Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxAkela
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy LG 55nano763-as készülékkel kapcsolatban.
A készülék újonnan lett vásárolva, a hibajelenség pedig az, hogy random kikapcsol, de úgy, hogy nem jelenik meg az LG logó hanem csak elfeketedik a képernyő és kész.Első körben kábel tv-n keresztül lett kipróbálva (coax). Azzal a tapasztalat az volt, hogy ment egy 30-40 percet és kikapcsolt. Ha egyből visszakapcsoltam, akkor olyan mintha veszítene a képminőségből és 10-20 másodperc múlva újra kikapcsol. Ha ezek után áramtalanítom 10-15 percre akkor kezdődik az egész elölről. 30-40 percig megy, kikapcsol, visszakapcsolom és ugyan úgy romlik a képminőség és 10-20 másodperc múlva kikapcsol. Nagy ritkán 5 percig is ment. Ki lett próbálva beltéri egységgel is, az eredmény ugyan az.
Ezek után ki lett próbálva Amazon Prime-os filmmel is, a másfél-2 órás film alatt egyszer kapcsolt csak ki.
A következő próba a számítógépre csatlakozás volt HDMI-vel, az eredmény ugyan az volt mint a kábel tv-vel.
Az utolsó próbálkozásom YouTube zenehallgatás volt, de azzal is ugyan az volt a probléma.
Amiket már próbáltam.
Quick start+: kikapcsolva
Simplink: kikapcsolva
Időzítők: kikapcsolva
Az összes energiatakarékos beállítás: kikapcsolva
Elemcsere a távirányítóban
Az összes többi távirányító kiiktatva
Gyári visszaállítás
Tápkábel csere
Több helyről való tápellátás
SzoftverfrissítésNem tudom már, hogy én rontottam-e el valamit vagy valami gyári hibás készüléket kaptam.
Másik kérdésem az lenne, hogy melyikkel járnék jobban, csere garancia (mert még időben benne vagyok) vagy szervizeltessem a márkaszervízzel?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz herdsman12 #111696 üzenetére
Meg van a hiba, nem eredeti a táv, belenéztem a lelkébe.
Külsőre teljesen megegyezik, de belsőre hiányzik pár alkatrész
Na nem baj, mivel egyébként az alapdolgok jól működnek vele, tartaléknak jó lesz így is .ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz herdsman12 #111696 üzenetére
Azt is próbáltam már.
Konnektorból kihúzást is.
Egyenlőre ellenáll.
Az viszont fura, hogy nincs rajta exit gomb, csak vissza. Így pl. ha Youtube-ot be akarom zárni, akkor a vissza gombban kijeletkezni akar. Bemenetválasztóba kell így menni.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz herdsman12 #111694 üzenetére
43UK6300MLB ha ez így elmondja az évjáratot.
05.50.15 a szotfverziója.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
herdsman12
őstag
válasz draco31 #111693 üzenetére
Mikori évjárat az a TV?
A 2020-as 75NANO903 TV-nk távirányítója MR20GA.
Most olvasom a sugót:
Bekapcs után kb 20 mp múlva irányítsd a távot a TV felé és nyomd meg a görgető (OK) gombot. Automatikusan regisztrálja és kiír valami üzenetet.
Ha nem sikerül kikapcs és újra próba.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Hello!
Kaptam egy MR20GA magic remote távot.
UK63-as szériás a TV-m.
Működik minden kb, csak a párosítás nem akar összejönni.
Ha megnyomom a mikrofon gombot, akkor feldobja a TV-, hogy nyomjam meg az okét, és párosítsam a TV-vel, de itt hiába nyomkodom, semmi.
Próbáltam Home és vissza gombot egyszerre hosszan, de akkor sem látok történést.
Mit nem csinálok jól?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
flash-
veterán
tud valaki segíteni hogy az lg 42ln5204 tv-ben hol lehet a fenyerőt,élesseget allitani?
a beállitasoknal csak képmódok vannak azokba nem lehet belemenni h testreszabjamIlletve egy csatornán hiába állitom át magyarra mert angolul jön alapból,ha átkapcsolok más adóra es vissza akkor megint angol lesz.
na ezt hogy kell beállitani?köszönöm szépen előre is
[ Szerkesztve ]
-
Samott
addikt
Sziasztok, a QNED86 es QNED91 kozt mi indokolja ezt az arkulonbseget?
65QNED913QE ~480e
65QNED863QA ~850e(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
bghistvan
senior tag
Igazad van, most hogy jobban utánaolvastam, látom, hogy valóban a QNED szériát 86tól felfelé vette át a helyét a régebbi sk/sm szériáknak ...kb ugyanazon a szinten vannak, viszont a rtings Side by Side funkcióját használva csak a QNED85 - t tudom beállítani sajnos....... Vajon az is megfelelhet a 86os szériának?
[ Szerkesztve ]
-
Uckz
tag
válasz Mackósajt196 #111685 üzenetére
A 75UR8100 az a UQ8100 idei változata, nekem az utóbbi van a hálószobában (55") és meg vagyok elégedve vele. Az UR91-ről nem rég jött ki teszt Rtingsen, eléggé lehúzták, szép ház, de nem valami extra a tudása, ár érték arányban nem túl jó
Itt van az UQ81, QNED81 és a Nano75 Rtings tesztje, ezek 2022es modellek de nem hiszem hogy hatalmas változás lenne az ideiben (illetve nanoból nincs is idei). Illetve itt van az UR91 is. Ezeknél a teszteknél amit érdems nézni az a SDR/HDR peak brightness és a kontraszt / blooming (ha van local dimming), a színhűség stb. inkább panellottó.
Ezek alapján remélem már van elég támpontod dönteni, de ha van kérdésed nyugodtan kérdezz. A QNED81 biztos lesz 1-2 héten belül megint készleten, mivel idei model.
-
Uckz
tag
válasz bghistvan #111679 üzenetére
Sajnos a mai nanocell már köszönőviszonyban sincsen ahhoz képest, amit az SK/SM széria képviselt anno, ezt a szerepet úgy tűnik inkább a QNED vette át.
QNED-en belül a 81-es szériát nem ajánlom, edge dimminges az csalódás lenne, de 2022es 55QNED86 kb 330ezerért árukeresőn jó vétel, az már FALD minilednyi dimming zónával
A telekomos felhozatal kicsit leszűkíti, amit fent írtam viszont erre is igaz. A QNED813RE ráadásul mint idei model rettenetesen túl van árazva. Esetleg gondolkozz el a 70UQ8100-on, ami árban most elég kedvező Telekomnál, méretben pedig pont a 65-75 között van. Arra figyelj, hogy az rtings.com szerint VA paneles, így a betekintési szög picit lehet limitálttabb mint az IPS illetve lehet valamivel sötétebb a képe.
Ha nagyon ragaszkodsz az általad mondott 2 modellhez, akkor inkább a NANO, de a 70UQ81 szerintem önmagában jobb ár/értéket ad
De lehet érdemes lenne más gyártónál is szétnézned hátha van valami ami jobban megfelelne
-
LouiS22
veterán
-
Gömbike
senior tag
-
bghistvan
senior tag
Uckz & LouiS22
Esetleg Nanocellben is tudnátok javasolni típust?
Mivel most 65" a Q80, jó lenne ha végül a méret megmaradna 😀 -
bghistvan
senior tag
Üdv, sziasztok!
Mivel az egyik "testvér topikban" magasról telibe...... a kérdéseim, gondoltam próbát teszek itt nálatok, hátha tudtok javaslatot tenni, segíteni a választásban.
Kezdeném ott, hogy jelenleg egy Q80a samsungot használok és szeretnék visszatérni mindenképp az LG vonalra, sok szempont alapján jutottam el idáig, képminőség, webos, magic remote stb.....Korábban egy 55SK8500 Nanocellem volt, direct led 120Hz......
Milyen LG típust tudnátok javasolni, ami kb azt a szintet hozza?
Fontos hogy direct ledes legyen......
55" vagy 60"......
A keret max 400e!
(mivel eladom a jelenlegi 60" samut, annak az árát fogom kipótolni)Esetleg outletes, garanciás készülék is szóba jöhet, nyilván itt kifutó tipusokra értem.
Válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Uckz
tag
válasz Mackósajt196 #111672 üzenetére
Szia, hogyha 65QNED813RE-ra van büdzsé, akkor ha van lehetőséged minden féle képpen gondolkozz el egy 2022es OLED62C21-en, egy picit drágább, de fényévekkel jobb és biztos nem bánnád meg
Hogyha 65QNED813 árába maradnál, akkor a 2022es 65QNED863QE jobb vétel, jóval több dimming zóna (QNED81 edge dimming, az nem néz ki túl jól)
NANO76 széria annyira nem jó, sötét kicsit a képe, esetleg egy 75UQ8100-at is megnézhetnél, picit olcsóbb de jobb a fényereje
A méret leginkább tőled meg preferenciáidtól függ, mi nagyjából 3.5-4 méterre nézzük a 65"ös tévét, az nekünk pont kényelmes ha feliratot is kell olvasni, annál nagyobb TVn már nem látnánk magát a filmet de a 75ös biztos, hogy jóval "moziélményesebb" lenne
-
lexter00
őstag
Hogyan lehet a most népszerű részt szerkezteni higy azokat a mutassa amelyik platformokra elő vagyok fizetve?
[ Szerkesztve ]
-
whatnot
őstag
Sziasztok,
LG65CX tévé standby állapotban pár perc után lekapcsol. Hálózatból kihúzás, pár perc után bedugás és megint működik... pár percig, amikor is megint kialszik a standby lámpa és nem lehet bekapcsolni.
Szerencsére van kiterjesztett garanciám, így elvitték javítani. Állítólag alaplapot cseréltek benne.
Visszahozták... ugyanazt csinálja.Guglin keresve úgy látom, hogy LG-nél ez bizony előforduló hiba. De hogy szervizelés után is ugyanúgy?
Valakinek van személyes ötlete, tapasztalata? Azon kívül természetesen, hogy hétfőn jelzem a biztosítónak, hogy továbbra is ugyanazt a hibát produkálja. -
Mackósajt196
csendes tag
Sziasztok.
A dilemmám a következő.
75NANOCELL763 vagy 65QNED 813RE?
NANOCELL tv-m már van egy 49"-os de a moziszobába szeretnék egy újat, nagyobbat venni a mostani 2017-es Samsung helyett.
A QNED mellett szól hogy újabb, 120hz-es és elvileg jobb a képe. A NANO meg nagyobb. Nagyobb vagy jobb kép minőség? Kb 4 méterröl nézzük. Szerintetek? -
K_a_m_i
tag
Bocs ezt benéztem, ez a Telekom távirányító...
-
K_a_m_i
tag
Sziasztok, az mitől lehet, hogy korábban ha megnyomtam a távirányítón az utolsó csatornák gombját, akkor kb. 4-5 utolsó csatornát mutatta és kiválaszthattam, hogy melyikre ugrok, de most csak megnyomom a gombot és azonnal a legutolsó csatornára visszaugrik és nem mutatja a többi előző csatornát? Vissza lehet ezt valahogy állítani? (A TV szoftverét nem frissítettem.)
-
blakey
titán
-
Uckz
tag
válasz Jackie_Chan #111652 üzenetére
Szia, szerintem semmi képpen se rossz vétel ennyi pénzért. Alternatíva biztos van, úgyhogy azért járj nyitott szemmel, de azt tudom, hogy az olcsóbb kínai / török HD és FHD tévékről elég sok panasz szokott lenni a lassúságuk miatt úgyhogy azokat nem ajánlanám annyira.
-
Uckz
tag
válasz blt.62 #111662 üzenetére
Szia, én ezt a tévét ennyiért drágállanám, 5 éves belépő modell. Kb egy hónapja valaki pont egy ilyet vett 90ért, annyiért viszont nagyon jó ár. Ez az ambilightos része jó kérdés és kicsit szubjektív, mert kérdéses, hogy mennyit adna hozzá az élményhez neked, illetve ki tudja, hogy mennyire működik jól az utángyártott rendszer. Ha az ambilight fontos lenne neked, akkor lehet érdemes lenne egy Philips tévét nézned.
A 65UR8100 idei, úgyhogy ott a szoftver támogatás tuti sokáig meglesz még. A 21es és 22es 81-es széria is viszonylag jól sikerült, mint belépő kategóriás TV így gondolom ez se lesz sokkal rosszabb. Ablakkal szemben nem elég a fényereje, HDR se jön ki rajta túlzottan, de ebben a kategóriában így szokott lenni. A telekomos 236ezres ár pedig egész ésszerű, mivel a tavalyi is ennyi a boltokban ahogy néztem.
Hisenshez nem értek annyira, azt az ő fórumjukban lenne érdemesebb megkérdezni.
-
blt.62
őstag
válasz LouiS22 #111661 üzenetére
Köszi. Mennyi lehet a reális ára?
Mondjuk állítólag felrakott a hátuljára egy 60 ezer ft-os Ambilight ledsort.
Szerinted így az Ambilight leddel mennyit mondjak neki?
A T-homnál a Hisense 165-cm tévét adják 22x 8800 ft.
A LG 65UR81003lj 4k uhd smart tv 22x 10740 ft.
Vagy inkább ezeket nézzem?MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Sziasztok!
A kollégám árulja az LG 65UK6300MLB tévéjét. Állítólag 2 éves 165cm és 170 ezret kér érte. Szerintetek reális ár érte? Nem ismerem az Lg-t,eddig Samsung tévéim voltak de beleuntam,hogy 2 év után minden kék színű lesz és led bajai lesznek.MegtorloXp
-
blakey
titán
válasz LouiS22 #111657 üzenetére
Ezért írtam feltételes módot.
#111658 lexter00
Meg már elég régi a soundbar 9 éves - akkor is volt HDMI-CEC.
A kézikönyvében szerepel egy ilyen rész:AUTO POWER BE/KI
E funkció működtetése előtt győződjön meg, hogy az OPTICAL IN opciót választotta, majd aktiválja az AUTO POWER.
Ez a funkció automatikusan be-, ill. kikapcsolja az egységet, ha ehhez a készülékhez optikai kábellel egy külső készüléket csatlakoztatott, és azt be- vagy kikapcsolta (TV, DVD-lejátszó, Blu-ray lemez lejátszó, stb.).
Ha ezzel a funkcióval kapcsolja be a készüléket, akkor az közvetlenül az optikai funkcióra vált, függetlenül attól, hogy a kikapcsolás előtt milyen funkció volt bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz lexter00 #111655 üzenetére
Ahhoz HDMI CEC-re lenne szükség.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
lexter00
őstag
Van egy LG 65UQ75003LF tv és egy Lg Nb300 hanprojektor optikai kábelel rákötve.Az miért van hogy ha kikapcsolom a tévét akkor a soundbar is kikapcsol de ha bekapcsolom a tévét akkor nem kapcsol be a soundbar,külön kell bekapcsolni
-
Jackie_Chan
senior tag
Akkor ha jól értem amit mondasz nem rossz vétel és ennyi pénzért nem nagyon van jobb alternatíva!?
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
Uckz
tag
válasz Jackie_Chan #111650 üzenetére
Szia, a 32LQ6300 pont a jobb FHD modellek közé tartozik, családban van 1, nem volt nagyon panasz rá, azt mondták az okos rendszer értelmes sebességű, a hangja mondjuk nem igazán a legjobb de ez a kategóriára jellemző. Amúgy igen, fullHD és displayspecifications szerint VA paneles.
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv Srácok!
Konyhába szeretnék egy tv-t venni. 100e Ft-os árkategória körül. A kiszemeltem az LG 32LQ63006LA modell. YT,Netflix,HBO,Showtime,Disney+ lenne rajta használva főként,meg néha egy kis tv adás.
Van valakinek evvel tapasztalata?
Esetleg ebben az ár sávabn van jobb modell?Ui.: Bár az emag HDreadynek jelöli,de ha jól látom ez FULL HD-s modell.
