Új hozzászólás Aktív témák

  • Mexildos

    aktív tag

    Kedves Ignotus, forumozók, köszönöm a válaszokat az előző kérdéseimre. Még egy-két kérdésem lenne, főleg az ügyben, hogy meddig terhelhető az elektromos hálózat.

    1, Néztem RX580 terheléseket az egyik PH tesztben. Ott 315W volt a teljes terhelés. Ugyanakkor nem értem, hogy Youtube-on hogy lehet fent olyan videó ahol 6 darab RX580 kb. 790W-ot eszik.
    Ennek kb 1890W-nak kéne lennie. Mi az amit rosszul számolok?

    2, Hány kártyáig tudok elmenni úgy, hogy egy normál konnektor kibírja? Nem nagyon esik erről szó a fórumokon, így valószínűleg én rontok el valamit. Mivel ha gond lenne akkor már egy 12 kártyás rendszernél elérnénk a plafont.

    3, 32 kártyánál már ipari konnektorra lenne szükség? Mi a határvonal?

    4, Szerintetek milyen kártyát érdemesebb vásárolni? Nvidia vagy AMD. Melyik az a kártya amely univerzálisabb ha esetleg az ETH már nem lenne bányászható gazdaságosan? Gondolok arra, hogy érkeznek majd a cél hardverek. Kell ettől félni, hogy a VGA bányászatot ETH fronton ellehetetlenítik? Sokan mondják, hogy mivel kínai és a levedlett gépeket adják el ezért nagy változás nem lehet. (lehet volt már a kérdés de több szem többet lát)

    5, A táp melyet javasoltál (Ignotus kolléga) válaszodban ( 1200W PLATINUM SERVER PSU DPS1200FB ) csak használtakat lehet látni. Nem veszélyes ilyet csatasorba állítani?

    Bocsánat a sok kérdésért, és előre is köszönöm a válaszokat..

Új hozzászólás Aktív témák