Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mozilla Thunderbird
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.z.csicsi
tag
válasz huncutka1029 #20964 üzenetére
Lassan ott tartok,mert utálom nézni. Bánom hogy ezt vettem.Nevetséges 1 közel 500 ezres tv-től.
-
sz.z.csicsi
tag
kikapcsolt tru motionnal ezt csinálja.Hiába mondják hogy kikell kapcsolni minden képjavítót.Hülyeség.Csak nálam az a gond ha bekapcsolom akkor gyors jelenetnél-mozgásnál kicsit szétesik a mozgó dolog.Nem kockásodik hanem mintha darabok szakadnának ki belőle.Érdekes jelenség. 55LM 660-om van.
A lényeg: kikapcsolt trumotonnal nézhetetlenül darabos a mozgás.
Ja és azt észre vette már valaki hogy oldalról nézve sokkal szebb a kép mint szemből?Nem csak az enyémen láttam már ezt.Simább a kép. -
sz.z.csicsi
tag
Üdv.
Nem, tom ki hogy van vele,de nekem az 55lm660s nem szépen adja a gyors jeleneteket.Ez azt jelenti pl a mozgó vagy futó emberke képe (nem az arca!) olyan mintha szét esne.Tru motion ki kapcsot ne javasoljátok mert kiváncsi lennék ki bírja úgy nézni..olyan darabos a mozgás 2 perc alatt kifolyik a szemem. Majd próbálok videoanyagot csinálni róla.Mindegy milyen műsort nézek.Bluray lejátszó és eredeti lemeznél is van ez a jelenség.
Elég ha gyorsan megy egy autó ..mint ha kihullna pár darab az autóból...vagy egy Jackie Chan-os filmet nem is mernék nézni sztem a kezek lábak összefolynának.Szóval ötlet?Ja és nem utánhúzás féle dolog. -
sz.z.csicsi
tag
Üdv.
LM 660 tv-nél a Tru Motion -on belül - felhasználói beállításnál másnak is csak a de judder van ? ..mivel a geeks-en tesztel lm 660-on 2 beállítást ír és a képeken is 2 van..ott van még a de -blur is.Az LW-n volt mindkettő.Akinek ilyen tipus van jelezzen már légyszi. -
sz.z.csicsi
tag
válasz blakey #18353 üzenetére
Üdv!
A kalibrálás csak a szín világon segít kicsit természetesebbé tenni ?(ez is ráférne) vagy esetleg azon is segítene ? hogy:
ha tru motiont kikapcsolom számomra élvezhetetlen és zavaró a kép darabos mozgása,viszont ha bekapcsolom és kb 3-ig felviszem ott már nem darabos a mozgás ,de akkor meg a gyors jeleneteknél a körvonalak szétesnek .Mintha szét hullana a kép,de csak gyors mozgásnál.
A lényeg ha tudnál valakit aki csinálna ilyet Debrecenbe akkor bevállalnék 1 ilyen műveletet.
És a tv 55LM 660s. Amúgy játékra jó a tv kikapcsolt TruM-el mivel ott nem jellemző a darabos mozgásokat elő idéző jelenet. ...érdekes ,hogy a gyors mozgás ilyenkor jó nem darabos ...csak az olyan laza kamera mozgás vagy ilyesmi. Bízom benne érted mit akarok magyarázni -
sz.z.csicsi
tag
-
sz.z.csicsi
tag
válasz tigipuf #18062 üzenetére
Segíts már légyszi. Milyen szín beállításokat alkalmazol mert nekem olyan fakó az emberek arca mintha vámpíros filmet néznék. Sajnos nálam nem tükrözi az élethű szineket. Volt LW 659s-em is azon se sikerült belőni,de azzal nem kínlódtam mert egyébb okok miatt csak 10 napig volt meg a tv.
Köszi -
sz.z.csicsi
tag
válasz #16729600 #18053 üzenetére
Akkor sem érted! Nem tv vásárlási tanácsot kértem ...olvass előzményeket és ne írj butaságot.Én nem vagyok márka függő.Momentán LG 55LM660s om van.Csak véleményt írok.Mint már régebben írtam a 2 márkából lehetne jó tv-t alkotni.....Univerzum..., ..ki beszélt itt ilyenről?
-
sz.z.csicsi
tag
Azért a 3D dolgon vitatkoznék kicsit.A samunál a 3D technológia kicsit gáz(villódzás,nappali fénynél ne nézd stb-stb)viszont a minősége nem rosszabb egy szikrát se.Természetesen az LG 3D kényelmesebb ...bármikor nézheted stb...de nem veri az aktívat. Viszont mint írtam már a 2D-je meg se közelíti a Samuét ez száz
-
sz.z.csicsi
tag
válasz Dokyka85 #18043 üzenetére
Nekem volt samu 55C6700.em is és a jelenlegi 55LM 660s képe a közelébe se lép a samunak.
A folyamatos képről meg ne is beszéljünk.Sajna az LG trumotion nélkül nézhetetlen a darabos megjelenítés miatt viszont ha bekapcsolom meg a mozgó jelenetek szét esnek.
Próbálok beállításokat keresni hátha javul valamit -
sz.z.csicsi
tag
válasz Giovanny #17752 üzenetére
55lm660s Euronics 5 év +x-box360 439990 Ft.
Webshop leg olcsóbb is 407 000 Ft 2 év?
X-box 45.000-ért eladva így a tv 395000-be van.
Samunak a 2d-je jobb sztem legalább is a mozgó képek,de 3D-t nappali fénynél nem túl jó nézni mert zavaró a vibri.(55D7000 volt)
LG-nél sztem jó a 3D..nappal is ...viszont lehet beállítás híjja van de a mozgó jelenetek kicsit gázosak a 2D-nél.
Magic remote hibátlan.Azt akartam mondani nem biztos hogy nagy ára van az 5 évnek.
[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
Dual play módban hogyan tudnám megoldani,hogy ne nyúlga legyen a kép hanem rakja ki a tv teljes szélességébe is a képet.?Ugyanis 2 játékos módban egymás fölé teszi a képet és már akkor sem a tv széléig,hogy ne legyen nyomi.Na már most ha dual play-be kapcsolom akkor egymásra vetíti a 2 képet tehát kihúzza,de csak a magasságot a 2 oldalt nem. Ötlet?
Amúgy jó mert nincs szellem kép vagy áthallás és ilyesmi. -
sz.z.csicsi
tag
Valaki kérdezte a prpmóciós x-box gyártási évét: Az enyém 2012.03.28. de lehet 08.28
És a matt fekete 4GB[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
válasz silver-pda #16627 üzenetére
Aminek nincs külső tápja azt igen.Aminek külső tápja azt nem pörgeti,nem használja ezért az csak készenlétiben van...tehát áram alatt van,de csak akkor aktív ha használod.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz torma1981 #16481 üzenetére
Ahogy nézzük. Az xbox a Media M-be 60.000 Ft. és van ahol olcsóbb....sztem ez a telóra is igaz..biztos van kétes helyről olcsóbb is és mindjárt ez esetben a promóciós termékeket piri pénzért vennék meg.Mondjuk ez megérthető.. én is lehet ezt tenném .De mindennek annyi az ára amennyiért megveszik és mindenre van vevő...lehet nem most hanem holnap.Én is várom a x-boxot ,igaz van egy már de enni nem kér és ha 40.000 ért nem megy el akkor lesz a másik szobában is.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz jooker82 #16470 üzenetére
Nekem volt az év elején webshopos tv-m. A Digitalko-tól vettem....gond volt vele és kijött az LG szervizese...és hogy megbizonyosodjunk,hogy LG-s szerelő-e ..beszéltem ezt követően az LG ügyfélszolgálattal aki adatok alapján beazonosította és rázott le hanem tudott az esetről.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz torma1981 #16328 üzenetére
sztem butaság,hogy slimet nem vesznek.Ezek nem főnek már meg mint az elődjei.Azt meg hogy miért nem ps3-at adnak a tv-hez én jobban örültem az x-boxnak bár a boxot pénteken kapom a tv-t tegnap hoztam el.55LM660s.
ha tapasztalt vélemények kellenek és nem márka függő kérdezzetek. Mondok pozitívat és negatívat is
Jelzem Samum is volt.C és D 7000 is. A 2 tv-ből kellene csinálni egyet....miért nem fognak össze?Legalább lenne normális tv -
sz.z.csicsi
tag
válasz idegen lény #11758 üzenetére
Igen. sőt az csak a jobbik eset ha csak 5000-el drágább...660-669.670 ugyanaz csak szín különbségek vannak (nálam a 660 a nyerő külsőre)és mégis a 670 valami 530.000 (55" beszélek) és a 660 480.000...jó mi?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz idegen lény #11673 üzenetére
A keret színe
-
sz.z.csicsi
tag
válasz sz.z.csicsi #11605 üzenetére
55LM670 472.000 MediaM 530.000?...köszi
-
sz.z.csicsi
tag
válasz Azurooandrew #11584 üzenetére
Olvastam itt hogy hivatalos webshop forgalamazó talán csak az eddigitál.
Tegnap írtam levelet a M.o.-i LG-nek kérdésemmel: hogy a Bluechip.hu az LG LM sorozatot M.o.-i 5 év garival adja. Lehetséges -e ez? A válasz: a Blue Chip .hu vásárol készüléket a M.o.-i LG-től így ez lehetséges és azt írták hogy a garancia levelet hasonlítsam össze az LG honlapján lévőével és ha az és olyan akkor IGEN NEM KAMU DUMA.Ja és itt az 55LM660S 453.000....ha jól sejtem
[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
válasz benvolio #11355 üzenetére
Engem akkor is zavart a nagy széles keret és megvilágítja ..azaz nem lehet nem észre venni pedig már mondhatjuk hogy méretes tv -m volt 55" hát akkor a kisebbek ,de tényleg ne ezen múljon más döntése mert tényleg van más is ...kijelző fényesség stb. Hogy a 3d-je jobb az előzönek nem tudom .Én szeretem a modern és új dolgokat és mivel arra fele hajlik a kinézet(keskeny vagy keret nélküli).Amúgy lehet a külső akármilyen modern ...nekem a kép
-
sz.z.csicsi
tag
válasz benvolio #11347 üzenetére
Szerintem meg gusztusosabb a keretnélküli.Gondolj bele este mikor tv-zel és a képernyő nem világítja meg a széles keretet körbe, hanem csak képet látsz...Nem értem hogy ha a 2 tévé egymás mellett van mi tud megfogni jobban az LW-ben. Félre ne érts nem számon akarlak kérni csak sztem külsőleg ég és föld a kettő és az lm javára (660-tól)
-
sz.z.csicsi
tag
válasz reddenkovics #11309 üzenetére
Azt nem akarom itt leírni mit mondott a feleségem a tv-ről.....én megszabadultam tőle.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz reddenkovics #11296 üzenetére
Nem a 106 cm-el van a gond! Nálunk is így volt 659s Sztem soha nem fogja megszokni én se tudtam.Állíthatsz ott bármit,de hallgasd meg a többieket.Kíváncsi vagyok be fog-e jönni valamelyik tanács-javaslat.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz blakey #11009 üzenetére
Mozgó jeleneteknél az LG -nél alak körül elmosódás jelentkezik.3 boltba össz. kb 10 eladó jelenlétében meglepően fedezték fel ők is.Ne haragudj de nekem bárki -bármit mondhat de a 2D-je sokkal jobb a samunak.Az LG nekem lapos(2D) a samunak van tere mélysége(még mindig 2 D-Ről) A szine nekem sokkal jobban bejön a samué. Evvel ellentétbe nagyob sok dolog van ami az LG javára írok.Az üzletekben egymás mellé raktuk őket,nem túl húzott beállításokkal,ugyan az anyaggal. Ja és nem a lassított demó vagy hirtelen kapkodó képek jelenetek lejátszásánál.
Nagyon kellene nekem is az LM660s ,DE ha lehetne a 2D-je "samu" minőségben Ugyanis más mindenben az LG nyert nálam is.
Ja és nekem az LW659 kifejezetten rossz volt(bocsi)8-9 nap folyamatos nézés beállítás után se javult....Tudom ne mondjátok hogy az hibás volt..sajna az üzletben is olyannak látom.[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
Nehéz bizony.Csak az a baj hogy a kép minősége nem fog változni.Ott tartok hogy nem az ár miatt nem tudok dönteni hanem a kép.Nagyon sok plusz jó dolog húz az LG fele ,de sajna a legfontosabb a mindennapos -átlagos használat során a 2D minősége vissza billenti a mérleget.
-
-
sz.z.csicsi
tag
Nem tom hol vagy helyileg,de ha van Mediam,Euronics vagy ilyesmi és ahol nem csak külön falakon vannak a márkák..na ott igen.Nálunk Debr. mindkét helyen egymás alatt vagy felett van eltérő márka és ugyanazt az anyagot lehet egyszerre nézni és akkor 2D-be nekem a samu nyert.Őszinte leszek a 3D -t nem veséztem annyira mert mindkét mellet van jó és rossz.Bár lehet inkább az LG felé húz.(Nálam a tv mögött üveg lal van és LG nézhetsz nappal is ..de a samunál sötételni kellet a plusz fény miatt vibrált a szemü)És ha lehet valami BR lejátszóról menjen az anyag mert ma LM 620 néztem saját lejátszójáról az nekem nagyon rossz volt.
Nekem is a D7000 van még feldobva de valahol olvastam (és nem outlet)5 kilóért[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
válasz torma1981 #10800 üzenetére
Az LM660 CMI indexe 400Hz az LW5590 600Hz...sajnos ez alapján még a 660-se tudja amit az 5590.De ha az LG rosszul írta akkor én is. Ez csak 1 viszonyítási pont. Nem vagyok szaki benne ezt olvastam lehet van más is.Bár a 2 közzül én a 660 választanám.(ha csak választani kellene köztük
(#10806) Gergőke88: Az euronicsba is van 490-ért+ xbox PES 2012-vel
[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
Én a D-re gondoltam Amúgy találtam valahol itt az oldalon sztem amolyan kategória összehasonlítót..nem tom ki és mi alapján állította össze,de ha a LM660s kb. az LW5500-nak felel meg akkor az írás szerint az a samunál D5700-6000. A D6500 hoz az LW650-eseket sorolja...persze ez csak a leírás szerint amit találtam.
-
-
sz.z.csicsi
tag
válasz Zjunior #10758 üzenetére
Igen! Az xbox-os dolog nálunk is megy nagyon.Megnézném a dual-os dolgot bár nem :barkácsolni kell a szemcsit(lencse csere)?Mert nem igen van hozzá olyan.Vagy igen?
Torma...: Igy van az Euronics-ban ...sőt alkudj az árból(próbáld) Elsőkörben nekem 30.000 engednének.55"
[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
válasz Zjunior #10756 üzenetére
Én is arról játszottam(2TB) a tv UE55C7700 (hibátlan volt mindent játszott,MKV általában)...váltottam 55LW659s-re..(kár volt) közel annyit se tudott lejátszani..vissza is adtam a tv-t(nem a lejátszási probléma miatt,hanem kép minősége) ,DE most LM körül kukucskálok(már elég régóta várom és ülök a pénzemen,de még győzködöm magam).Ez az ami külsőre is OK....De megjegyzem ne a lejátszó miatt dönts...bár nem rossz szemszög az se.!
[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
válasz Zjunior #10753 üzenetére
Sajnos a saját lejátszóján igen..bár a tavalyihoz fejlődött(azt mondják).De itt is azt javasolták,hogy a legalapabb BR lejátszó is többet tud.És ezt láttuk a saját szemünkkel is .Az eladó is csodálkozott.Ez nem azt jelenti,hogy sz.r ..sőt lehet van aki észre sem veszi vagyis biztos hogy nem.Érzékenyebb szemmel igen.Most csúnyát mondok:a samu lejátszója hibátlanul adta és próbáltuk D és ES sorozatúval.MM-ban néztük a különbséget.Most megyek az Euronicsbe ott hátha tovább és jobban belenézhetek.Ja és én 55"-ba gondolkozom. És még mindig LG-ben..(mielőtt kapnám a kritikát megint)
[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
válasz Zjunior #10749 üzenetére
2D-t nézzél rajta.Tegyenek be Bluray anyagot természetesen külső lejátszóról,mert sajna a sját média játszója nem szupi.Teszteltük az eladóval és ugyanaz a jelenettel.Mozgó jelenet ember feje melletti vonalon elmosódik-eltorzul a kép---Na ez a külső lejátszón már nem jelentkezett.Ezt próbáltuk a 42"- 55 " tv-ig LM660
-
sz.z.csicsi
tag
válasz Zjunior #10744 üzenetére
Nem nálam!Nekem már nincs ! De ezt már kivesézgettük itt...sőt majdnem megdobáltak....de nem gond Az üzletekben nézegetem az LM seriát mert nagyon szép a tv ..csak nekem(bár már nem csak nekem)valahogy a mozgó kép De még megyek ma is mert eddig csak 10 féle anyaggal próbáltam tesztelni.Addig megyek amíg valamelyik jó nem lesz mert ez kellene nekem
[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
Ez pedig jó árnak tűnik és a gari is...vagy nem?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz karicsek #10735 üzenetére
A 659-nél sötétebb jeleneteknél pl az arc mikor elmozdul, majdhogy nem két képet látni, és ezt nem tudom beállítással eltüntetni.
Ezt annyiba jó hallani,hogy nem csak én tapasztaltam ilyet akkor nem az én szemem gáz.Az a baj hogy sajna ez nem hiba jelenség.De ez nem kárörvendezés nehogy valaki félre értse.
A LM660-os tulajoktól : a 2D mozgása nem darabos?Már vagy 2 hete nézegetem őket,de alig hagynak kibontakozni állandóan a 3D-vel mutogatnak....de nekem ...szóval furcsa...a kép. -
sz.z.csicsi
tag
A legegyszerűbb hogy kiszűrd: Ha van lehetőség bemész a boltba ugyanolyan tv-re ráteszed ha az felismeri akkor a tv-del van gond ha az se ismeri akkor valszeg a HDD a gond,de még mindig kipróbálható1 harmadik tv-n is. Nekem 55LW659s volt ment rajta minden gond nélkül.A bolt segít én valamelyik nap majdnem 10 tv-t teszteltettem 1 időben mert LM670-t tetszik,de nekem még mindig nem 100-as a 2D-je ,de még Hétfőn folytatom tovább a teszteket a saját szememmel nézve.
-
sz.z.csicsi
tag
Jó kínálat az 55LM670s+xbox 490.000 Ft-ért?
-
sz.z.csicsi
tag
Üdv. 55LX9500 kb.hova sorolható LW szériába?Jobb vagy gyengébb?Régebbi mint az LW? Gondolom ez aktív még.?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz benjoe1 #9607 üzenetére
Sztem nyugodtan megveheted.Az enyém is onnan való volt.Lg szervízes jött ki a helyszínre nem nekem kellet bevinni és a M.o.-i Lg se volt elutasító amikor gondom volt a tv-vel és náluk is jeleztem.Nem mondták,hogy ez nem M.o-i hivatalos forgalmazás és nem garis hanem felvették a kapcsolatot a Debreceni szervízzel és st..stb.
Az eddigitállal kapcs meg vettem laptopot és a szervizelését nekem kellett megoldani ..futárt hívni kivitték kűlföldre ugyanis magyar szervíz nincs(természetesen díjmentes volt az egész).Packard Bell. ...lehet ennek ez a folyamata ,de akkor miért nem ők intézték? -
sz.z.csicsi
tag
válasz huncutka1029 #9550 üzenetére
Ezt is végigzongoráztam.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz Lacinavi #9515 üzenetére
Pana-val és samu-val hasonlítgattam és azok nem.De elsősorban az LG-t néztem mert azt szeretnék a passzív miatt csak.A remegést úgy értsd hogy mozgó jelenetnél pl.:egy bemondó fordítja a fejét és az eltelt idő egyforma mindkét tv-nél de az lg-nél mintha kimaradna 1-1 képkocka.Tehát nem folyamatos függőleges remegés van vagy bocsi látok hanem a mozgó jelenetnél nem folyamatos.Ezt megmutattam az eladónak is(és itthon 8 napon át szinte éjjel nappal teszteltem).Azt hittem hogy az 55" miatt van,de amiket néztem azok kisebbek voltak.Lehet az a gond hogy előtte 1 évig 55"C7700 -am volt és az után "alacsonyabb" kategóriájú a 659s,De itt ezt megcáfolták hogy nem.Nem vagyok szaki csak a szememnek hiszek és ha az orvos azt mondja hogy nem gyógyítható akkor olyat kell keresni aminél nincs ez a jelenség. De ennek ellenére még mindig keresem az LG-t(mielőtt bárki kővel dobálna hogy leszólom) bár LM sorozat nagyon drága még.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz PLaci58 #9496 üzenetére
Már nincs!De legyen neked igazad hogy nem remeg csak kb. az a 25 db amit eddig néztem.Nem hetente remeg csak 8 napig remegett!Aztán visszavittem.De ha olvastad a problémámat akkor nem jópofiznál itt az orvosos beszólásoddal.De ha azzal a szervízre gondolsz azt mondta semmi baja!Ha van itt Debreceni szívesen összefutnék vele hogy megmutassa nekem hogy nem remeg.
[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
válasz GeneraL_XTX #9487 üzenetére
Értsd már meg hogy nem volt rossz!Ha unalmas akkor lépj át rajta.Itt csak dicsérni lehet?Keresem a választ.Menj már ezzel a trollkodásos dumával.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz huncutka1029 #9485 üzenetére
Ami nálam volt már minden ki volt kapcs rajta.Akkor nem remegett amikor a tv-t is kikapcsoltam
De kipróbáltatom úgy is...bár elég sokat végig néztem és....[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
Nem csak a 3D-re kell figyelni!sztem.Valszeg a passzív kényelmesebb stb. ,de amire nap-mint nap használjuk arra kell főként orientálódni.Több boltot feljárva nézegettem a tv-ket és aza gondom minden látott LG-vel amiért leadtam a 659s-t. Remeg a mozgó kép.Más gyártó tv-it mellé rakattam és ugyanaz film vagy csatorna nézésénél nekem tök zavaró az LG. Megjegyzem sajna!Jó lenne 1 itteni LG fan-al összefutni és megnézném az ő tv-jét vagy akár 1 boltban hogy mi is az amit én látok.Nem merek LG tv-t venni addig(pedig szeretnék) amíg legalább egyet nem találok aminek nem remeg a képe.És most nem a 3D rész érdekel.
-
sz.z.csicsi
tag
Az miért van hogy az 55LW5500 Drágább vagy 20.000-el mint a55LW5590?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz Azurooandrew #9295 üzenetére
Kár hogy csak ez évtől álltak rá a keskeny kávára,mivel ki....ott jól néz ki vele.Csak az árak túlzások...szerintem.Viszont borzasztó kellemes lehet úgy tévézni hogy szinte nincs káva.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz BloodRay #9238 üzenetére
A cserére vagy visszafizetésre gondolsz ugye? Mert mondjuk egy "hibásba" ugyanúgy beleszaladhatok ott is mivel a hivatalos is ugyanúgy ugyanazt behozza csak lehet elegánsabb az esetleges garanciális folyamat lebonyolítása...bár nem minden esetben lásd pl. a MM -ról találtam fórum oldalt ahol hát mit mondjak nem a dicséretekről szólt a cikkek újjkénti forgalmazása és garanciális eljárások folyamata.Bár ezek csak a negatívumok amik természetesen mindenhol vannak.Te milyen helyen vagy értékesítő(lehet írtad már ne keressem vissza)?Van már kézzel fogható 55lm 7..sorozat?És jó lenne ha jóval 600 alatt lenne
-
sz.z.csicsi
tag
válasz GeneraL_XTX #9197 üzenetére
Nem akadékoskodott.Nem tom milyen színű.De ha azt nézzük igaz régen már kb.2003.-ban a MediaM.is a thomson projektorhoz a kezelési könyv volt a gari.A hátulján volt valami.Az LG -t még regisztrálni is tudtam ha jól emlékszem gy.szám alapján.Na meg a Magyarországi LG is tudott az esetről sőt beszéltem is velük.
Amúgy miben más a hivatalos m.o.-i tv-k.Az árukban azt tudom,de sztem egyetse bontanak ki max tesznek bele vagy adnak külön 1 gari levelet.sztem.Amihez írják hogy gyári gari ahhoz van gari és lennie is kell.[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
válasz BloodRay #9169 üzenetére
Digitalko.hu-ba vettem.
Ezt az LG szervízes mondta nekem,hogy ennyit tud mivel hiba nincs rajta.
Az előző samum attól a 659s-től ami nálam volt sokkal szebb képet produkált mind sima tv csatorna nézésnél HD-nál nem is beszélve.Ha kérdeznéd akkor a válaszom biztos hogy LG szervízes volt mivel az LG központ is tud róla.De sajna semmit nem tudok ellene tenni mivel a szervíz nem talált hibát és a központ is a szervíz véleményére ad.Én nem fogom vinni sehova hogy bebizonyítsam hogy ennek nem ennyit kellene tudnia! Nem vagyok samus mivel olvasok más forumot is és arról is van jó és rossz vélemény.
Az LM sorozatból én is minimum a 7.. sorozatot néztem csak az még most nagyon drága, -
sz.z.csicsi
tag
válasz BloodRay #9136 üzenetére
Amúgy nem trollkodom,csak próbálok véleményeket,tapasztalatokat összegyűjteni.Addíg amig rossz tapasztalatom van (azbigaz csak 1 és az első LG-re)addig nem tudok pozitívumot mondani.Eddig arról mondtam negatívumot amit láttam (az enyémet).Gondolom ezen a fórumon nem csak dicsérni lehet.?A szervíz véleménye szerint semmi baja.Én nem bírálhatom őket felül.Én márka független vagyok és figyelem hátha lesz más is az mert annak a véleménye és javaslata már elgondolkoztató.Olvastam 5590 tesztet és majdnem hogy jobb mint a 659s. Ezt tapogatnám hogy mi lenne jobb....ugyanis még ezek után is LG-t nézegetek a passiv miatt elsősorban bár kb. évi 10 filmet néztem az előzőn.De a másik fontos dolog sokat van x-boxal használva.659s-nél késett a hang a saját hangszóróján.
Szóval nem rossz indulatból írogatok. -
sz.z.csicsi
tag
válasz nagyvonalú20 #9124 üzenetére
http://www.hifi-forum.de/bild/lg-55-lw-659s_145789.html ez olyasmi?
[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
Biztos olvastad már visszább a problémám az55LW659s-el.Kép megjeleneítés problémák stb...stb. És a szervíz szerint ez ilyen és ez nem hiba..szerintem meg hibás ha meg nem akkor 1 nagy 0 szóval vissza vették a tv-t csak a pénzemre(420.000)1 hónapot kell várnom.És ezt akartam orvosoltatni az LG-vel mivel samuról akartam váltani,de eddigi álláspontom hogy kár volt!Szóval írtam levelet hogy bizonyítsák be hogy az LG nem ennyit tud.Vagy igen?Erre felhív 1 árva hogy 1-10-ig értékeljek..ezek után!?
-
sz.z.csicsi
tag
Írtam 2 panaszlevelet az LG-nek...mire az LG "kedves telefonos kollégája" felhív vélemény kutatásra 1-10-ig pontozzam a hozzáállásukat vagy ilyesmi.. ...elmondom felháborodtan és ő kiegyensúlyozottan:akkor mennyire értékelné...? Mire én :Sajnos 1-10-ig van így nem tudom értékelni nincs benne a 0.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz czaczaczacza #9062 üzenetére
Én igen , de nekem média lejátszásakor..gondolom nem tetszett neki és 3-5 perc után kikapcs és újra indul....de ez csak az egyik hiba volt.De most már nincs gond vele...mert nincs
-
sz.z.csicsi
tag
válasz GeneraL_XTX #8733 üzenetére
Épp kérdezni akartam nálunk mikor lesz elérhető az LM sorozat abból is a 7... érdekes számomra.Előnyére vált a keskeny káva.Na de majd az árra vok kiváncsi?Min 55"
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.