Aktív témák
-
sea
tag
"Az LG 32LK530-as valódi 100Hz-es?
Érdekes módon ez nincs fent az LG magyar honlapján, azért a 42"-os adatlapját nézegettem mert azt gondoltam, h a méretén kívül megegyezik. Bujkált bennem a kisördög ezért ránéztem a honlap más nyelvű is változataira is és a németen azt találtam, h a 32-es MCI 100Hz-es, ami ha jól tudom csak ál 100Hz. A szlovákon nem írják az MCI-t, ott TrueMotion szerepel. Mi igaz ebből? Valaki azt írta, teljesen megegyezik a 42-essel."Ez engem is érdekelne, mert nálam is esélyes ez a tv. A német lg oldalon egyébként nem csak a 32lk530 hanem pl a 42lk530 és a 47lk530 is MCI 100 HZ-esként szerepel.
A .uk oldalon szintúgy de ott 32lk530T néven. Ezen a fórumon viszont mindenki ugyanúgy valódi 100 HZ- esként írja mint a 42" -es változatot. Gondolom nagy részben saját tapasztalat után.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Évek óta mondogatom, semmi szín alatt nem vennék 50 colos tévét.
Hidd el, kicsi a 32 colos!
Konkrét típus ügyben olvass vissza, tele a topik javaslatokkal, ötletekkel!
Neked is elárulom, nem az LCD tévéket preferálom, bár mostanában olyanokat kell néznem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
-
combi27
csendes tag
Nos, én vettem ilyen tévét (JVC LT-32HG20E made by Tesco)...az eladó, és a kezelési útmutató szerint is tudja a DVB-C.t.Csak nem tudom melyiket?Mert a tévé csatornakeresési opciójánál be lehet állítani hogy analóg, vagy digitális adásokat keressen, de digitálisat egy darabot nem talál a DIGI hálózatán..Marad az STB, vagy ha valaki elárulja hogy kell rábirni hogy találjon s digitáis adást azt megköszönöm.(kézi beállítással sem talál semmit..)
Amúgy nem rossz tévé, képminőségre nem veszek észre különbséget a többi áruházba kirakott, és ez között..természetesen 32" sima LCD-ről beszélek..[ Szerkesztve ]
Combi
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ezentúl AI vizsgálja szervizeléskor az autót
- Külpolitika
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- EAFC 25
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest