- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Linux kezdőknek
- YouTube
Aktív témák
-
vans?
őstag
válasz
nightshadow #24387 üzenetére
Megtalaltam, koszonom a segitseged!
-
vans?
őstag
válasz
nightshadow #24385 üzenetére
Koszi, en is lattam kozben, csak az a baj, hogy a nagyobbakhoz pl. edigitalban nincs kiirva ez a programozhato kikapcsolas, ami pedig fontos lenne. Viszoint nehezen tudom elkepzelni, hogy a kisebb modellben van, a nagyobbakban meg nincs...
-
vans?
őstag
sziasztok!
remelem jo helyre irok... nagymamamnak szeretnek tevet venni a kisszobajaba, hogy az agybol tudja nezni. eleg kozel lenne (az agy masik vegeben) a TV. gondolom ti nem ebben a kategoriaban mozogtok, de 50k korul valami kicsi LCD TV lenne jo szerintem, tudtok esetleg ajanlani valamit?
ja, es meg valami. van arra esely, hogy legyen valami elalvasos funkcio, vagy ez csak dragabb teveken van? tehat mondjuk kapcsoljon ki magatol ejfelkor, mivel ugye a nagyi elalszik a tv elott nyilvan.
koszi!
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest