Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz gratzner #25429 üzenetére

    Csak helyeselni tudom. Én 2014-ben kezdtem, egy videokártyával, aztán szépen lassan, ezt a fórumot és a beadott linkeket olvasgatva gyorsan rájöttem mi a pálya. Persze én vettem több videókártyát, lett egy 6-7 videókártyás farmom, kb. fél év alatt 6-700 ezer Ft-ot kerestem altcoin bányászattal, aztán eladtam a kártyákat mert jöttek az ASIC-ok, de közben minden nap 6-8 órát azzal foglalkoztam, hogy elolvastam az összes új érme leírását, megnéztem, hogy megéri-e bányászni, ha lehetett, bányásztam.
    Eltelt 2 év, folyamatosan követtem az eseményeket, 2015 év végén az ETH elindulásánál újból elkezdtem videókártyákat venni, szép lassan összeállt megint két rig, közben persze vettem ASIC-okat is, azok lassan kimentek a divatból, eladtam őket és csak a videókártyás bányászatra koncentráltam.
    Most van 2017. Az egyik 2014-ben bányászott és azóta a tárcámban pihenő érme mennyiséget eladtam. Akkor kb. 1 hetet bányásztam érte. Most kijött belőle 1 millió forint. Van még ilyen érmém, év végére remélhetőleg akár ennek a többszöröse is ki fog jönni azokból.

    Eközben pedig felfigyeltem egy induló projektre, amit megismertem és folyamatosan segítettem a 2 év alatt összeszedett tudásommal. Most ott tartunk, hogy már 1 millió dollárnál is többet szedtünk össze az ICO alatt, felfigyeltek ránk az iparág jelentősebb szereplői is, várják a belépési lehetőséget (ami számukra az). Ennek a projektnek köszönhetően ingyen jártam New Yorkban, Berlinben, Tel-Avivban, milliomosokkal, milliárdosokkal vacsoráztam, meséltem nekik a projektünkről.
    És ebből fog kiesni nekem a lakás és az új autó ára. Szóval van még lehetőség, amit meg lehet ragadni.

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák