Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
40-42 Colban szeretnék nézni valami Led-es LCD TV-t. Fontos lenne a képminőség és a fogyasztás, mivel tényleg nagyon sokat megy a tv.
Egy Panasonic TX-L42E5E az amit kinéztem, 150k.ért.
Hasonló, vagy olcsóbb árfekvésben mit tudnátok ajánlani?
Köszi előre is!
Üdv!
-
HeavyToys
senior tag
Hát sajna az a baj, itthon nem igazán van ilyen. Illetve 1 webshopban 200k-ért, rendelésre. Papíron nem lenne rossz. Külföldi tesztekben, amit olvastam, ott jó képminőséget írtak, gyenge hangzással, de ez engem nem érintene, mivel úgyis 5.1-van rajta.
Szerintem belevágok, annyira gáz nem lehet, mármint itthoni 130k-s tv-ktől rosszabb tuti nem!
Köszi a segítséget!
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
E-bay-en vásárolnék TV-t. Egy Toshiba 40TL868G lenne, 2 db ajándék szemüveggel. 130k az ára. Magyarországon elvileg 200k. Főleg SD tartalmakat néznék, ha filmeznék, akkor viszont csak full hd és 3d.
Mi a véleményetek róla?
Köszi előre is!
-
HeavyToys
senior tag
Philips 32PFL5406H vs. LG 32LV3400
Fogyasztás szempontjából? Illetve úgy általában? Melyiket ajánlanátok? Holnap reggel vásárolnék, azért lenne sürgős. Anyagilag ez fér bele max. (95k.) Köszi előre is!
Üdv!
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Olcsó LED tv-t szeretnék vásárolni. Fő szempont az alacsony fogyasztás. Mivel tényleg nagyon sokat menne. A két kinézett típus:
LG 32LV3400 és a Philips 32PFL5406H.
A Philips A energia osztályos, az LG-ről nem találtam ilyet. Viszont, a maximális energia felvétele az LG-nek 80 watt szemben a Philips 85 wattjával. Szintén 80 W a max fogyija a Samsung 32D5000-nek is, ami szintén kevesebbet eszik a Philipsnél. Ezért nem tudom, hova helyezzem el az LG-t.
Tudtok erről tapasztalatot mondani, hogy az LG-nek mennyi lehet a tényleges energia takarékos fogyasztása?
Melyiket ajánlanátok a két tv közül (vagy másik márka is jó ami 100e. alatt van és ledes)? Full hd nem lényeges, hd ready bőven elég nekem.
Köszi előre is a segítséget!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
HeavyToys
senior tag
Nem akarok okoskodni. Tényleg csak kérdező szándékkal fordultam hozzátok. Lehet hülyeség, de próbálok párhuzamot vonni: Orion Led Tv 19 colos, ténylegesen fogyi mérővel, sima alap beállításokkal eszik 15-18 wattot, ha ezt 2x-ezem, akkor is 36 vatt, de a képernyő méret ugye nem 38 col, hanem csak 32.
Ha ebből indulok ki, márpedig ez az Orion, csak TV helyett jó sokak szerint, akkor sem lehetséges? Tudom van 82 centis LCD tv-nk. Gyári beállításokkal 70-80wattot kajál. De a led plusz talán a Philips valamennyire energia takarékosság centrikussága nem jelenthet ennyit?
-
HeavyToys
senior tag
válasz james008bond #12282 üzenetére
Akkor ezek szerint nem elképzelhetetlen a 40wattos fogyi.
-
HeavyToys
senior tag
42 elnéztem , de az a 3 már nem változtat semmin, szerintem. De itt a forrás!
Egyébként nem tartom kizártnak. Konyhában használt Orion 19 colos LED tv- fogyija 15-18W, konnektorból mérve, fogyi mérővel. Szóval ha duplázod is a méretet, akkor is reális.
[ Szerkesztve ]
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Ősöknek szeretnék nagyon alacsony fogyasztású 81 cm-es LED tv-t venni. A legfontosabb kritérium az alacsony fogyasztás, mert 16 órát megy 1 nap kb.
Amit kinéztem a Philips 5406-os modellje. 82 cm, 39w tipikus fogyasztás, 100k. Van ettől jobb ajánlat?
Köszi előre is a segítséget!
Üdv!
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vallás
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Nők, nőügyek (18+)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Politika
- USB4-es dokkolót kapnak az új Surface gépek
- További aktív témák...
- PHILIPS 43PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- LG 65B29LA 165CM 4K SMART PRÉMIUM LED TV ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- Adam Audio D3V fekete 1 hónapos!
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- Samsung Harman Kardon HW-Q90R 7.1.4 csatornás Soundbar Valós Dolby Atmos hangprojektor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest