- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello !
LG 32LH6047. Háttérfény : 50, fényerő : 50, kontraszt : 75. Számítógépről használom, net/film/meló/játék, néha tévézek is. Teljesen meg vagyok vele elégedve, nagyon szép fényerős, homogén, stb. Bekapcsoltam a szemkímélő funkciót is, úgy lágyabb a képe, de film/játékhoz kikapcsolom. Így talán reménykedhetek a hosszabb élettartamban ? A fényerő így nekem teljesen jó, eleinte fentebb volt, de kezdett kifolyni a szemem. A monitort is ilyen fényerővel használom, az is LG IPS. Látom szakértő vagy, azért kérdem Tőled.
-
senki66
senior tag
Akkor azért vannak gyárilag maxra téve alapbeállításban, sokan nem nyúlnak a beállításokhoz, én ugyan állítgattam, de aztán nagyjából visszatettem az alapbeállításokat. Most azért a háttérfényt visszavettem minden forrásnál 70-re, meglátom hogy tetszik. Azért a két évet gondolom általában kibírják, mert az az alap garancia, különben a gyártó járna rosszul (az 5 évet csak időszakosan adnak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- OLED monitor topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mobilinternet
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest