Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

nagyúr

válasz CPT.Pirk #95954 üzenetére

Köszi! ;] Nem én csavartam ki, utóbbi napok témája miatt csavarodott ki tőből minden, de az mindig így van, mikor Tibikomám új disztróra cuppan! Ilyenkor kiderül, hogy valami hihetetlen módon használhatatlan az összes disztró, de a point release kiadások meg aztán főleg. Kezdem kétségbe vonni az emlékeimet is lassan, mert hogy a fenébe hittem én azt 10 évig, hogy minden gond nélkül használgatok egy Mint-et, plusz számtalan családtag és egyéb népek gépeire is felraktam, akik békésen elvannak velük, mint az ecceri ember a Windozával.

Most akkor hogy van ez? Mi lesz velem, ha még elkezdek dementálódni is szépen, ha most se veszem észre, hogy ezek a Debian alapú disztrók használhatatlanok? :O brühühü....

Amúgy értelek én, de lássuk be, elég nagy marhaságot írták, de a thread ide vezetett sajna. Te is csak áldozata lettél ennek.

És mindeközben nem is tudjuk, hogyan áll Tibikomám az éves projektjével! :D Mi a helyzet Tibikomám? Sikerült a számtalan miniPC és hordozható külső meghajtó 74 ilyen-olyan particiójára valami kibogozhatót kreálnod már? :P

mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki

Új hozzászólás Aktív témák