Aktív témák
-
tmscsaba
tag
válasz
Sami22 #24370 üzenetére
"WLED-es tévékkel mi van?"
A WHITE LIGHT LED háttér világítású tv-k kaphatóak tömegével mindenhol.Egyébként többek között léteznek RED, GREEN és BLUE ledek is (RGB), és a fehér is (W). Ezek azt jelentik, hogy milyen színnel világít a led.
Egyébként én is utálom az ilyen rövidítéseket mert ha csak nem tudja valaki pontosan, hogy adott betűszó mit jelent adott témára vonatkoztatva, akkor gondolhat sok féle egyéb dologra, amit ugyanazzal rövidítenek.
Ha már betűszó.
Biztosan ismered az OLED vagy AMOLED rövidítést.
(AM=Aktív Mátrix)+(OLED mint Organikus fénykibocsájtó /Light Dióda/)
Ezzel is építenek képernyőt. Csak egy hibája van (vagy volt csak, nem is tudom), hogy gyorsan beég asszem a zöldje. Volt nekem kis 320X240-es MP4 lejátszóm, aminek ilyen kijelzője van és egy hét alatt beégett a képernyő, pedig csak néhány órán keresztül használtam. Szerintem jóval gyorsabban beég mint az eddig megismert megjelenítő módszerek bármelyike.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- The First Berserker: Khazan
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest