Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mefistofeles

addikt

háááááát
    Nem kis küzdelmek után sikerült live alatt is felélesztenem a netet (ne tudjátok meg mit szenvedtem egy @ jelért...) és elég bátorságot éreztem, hogy belevágjak a telepítésbe. A particionálásnál azonban megint megakadtam...
    Adott ugye egy 320 Gb-os sata2 merevlemez, több NTFS particióval. A kubuntu számára elkülönitettem 20 Gb tök üres helyet (particionálva sincs) A telepítő lát is mindent de ha rákattintok a 20 Gb üres területre nem történik semmi csak kiemeli (bekékül) az adott terület. Alul van négy lehetséges továbblépésről gomb, új partició, törlés meg effélék asszem de mind inaktív. Most akkor innen jöhet a telepítés? Nem kell a kiosztással bajlódnom? Itt ugye azt írta egy kolléga, hogy 4 Gb memónál már nem kell swap partició, a kubuntu.hu szerint viszont 4 Gb memónál 2 Gb-ot kell megadni neki...... Meg kell egy gyökér? vagy mi meg egy a mappáknak is.
    Tudom zagyva amit írok de nem tudom ételmesebben. Így nem merek továbbmenni. Mit csináljak? particionáljam telepítés előtt még windowsból azt a 20 Gb-ot? Mire? ...és hogyan osztom el a területet? Kijelölöm a 20 Gb-ot tovább (jobb alaul) és ott? ......

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Új hozzászólás Aktív témák