[ Szerkesztve ]
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
Sakab
senior tag
Sziasztok van egy Lg 75UN71003LC-m, ami pár hónapja frissítette magát automatikusan és ez a csodálatos smart, okos k...va anyja napi szinten szét cseszi az agyamat. A start menu ami bekapcsolás után automatikusan bejön, ennek az égegyadta világon semmi értelme számomra és szeretném kikapcsolni, szeretném valahogy visszakapni a régi menümet. Nem érdekelnek az Amazon primos, hbo-s netfilx film ajánlások, se azt, hogy milyen további okos smart cuccokra tudok rákapcsolódni. Én csak egyet szeretnék, ha bekapcsolom induljon el a TV és kész. Úgy mint ahogy az elmúlt több évtizedben. Szóval ezt, hogy tudom valahogy megoldani? Menüt már próbáltam, átnyálazni, de nem találtam semmi erre vonatkozó részt
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok,
Nézegettem a LG oldalát, de nem találtam.
Mi a különbség a OLED48C32LA és a OLED48C31LA között?Köszönöm
-
net91
senior tag
Sziasztok,
A 2018-as LG43UM7450PLA típusú tv-hez adott MR19BA típusú magic remote távirányító görgője elromlott (beesett), így nem működik.
Szeretnék egy új táviranyítót venni, az alapfunkciós táviranyító is megfelelő lenne számomra.Kérdésem, hogy a rengeteg árusított távirányító közül melyek lehetnek kompatibilisek a tv-el?
El akarom kerülni azt, hogy olyan távirányítót vásárolok, amely nem működik a tv-el.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
lexter00
őstag
Kihúztam be dugtam a tévet,így már nem kell várni rá annyit.
Jó lesz ha így kell mókázni vele.
Ilyenkor megtelik a memóriája es azért lassul be?Nem zárja be a hattérben futó alkalmazásokat a tv?Valahol ezt be lehet állitani?[ Szerkesztve ]
-
lexter00
őstag
Kb 2 hete van egy LG 65UQ75003LF tévém,tudom ne varjak csodát mert gondolom nagyon belépő szint ez a tv,de valami elképesztően gané ez a op rendszer ami van rajta,váltogatja a képmódokat ha más platformon nezek valamit pl mas képbeállitásokkal megy yt és mással a netflix.Kb 5 perc mire eltudok inditani egy retek filmet a hbo maxon. Eddig egy buta tévet használtam egy Xiaomi mi boxal.De szerintem veszek vissza egy mi boxot mert elképesztően idegesítő ez a Webos sajnos.
Update:7 perc alatt nem töltött be a Hbo max a Netflix és a többi jó,nálam van a hiba vagy tényleg ennyire megizzad a hardver a Hbo max alatt?[ Szerkesztve ]
-
Skyhigh
aktív tag
válasz LouiS22 #111627 üzenetére
Nem vagy béna, lehet én nem voltam egyértelmű.
A nyelv menüben kell a nyelvet vissza tenni Szlovákról, mert ha nem akkor discovery, NAT geo és egy rakás csatorna angolul fog beszélni, vagy szlovákul
A többi az maradjon így :A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
rainman72
nagyúr
[rtings UR9000 test]
Kivül szép de belül még mindig keveset nyújt.Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
kovyhun
tag
Sziasztok!
Egy, a TV-re usb-n rákötött tárolóra valami módon lehet hálózaton át másolni?
Ne kelljen mindig átdugni számítógépbe hogy rátegyek valamit."Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"
-
zsiz
őstag
Sziasztok.
Tavaly tavasszal volt egy olyan gondom, hogy a tv (70UN7400) álladóan eldobálta az internetet. Mivel appon keresztül, online ment a tv adás, elég zavaró volt. Akkor garanciában cseréltek alaplapot és wifi modult a tv-ben. Utána nem volt gond vele.
Azóta IP-tv előfizetésem lett, így már nem használom a netet a tv-n. Viszont be van dugva a kábel és gyakran most is jön az üzenet a jobb felső sarokban, hogy vezetékes hálózat leválasztva, majd rögtön utána az, hogy vezetékes hálózat csatlakoztatva. (Pár hete méregettem a netsebességet, ott is érdekes értékek jöttek ki.)
A tv napközben nálam háttérzaj, nincs mindig a szemem a kijelzőn. Régen is ugye abból vettem észre sokszor a hibát, hogy megállt az adás és akkor már odanéztem, hogy miért. A lényeg az, hogy nem tudom milyen gyakran jön elő a hiba és annyira nem is zavaró mióta nem online használom.
Gondolom érdemes lenne még egy kört futni a garanciával, amíg még van rajta (2024.01.)? Másodjára is javítják ugyanazzal a hibával? Vagy mi szokott lenni az eljárás? Tavaly annyit mondtak, ha nem lesz alkatrész, kapok csereutalványt, de aztán végül időben megérkezett hozzá az alkatrész.Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
őstag
válasz fornettisuti #111626 üzenetére
Igen,de látom hogy ez 2015-s tv,és 2016-tol van ami viszi a stream tv-ket [webos 3.0] tol,de hátha van valami app amin keresztül mehet a stream.
Valaki használ-e Roku-t, vagy Firestick-t,és mi a tapasztalata?[ Szerkesztve ]
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
blakey
titán
válasz abteam2008 #111630 üzenetére
Fekete vs. fehér/szürke.
-
abteam2008
tag
Sziasztok! Hülye kérdés, sok különbség van az LG OLED55C21LA és LG OLED55C22LB készülékek között? Xbox Series X konzollal használnám leginkább.
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X
-
Harkovz
aktív tag
Sziasztok.Van egy külső HDD-m a routerre csatlakoztatva.Látja is a tv,viszont nem tudom mappa nézetben nézni,csak videó és audió részre osztja és összekutyulva látom a tartalmakat.Az előző szoftvernél láttam mappa nézetben,áttekinthető volt.Nem lehet ezt valahogy beállítani?
-
LouiS22
veterán
válasz Skyhigh #111598 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok béna, de nekem nem sikerült. Régiót(csak azt) Szlovákiára állítottam, lefutott, tudtam is mentetni egy szlovák listát. De amint a régiót visszaállítottam Magyarra, jelezte, hogy törlés lesz, le kellett futtatni a magyar keresést és nincs mentési/visszatöltési lehetőség.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
őstag
Sziasztok
Van egy 55lf652v tv,és azt szeretném kérdezni,hogy a Disney+-t,és a többi stream adást hogyan tudom rátenni,azon kívül hogy laptoppal,vagy pc-vel
Köszönöm elôre isNem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
blakey
titán
válasz proper #111622 üzenetére
Pedig appból működnie kéne. Nekem is úgy sikerült.
-
proper
őstag
Valaki járt már így?
nem tudok a tv-n bejelentkezni lg regisztrációval
Ez az oldal fogad ha szeretnék belépni
lg oldalán megy a belépés, ThinQ app megy, távirányítás is működik de appból sem tudom beléptetni a tv-t
már országot is váltottam de akkor is ugyanez fogad
alaphelyzetbe raktam a tv- utána újra és semmi nem változott
net van mert Netflix és társai mind megy -
Uckz
tag
válasz blakey #111620 üzenetére
Ez így van, mindenki döntse el, hogy magának mi a fontosabb. A C szériába jobb (világosabb) a panel, erősebb a hardver, 120HZ-es panel és HDMI 2.1 van.
Ha valakinek, elég a 60HZ(ahogy írta, csak tartalomfogyasztás tehát nincs konzol), ha nem kell ablakot túlvilágítania, akkor az A széria is tökéletes, főleg ha soundbar is van hozzá. Egyik TV se zsákbamacska, de nyilván a C jobb, természetesen több pénzért.
-
blakey
titán
válasz proper #111619 üzenetére
Mindig is lesz a másiknál valamivel jobb, én már kezdem felérni ésszel, hogy felesleges dolog nem kell mert különben a határ a csillagos ég teljesen feleslegesen - ez így van, viszont a C széria nem csak hangban jobb, ha már ilyen választ kaptál, hanem kb. mindenben, jobb panel, ezáltal jobb képminőség, jobb processzor, stb. De egyet értek azzal, hogy van egy határ, ahonnan már minden csak extra, kvázi felesleges lehet.
-
proper
őstag
Kb érdemi 1 választ kaptam, hogy hangban jobb.
De gyorsan is kellett döntenem mert nincs már abból a típusból sok. Az utolsót hozom el
a nem sokkal többért c széria meg nem “rendes” boltból lett volna hanem Outlet amitől már inkább távol tartom magam, főleg ha nem tudom megnézni személyesen
felelőséget pedig nem kell senkinek vállalnia
az én szokásaimnak bőven meg fog felelni az A széria is
Mindig is lesz a másiknál valamivel jobb, én már kezdem felérni ésszel, hogy felesleges dolog nem kell mert különben a határ a csillagos ég teljesen feleslegesen -
Kingus83
csendes tag
Kedves Tagok!
Szeretném kérni a véleményeteket, hogy melyik tévének lehet jobb a hangzása!, ez alapján dönteném el, hogy melyiket vegyem. (mindkettő Full HD, és 80 cm-s tévét szeretnék, mivel kis szobában lenne). Ára mindkettőnek:88-90eFt. Köszönöm előre is a szíves válaszokat!
1. Samsung UE32T5302C
2. LG 32LQ63006LA -
LouiS22
veterán
válasz PainKiller13 #111614 üzenetére
az olvasás huszadik századi dolog. Sokkal menőbb beböffenteni bàrhova azt, hogy nincs időd rá, de mondjátok meg és persze a felelősség is a tiétek, ha nem jön be.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
proper
őstag
válasz PainKiller13 #111612 üzenetére
Jelenleg is 2 soundbar figyel a tv mellett
maga a tv hangja sose lesz elég jó ha nem valami specko van belepakolvatcl is volt kinézve de gyorsan el lett vetve amint megláttam a képét meg be volt sztárolva, hogy onkyo hangrendszer meg minden de az sem varázsolt el így marad továbbra is az LG
félrerakattam és hétfőn el is hozom -
proper
őstag
Sziasztok
ezt a típust néztem ki
OLED55A23LA
esetleg nem sokkal több a c széria de nekem csak tartalom fogyasztásra kell a tv megéri inkább a c széria ami már nem 60hz vagy inkább hanyagoljam
nem nagyon tudom majd szerintem kihasználni -
Uckz
tag
válasz Mondeo26 #111605 üzenetére
Tetszik neked a TV? Önmagában szerintem nem dönöttél rosszabbul, az UK63 a belépő széria volt annak idején, az UH65 egy lépéssel feljebb, de ugyan úgy belépő szint. Az UK63 panelje kevésbé világos, de úgy igazán a HDR egyiknél se jön ki, így szerintem lényegi különbség nincsen. Személyes véleményem, hogy a nagyon panel jobb élményt ad, 65"-ös tévét ilyen áron pedig nehéz találni, így én valószínűleg én is azt választottam volna a kettő közül.
Esetleg ha az oprendszer lassú rajta, érdemes lehet egy androidos sticket venni hozzá.
-
Mondeo26
csendes tag
Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
Egy 29 éves mozgássérült srác vagyok. Használtan vettem tv-t 2 használt LG közül választottam.
Kíváncsi vagyok, kérlek mondjátok meg nekem hogy jó üzletet jó vételt csináltam e vele.1..https://www.facebook.com/marketplace/item/203014852578779?referralSurface=messenger_lightspeed_banner&referralCode=messenger_banner ez egy elvileg 4 éves 125 ös tv 70 ezerért adták volna ide nekem.
2.
[kép] Ez meg egy 65 ös amit 90 ezer forintért adtak el nekem.
Nem tudom hogy hány éves lehet, egy lottózóban volt tv. Szerintem megérte a 90 ezret, de mondjátok el a véleményeteket ti is.
Hogy szerintetek jól döntöttem? Vagy hülyeséget csináltam?Előre is köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.
Egy 10 év után tönkrement LG-t váltott le.
-
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
Van a háztartásban egy asus laptop amivel az istenért nem tudok képernyőt tükrözni a tv re. telefonról és egy másik laptopról rendben van.
Ennél a gépnél is észreveszi a laptopt a tv-t, illetve a tv is mutatja, hogy a laptop küldene neki képet. Elfogadni a kapcsolatot eltudom, de egy kis ideig teljesen fekete kép van csak a tv-n, majd semmi más nem történik.
Windows 11 van a laptopon (támogatott, nem fel hackelt).Valami driver probléma lehet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.