Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko
aktív tag
válasz
Bathalsar #41997 üzenetére
Kicsit furán írod - baj, hogy Hynix ramosak? Mennyit mennek stockon / csak AB-vel?
Ha találsz hozzá jó BIOS-t, 29 fölött mehet simán elvileg.
Nettó 93k/db?
[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
MPH-on hogy működik az auto exchange? Áttolom az összes ZCL-em az autexchange walletba, és mikor váltja át? azonnal, épp aktuális árfolyamon? Vagy mivel az oldalon 3-6 óra közötti időtartamot írnak, a nagyjából ennyivel későbbi árfolyamon vált? Mert nagyon nem mind1...
We are analog players in a digital world
-
Bathalsar
aktív tag
-
L4mie
veterán
[link]
hát szép...zcl-em útvonala eddig - pool-cryptopia-bittrex-desktopwallet..... erre....Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
CoDWaW07
őstag
Na miafene, most akkor beszállt a fork-ba a Cryptopia is?
Veszik ám rendesen ahogy elnézem, valaki épp 430 ZCL-t vett" we will credit BTCP to user accounts for any ZCL withdrawals confirmed at least 8 hours ahead of the fork (9AM UTC Wednesday 28 February 2018"
most ez ilyen kontextrusban mit jelent? Azt, hogy ha valaki reggel 9 UTC idő után szerzett Zclassicot, akkor az már nem tartozik bele a forkba a Cryptopian?
[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver
-
Zoli986
tag
válasz
tom120514 #42006 üzenetére
Én ezért mentem át nanopppol-ra.
Tegnap előtt este őta megy oda és 145/141 a reported/average.
Ethermine-on mára 145/131-nek is örültem,de volt amikor lement az average 110 körülre
Nem változott semmi a gépeken,ugyan az a miner,másik poolra configolva.
Biztos lehet ezt sok mindennel magyarázni,de ha figyelembe veszem,hogy ekkora hashratet nem számoltak el nekem sosem a végeredményben ugyan az az érzésem támad,hogy pénzt vettek ki a zsebemből,ha szándékos volt a dolog,ha nem. -
tom120514
őstag
válasz
Fiddlestick #42012 üzenetére
Szerintem csak a beta most lesz alfa, megváltozott, de mutatja amit kell.
Never go full retard.
-
szuszinho
őstag
MPH-n lévő ZCL-lel mi lesz? Át kellene váltani?
-
zsolti_20
senior tag
Valaki bányászik RX570-el? Nálam 7db VGA eszik konektorbol 1090w-ot 28mh/s mellett. ez így normális vagy van rá jobb beállítás?
-
zsolti_20
senior tag
Miylen órajelen mennek nálad a kártyák?
Nálam ezeken van az összes kártya. Van ötleted mit kellene változtatni? Még ezzel a beállítással is 1090w-ot eszik. Épp ma érkezett meg a fogyasztás mérőm, első körben 1210w-ot írt. A táp pedig csak egy corsair hx1000 platinum, szval lentebb kellene kicsit nyomni. -
SetCHOO.
aktív tag
válasz
Fiddlestick #42012 üzenetére
User error.
Valamit frissítettek az oldalon és a böngésző nem tudta megemészteni.[ Szerkesztve ]
-
Norbi27
aktív tag
Sziasztok
Coinbase-ről utaltam tegnap délben btc-t Poliniex-re, de még nem érkezett meg. A Coinbase-ről elment. A wallet adresst jól írtam, ill. másoltam. Többször is ellenőriztem. Mennyi idő kell neki mire átmegy?
-
aleister
veterán
Amazon?
Nekem januárban sikerült kicsivel több, mint 39.000 jó magyar forintért venni egy 8 gigás Sapphire 580-at. Igaz szeptember óta vártam rá, de így utólag megérte. Ráadásul Samsung ramos. 31 fölött kapar.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz
Shkiz0 #42033 üzenetére
Fogalmam sincs. 100valahány GBP volt szállítással együtt. Preorder-ként rendeltem 3 vga-t. Az RX 480 Armort visszamondták 2 hónap múlva. Januárban megjött ez. A 3. meg még mindig az éterben van.
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
NoX
senior tag
-
zsolti_20
senior tag
Valaki ért RX 570 kártyák fogyasztás beállításához? Egyszerűen sehogy sem megy lejeb 7 kártya fogyasztása 1100W alá, akármit állítok, egy ideig 900 körül mozog majd felmegy vissza lassan 1100-ra.
-
fireman123
őstag
Sziasztok,
Nagyom kezdő vagyok még és a véleményeteket szeretném kérni, hogy jók-e az alábbi beállítások, ha nem akkor mit kellene állítanom?
Flypoolon Zec-et bányászok 6*1070Ti -vel (Zotac 1070Ti Amp Extreme ), az alábbi beállításokkal:
- Power 85%
- Temp limit 77 C
- Core clock +120
- Memory clock +450A kártya hőmérsékletek 52-61 C fok közöttiek (ventik 45-60 % között), a 6 kártya ezzel a beállítással 3020-3040 sol/s között mozog, falból mérve 1050 W fogyasztással.
Jó ez így, vagy lehet ebből nagyobb hash-t kihozni, vagy hasonló hash-t kisebb fogyasztással? .... ha igen mely paramétereken kellene állítanom? (ismerős állította be ezt, nem nagyon mertem belepiszkálni még, ....így stabilan megy, de a fórumokat olvasgatva kicsit sokallom a fogyasztást, illetve keveslem a hash-t a fogyasztáshoz viszonyítva, ...csak 2,9 a sol/w)
Minden tanácsot megköszönök
...tanulni szeretnék
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
válasz
zsolti_20 #42045 üzenetére
overdriveNtool-al próbáld ezeket.
CoreVoltage 900mV
CoreClock 1150Mhz
MemoryClock mondjuk 2000Mhz
Memory Voltage 900mV, hwinfo64-el nézd meg, hogy a kártyáknál ír-e Memory Errort, ha mindegyiknél 0, akkor kezd el növelni 25-tel a memória órajelét, amelyiknél elkezd növekedni a MemoryError száma onnan menj vissza 25MHz-el.
Ha megvan a maximális memória órajel kezd el csökkenteni a CoreClock-ot, amikor már azt tapasztalod, hogy kezd csökkenni a hashrate, menj magasabb órajelre kb 10-15MHz-el.
Ha megvan így a legkisebb CoreClock ahol még nem csökkent a hashrate, kezd el csökkenteni a CoreVoltage-t. Mikor kifagy a gép onnan menj vissza legalább 15mV-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ASUS TUF RTX 3070 doboz, 3 hó magyar garancia
- Eladó Dell XPS 13" 9370 - I7 8550U/8GB/256GB/4K UHD IPS Touch kijelző
- ÉRTÉKCSÖKKENT: LG 27GP850-B - NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÉRTÉKCSÖKKENT: LG 24GN650-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / Gsync / FreeSync / HDR 10
- ÉRTÉKTCSÖKKENT: LG 27GN950-B - NANO IPS - 4K UHD - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 600 - RGB
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: pepris.de
Város: Budapest