Aktív témák
-
Turbobacsi
senior tag
válasz muzsikpeti #2456 üzenetére
hát ez nem jött össze...
Philipset vettem, és nem bántam meg: álomszép képe van"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
anrab
addikt
pedig a szived mélyén hogy szeretnél Te is egy olyan 21:9-es tv-t, akár mit is mondasz/írsz!
Én is láttam sok szart lejátszani az üzletekben, mégis ezt vettem. sőt másodszorra is. egyáltalán nem bántam meg. itthon tökéletesen megy minden rajta, még állítgatni se kell. főleg nem kalibrálni!
min. 42" hogy a hang is jó legyen, és az ambi szériától kezdve a 2009-es és a 2010-es évjáratnál is! ezzel nem azt akarom mondani hogy a kissebb nem jó, csak igazán ettől érvényesül.
úgy látom megint kezdődik a phili lejáratása mint tavaly. nem vagyok phili fan. most vettem életem első samu mobilját, ami odaver mindegyiknek. végre kinéz valahogy és a tudása....[ Szerkesztve ]
-
Gaben360
senior tag
Én samsungról váltottam philipsre,és igen igazad van körberöhögi.....a philips a samsungot.....mindenben!!!!!
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest