Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Brave
- Windows 10
- XPEnology
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- DIGI internet
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Alternatív kriptopénzek Chia farmolás - (HDD/SSD)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
őstag
válasz zazenke #2535 üzenetére
Mikor megjövök melóból akkor maxra kapcsolom és órákig úgy megy de engem nem zavar . Most csinálta egy új dolgot amit nem teljesen értek át kapcsoltam automatába mivel elértem a 47% abszolút hangtalan csak így nem tudom hogy tartja fent a pára tartalmat na majd kiderül na meg azt nem értem miért világít narancssárgán . Na mindegy tapasztalgatom.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Hecht GG 950 aggregátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest