- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jotzo01
tag
Üdv mindenkinek,
az mitől lehet, hogy tegnap átrendeztem a csatornákat, és ma a közszolg. csatornák visszamentek a helyükre (az elejére). Vagy azokat nem is lehet elrakni az eredeti helyükről? -
jotzo01
tag
válasz huncutka1029 #60905 üzenetére
Köszi a választ, UPC-s vagyok, az is változni fog szeptembertől?
-
jotzo01
tag
Sziasztok, én is elakadtam. Addig eljutok, hogy a tv felajánlja a frissítést, de a frissítési állapotcsík nem mozdul, és néhány perc múlva "frissítés sikertelen". A pc-n, a cmd.exe ablakban folyamatosan kiírja a "forwarded to server" végű sort, de más nincs. Tűzfal, skype, vírusírtó nem megy. Ötlete valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
jotzo01
tag
Üdv mindenkinek,
nem teljesen tv kérdés, de ..
Adott egy LG tv, ahhoz szeretnék fejhallgatót csatlakoztani, egyszerre kettőt. A fejhallgató kimenetre ha csatlakozatok egyet, akkor minden ok, de ha elosztóval kettőt, akkor nagyon gyengén lehet hallani (egynél kb. 6-os hangerőszint szint elég, kettőnél 25-30-as szint kell) és a minősége is néha élvezhetetlen.
Van még egy hangkimenet (Ext speaker H/P out), négyszögletes, talán digit hangkimenet?A tv típusa 55LB730V
A kérdésem: hogyan lehetne két fejhallgatót csatlakoztatni egyszerre,a legegyszerübben?
-
jotzo01
tag
Üdv,
van egy 55LB730V-ZD LG tévém, hang hirtelen megszűnt: tv, appok, (netflix, youtube, külső tároló) mind néma, csak a fülhallgatón van egyedül hang. gyári visszaállítás nem segített.
Van valakinek tippje, kb. mennyi lehet a javítása? Úgy. 10 éves készülék. Vagy inkább vegyek másikat? -
jotzo01
tag
Sziasztok,
55" tv-t szeretnék venni. Eddig ezt a kettőt néztem ki: LG OLED55C31LA és LG OLED55G23LA
Összehasonlítás: [link]
Ha jól értelmezem, a kettő között annyi a különbség, hogy a C31-nek valamivel jobb a hangja, a többi ugyanaz (még a fogyasztásban van valamennyi különbség, de az lényegtelen)
.És nem tudom, jól értelmezem-e, de mivel a C31-nek nincs talpa, így csak falra lehet szerelni, vagy megoldható a talpra szerelés is?
Illetve ha van itt szakértő, melyiket javasolja a kettő közül?
(A C31-ről volt fentebb szó, mintha az lenne a befutó) -
jotzo01
tag
válasz dellfanboy #112857 üzenetére
Laptop/pc hdmi kábelen keresztül? Telefon-tükrözés?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- DPD tapasztalatok
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- EAFC 25
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest