Aktív témák
-
törölt tag
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek a következő módok között mi a különbség, illetve melyiket érdemes használni Pc ről HD filmezésre :
EZ ALAPJÁN az alábbi 3 féle verziót tudom megjeleíteni a TV-n :1920 * 1080i 60Hz
1920 * 1080 50Hz de akkor 8bit a színmélység
1920 * 1080 24Hz de itt 32 bit a színmélységElőre is köszi a segítséget.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
Bazs-
tag
válasz #04230330 #286 üzenetére
Köszi a linket. Majd átolvasom. Eddig a samygo oldalát nézegettem, de az angolomon még lenne mit csiszolni, szóval 1-2 dolog elég magas
más: Toshiba 40XV733-ról valakinek van valami tapasztalata, vagy infoja ? Edigitalban egész korrekt az ára, de csak 1 év garancia van rá...
[ Szerkesztve ]
-
tutis
őstag
Kinéztem egy 42-es TV-t, LG 42LH4000 a típusa. Ismerem a paramétereit, 170ezer alatt meg lehet venni a legolcsóbb helyeken. Kérdésem az lenne hogy tudnátok ilyen árkategóriában mondani olyan tv-t ami eltántoríthat az LG választásától?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
vargalex
félisten
Gondolom nem csak stereo hang kellene. De ha mégis, akkor azt a SCART-ról (AV1/AV2) ki tudod vezetni. Pl. ez az átalakító már mindent tud.
Alex
-
dabadab
titán
"A linket nem véletlenül tettem bele, mutasd már meg nekem, melyik vezetéken megy a hang?"
Ugyanazon, mint a kép, ahogy HDMI esetén. Az tény, hogy a DVI szabvány nem definiálja a hangadatcsomagokat, ez azonban egyáltalán nem zavarja a gyártókat abban, hogy pont ugyanúgy rárakja a hangot a DVI kimenetre is, mint a HDMI-re (mivel amúgy - legalábbis házimozis - videókártyás felhasználásnál - a két szabvány adatformátuma tök ugyanaz). Egyébként az SPDIF-kábel csak régebbi NVidia kártyákhoz kellett, egy jó ideje (talán a 8200 óta) nem, van a GPU-ban is audio codec.
DRM is theft
-
dabadab
titán
anrab, zka67: fogjátok vissza magatokat!
DRM is theft
-
anrab
addikt
"Azért ez már durva, hogy nekem kell elolvasni, mi van a te kártyádon..."
miért kellene nekem doksit olvasgatni mikor tisztában vagyok vele hogy az ati kártyák a 2xxx-es sorozattól, DVI kimeneten tudnak hangot is továbbítani, és nincs szükség kiegészítő kábelre. amelyiken van HDMI kimenet ott szintén nincs szükség kiegészítő kábelre. az nvidiánál szükséges a kiegészítő kábel hogy a hangot átvidd a DVI kimenetre, és így tudod használni a DVI-HDMI kábelt hang és kép átvitelére. ennyi.
ne írkálj baromságokat.
"Csak a HDMI kimenetes kártyákhoz adnak kábelt, a DVI-shez mi a francnak kéne, amikor nincs rajta hang" -
törölt tag
Nekem 550 van, de pont a fw frissítés miatt átolvastam EZT A TOPICOT és itt írnak a newage féle fw-ről. Egyébként is elég jó topic, érdemes az elejétől nézegetni.
Üdv
-
zka67
őstag
ATI Radeon HD 3600 series Connections
The following figure illustrates the typical connections on the ATI Radeon HD 3600
series graphics card. Available connections may vary between models.
Figure 1–3 ATI Radeon HD 3600 series Connections
1 DVI-I Dual Link connection (It provides audio and video digital signals
and HDMI™ output that is compatible with most HDMI devices.)
2 TV out
3 DVI-I Dual Link connection (It provides audio and video digital signals
and HDMI output that is compatible with most HDMI devices.)Ez "HDMI output that is compatible with most HDMI devices" szerinted mi? A kártyád doksijának a 6. oldalán van. Azért ez már durva, hogy nekem kell elolvasni, mi van a te kártyádon...
-
BBéci
legenda
Nem csak anrab, rajta kívül legalább hatan számoltak be itt a topikban arról, hogy DVI kimenetből sikerült hangot kicsalogatniuk.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
dr42
tag
sziasztok,
elég általános kérdés, de hátha tudtok segíteni. szeretnék venni egy full HD lcd tv-t, és most az edigital 0%-os akciójában tudnék kicsit garázdálkodni.
amire használnám: főleg pc-vel összekötve sorozatok/filmek, későbbiekben xbox.
méretben 90cm felett gondolkodtam... van olyan típus, amit kiemelten ajánlotok? vagy kb mindegy, ebben a 130-150 ezres kategóriában nem sok különbség van?jah, és egyati x1900xt-m van. ezt simán összekötöm DVI-HDMI kábellel, vagy vga csere is szükséges?
köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Nahar
tag
http://csaba.try.hu
-
fury71
aktív tag
Itt a B650 utódja. Ráadásul már jó árban is van.
A 40B650 tavaly télen érte el ezt az árat, a C sorozatú CCFL samuk ára nagyon gyorsan csökkent. Legalábbis a B-hez képest.Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
Slampa
csendes tag
Sziasztok!
Lg LH200-est hogy a ménküben lehet a házimozi erősítőre rákötni? Csak az optikai kimenetet és a fejhallgató kimenetet írja audio kimenetnek.
''Meine Ehre heist Treue''
-
anrab
addikt
az előbb leírtam hogy működik a dolog!
nekem ati radeon hd 3600 van. csak dvi kimenet van rajta és a hang is jön. az nvidia kártyák dvi kimenetét kell összekötni az alaplapi spdif hangkimenettel. ahoz adják a kis kábelt. amelyik kártyán van hdmi kimenet, ott alapból jön a hang is! nincs szükség semmilyen kábelre.[ Módosította: dabadab ]
-
törölt tag
válasz dani_golf #267 üzenetére
EZT KÖVESD LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, és jó lesz minden.
illetve ATI esetén nekem ezzel sem lett tökéletes, csak majdnem . NV kártyák kicsit jobbak a HD lejátszás terén.
[ Szerkesztve ]
-
dani_golf
tag
Hello all.Kérdésem.:asus 5850 em van 10.4 es driver Win 7 64 bit.vettem egy 102 centis full hd-s lcd tvt és ráküldtem.nos az a gáz hogy atvn mikor nézek filmet ,hd,avi,akkor olyan mintha hiányozná pár fps a sebbeségböl.szemmel láttom mintha lassab lenen és a aszemme is érzi.monitoron minden okés,de ha kiterjesztem vagy klonozom akkor a tvn láttja a szemem ezt.ez mitöl lehet?media classiscal ,meg km playerrel is probáltam de mindkettönél megmarad..driver hiba vagy vmi ás?elöre is köszi.
-
-
Bazs-
tag
Sziasztok
Egy kis segítséget kérnék. Egyik ismerősöm tv-t szeretne venni.
Milyen LCD Tv-t ajánlanátok 40"-42"-es méretben max 200 ezerig ? Főként TV nézésre lenne használva, valamint későbbiekben Full HD-s videókra is. Előny ha van bent Media Lejátszó funkció( lehetőleg minél jobb kompatibilitással ), de nem ez a leglényegesebb.
Mióta megvettem a B650-em, kicsit lemaradtam a TV-k területén és nem tudom mi számít most jó vételnek.Köszi előre is a segítséget.
-
BenceShearer
aktív tag
Sziasztok!
Samsung 40c530 és a Samsung 40c550 között mi a különbség? Nem tudja valaki?
Illetve megéri-e a plussz pénzt a 40b550-hez képest? (A szebb külsőtől eltekintve)
köszi!
[ Szerkesztve ]
-
deedee
őstag
thx a válaszokat
40"-os a samu és 42"-os az lg
az lg azért olcsó,mert az euronics-ban ennyi,ha cetelem kártyával veszi az emberfia
-
tkesy
őstag
Sejtettem, hogy nem az alapján közölted a fogyasztást, de elég félreérthetően fogalmaztál...
Hmmm, már tényleg 180W szerepel a gyári oldalon... Mindegy, a lényegen ez nem változtat: gyári beállításokkal durván 110W a fogyasztása...
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
-
ORCA58
addikt
Általában a maximális fogyasztást adják meg.
Egy jó beállítás gyakran 40-50%-kal is mérsékli egyes típusoknál fogyasztását. (Ez megfelelően elsötétített helységekre vonatkozik)
A fogyasztást nagy mértékben befolyásolja a háttérvilágítás fényereje. Az LG IPS panelt használ, aminek a fényáteresztő képessége rosszabb mind a konkurens típusoké, ezért több energia kell.
Feltehetően ez az egyik ok, persze ezen kívül sok más ok is növelheti fogyasztást. -
KoVee84
senior tag
SOS!
Wifis 82-es LCD-t keresek, amin tudnék rajta wifin keresztül netezni is. Van ilyen? Segítsetek légyszi mert én nem találtam... de biztos én vagyok a bamba.
köszi
-
ORCA58
addikt
Tapasztalat az, hogy akinek a bolti beállítások tetszenek, azoknak tényleg nem az a fontos, hogy természetes színeket produkáljon a TV, hanem minél harsányabb legyen a szín. A boltok is erre törekszenek, ezzel sok vevőt lehet beetetni.
Csak ki kell nézni az balakon. Hol lát az ember olyan vakító színeket a természetben, mind az üzletek polcain tündöklő készülékeken. -
deedee
őstag
üdv
az létezik,hogy a samu b550 130 watt a fogyasztása és az lg lh3000-nak pedig 210 watt?
ekkora eltérés van?vagy csak a netes infók hibásak?a héten vennék tévét és e kettő között vacilálok....
az lg 115k lenne,a samu pedig 145k.....
-
syberia
veterán
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni mi a véleményetek erről a medion lcd tv-ről,
egy hagyományos 72cm philips-et váltana.[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
zka67
őstag
Persze, ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik, de épp most voltam a tecso-ba porzsákot venni, és megnéztem a tévé falat. Hát valami borzalom volt, a sok szürke kép közt volt egy színes, természetesen az volt az egyetlen LG. A sonyknak gyalázatos a képük, lehet, hogy az a természetes - ha kinézek az ablakon, itt is minden szürke, csak nekem ez sem tetszik. Lehet, ha egymagába nézném, hozzászoknék, de én inkább a szép színes képeket szeretem. Természetesen nekem LG-m van, pedig Sony-ért indultam a boltba, de ott meggondoltam magam a képek láttán.
Eddig még akárkivel beszéltem erről, mindenki nekem adott igazat, kivétel nélkül mindenkinek az LG tetszett (és sokkal) jobban. Mellesleg én nem is akartam változtatni a színein, maradtak a gyári beállítások.
-
MrJanika
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja érdeklődtem Philips 5605-ös TV-ivel kapcsolatban de sok hozzászólás nem érkezett. Gondolom azért, mert nemrég jelent meg és kevés a személyes tapasztalat. Olvastam itt a fórumon, hogy korábbi modelleknél nem nagyon megy a valós 24p, hanem csak a Philips alkalmaz valami technológiát az akadozások eltűntetésére. (HD Natural Motion stb.)
Tud valaki esetleg valami közelebbit, hogy a 2010-es modelleknél is csak 3:2 pulldown van, vagy megy a 24p? Van néhány modell ahol említik a 3/2, 2/2 mozgáslebontást, ezek gondolom nem tudják, de ahol nem szerepel a leírásban, az tudhatja?Köszi előre is.
-
zka67
őstag
válasz HellGreg #243 üzenetére
Szia! Ha PC-ről szeretnél filmet lejátszani, akkor mindenképpen olyan kártyát javaslok a gépedbe, amin van HDMI kimenet (pl. a Gainward-okon általában van), a kártyát összekötöd az alaplap SPDIF csatlakozójával és akkor a hang is átmegy a tévére. Először én is kínlódtam a hanggal, ilyen átkapcsoló, olyan vezeték... aztán beláttam, hogy egyszerűbb egy kártyát venni a gépbe (nekem egy 8400GT-m van, E1200-es procival, CoreAVC, és simán viszi az 1080p-s filmeket is, ~60%-os prociterhelés mellett).
Én számítógépről tévézek, nem is tervezek külön lejátszót venni, hiszen az is csak egy számítógép, és filmnézés közben ritkán (sosem) szoktam játszani.
A másik dolog amiért nem veszek lejátszót, hogy így nem kell külön másolgatni a filmeket, ha valamiért nem jól játszaná le, még mindig tudok a programon állítani (bár eddig nem nagyon kellett). Ami miatt gondolkodtam régebben a lejátszón az a távirányító volt, de ezt is megoldottam ~500 ft anyagköltséggel, és egy Girder (Promixis gyártja) nevű programmal, ami bármilyen távirányítót képes megtanulni és szinte minden lejátszót tud is vezérelni, viszonylag egyszerű a beállítása, egyszer kell végigcsinálni, aztán el is lehet felejteni, hogy a gépen van. Ha érdekel, privátban megkeresel és segítek.
A minőséggel meg abszolút nincs baj a PC-n, nem hiszem, hogy jobb lenne egy lejátszó. Mitől is lenne jobb? Az is "csak" 1920x1080-at tud, 3x8 bites felbontásban, meg a PC is.
Én különben nem használom a tévé hangszóróit, mert (szinte) mindegyiké egy fos, venni kell hozzá külön normálisat. Nekem Behringer MS16 van rákötve, szerintem kurva jól szól és egy szobába tökéletesen megfelel és nem is drága, ~12e Ft körül már be lehet szerezni.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, lcd tv vásár előtt állok, és kinéztem egy nagyon jó árú (130k) tv-t a következő tulajdonságokkal:
Philips 32PFL7404H LCD televízió
* 32" (82cm) képátló
* 80000:1 kontrasztarány
* 1920x1080 pixeles felbontás
* 100Hza kérdés az lenne, hogyha főleg hd-filmeket akarok nézni, akkor érdemes venni hozzá egy blu-ray lejátszót, ami lejátszik .mkv formátumot, vagy pl dvi-hdmi kábellel kössem a gépre és azt ugyanúgy le tudja játszani? a számítógépem dimán visz bármilyen felbontású mkv-t, csak az a kérdés, hogy a megjelenítés lesz-e olyan minőségű, mint egy asztali blu-ray lejátszónál. és a vga-mon csak dvi kimenetek vannak, és létezik-e dvi -> hdmi összekötő kábel.
ki mit javasol? sürgős lenne, mert hitelakció van, nem tart sokáig. esetleg ha a tv-vel kapcsolatban volna ötlet, milyet érdemes venni, azt is megköszönöm. -
BBéci
legenda
válasz #41635072 #241 üzenetére
A dinamikus kontrasztot minden normális ember kikapcsolja, esetleg minimumra állítja.
Nálam, a nappalimban voltak elgék és Samsungok, Sonyk és Sharpok is, amit leírtam, azok saját tapasztalatok.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
A Samsung természetes?
Pont hogy annak van feltolva a dinamikus kontrasztja meg a színkezelése, hogy a pasrasztnak jobban bejöjjön. Az már más gond, hogy nem színhelyes..
Nemhiába reklámozzák a tévéjüket nemtudomhány tízmillió-trilliárd arányú kontrasztokkal...Pont, hogy az LGk-nek nincs túlszaturálva a képük. Ezért siklanak át rajta a vérpistikék...
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Ezt a véleményedet kevesen osztják, én egyenesen cáfolom. Szerintem a Sonyk és a Samsungok lényegesen természetesebb színeket jelenítenek meg, valamint a Philipsek és a Sharpok is. Az elgékre az ellenkezője igaz, természetellenes, túlszaturált színeket produkálnak, amin a beállításokkal sem lehet segíteni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
lamaffia0331
csendes tag
Sziasztok!
Samsung b650 dlna szerverén próbálnék lejátszani egy 21gb-os mkv fájlt,de azt írja, nem támogatott video adat.Avi,zene stb. megy...csak épp az mkv nem.Help!!!LG 55 OLED C8 - PS5 - PIONEER VSX-830 - JBL ARENA 170 5.1-SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
benvolio
őstag
Hello!
Az ismerősöm kinézte magának az LG 26LD320 -ast a Corába, mert 70-ért adják. Van valakinek ilyen? Ezt érdemes megvennie? Neki mindenképp 66centis kell. Esetleg van más ami jobb hasonló árba? Előre is köszi! -
kp78
addikt
Nagyon
Igen, én úgy gondoltam, hogy egyszerre nézni miként lehet a kettőt, mert a tv2 analógban botrányos, földi digin azért sokkal jobb.
Ezt a közösítőt majd megnézem vhol.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
dh66e
veterán
Egyszerűbb ez sokkal mint ahogy gondolod.Amikor először keresel csatornákat akkor kiválaszthatod hogy földi vagy kábel a digitális keresésnél.Válaszd a földi digitálisat az nem törölheti az analóg ktv programjait.A közösítő csak akkor kell ha felváltva akarod nézni a kábel tv-t és a digitális földi adókat(Mindig tv)-ami nemsokára fizetős résszel bővül[link]-és nem akarod a ktv és a földi antennát ki-be dugdosni.[link]
-
poli27
veterán
Hali
Tudja valaki az Lg 42SL8000 nek hogy lehet behozni a szerviz menüjét?
Köszi -
Nahar
tag
Egy régebbi hozzászólás alapján okosítom ismerős LG 32LF2510-ét.
Ez gari vesztéssel jár? Ha igen, akkor a régi fw-t nyom nélkül vissza lehet rá tenni ha gond lenne?[ Szerkesztve ]
http://csaba.try.hu
-
romulan
tag
Médiában Philips 32PFL5625H 170 ezer. Máshol 240.
-
kp78
addikt
válasz #09634560 #222 üzenetére
Akkor ezek szerint csak az enyém nem tudja
Ha dvb-t-re akarok hangolni, akkor a kábet tv-n mentett adásokat törli (írja is a menü, hogy minden mentett adat törlődik), és vagy egyik, vagy másikat engedi csak menteni.Szerk.: ja hogy ez így működjön együtt, ahhoz kell a közösítő.
Bocs, de munka mellett felületesen tud az ember fórumozni[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Na megvan a kicsike: Samsung 32LEB530 --> sztem k@rva jó a képe és a hanggal sincs gond. Ismerős dolgozott a MM-ben és ő is ilyet vett csak 94 cm-t és nem 82-t de nekem ez bőven elég és ő is inkább azt mondta h samsung a jobb mert másik versenyző volt még az LG 32LF2510-es is, végül is mind2 ugyan az max a samunak nem 5 hanem 8ms váaszideje van. Na ettől féltem, tegnap néztem autóversenyt és volt kis F1-is (mellesleg uncsi) és nem mosódott el a kép!!! és a képfrissítés is 50hz, szval én csak ajánlani tudom.
osanban 110e helyett 88e-ért az emberhez vágják persze csak kártyával , de megéri szval csak ajánlani tudom!Köszi a segítséget dh66e!
Matthew 24:42
-
Milan86
tag
-
Jag
senior tag
Sziasztok!
90-ért megéri mostanság megvenni egy Samsung LE-32B450-t?
Fontos az ár sajnos.
Vagy ha van jobb alternatíva ennyiért, mi lenne az?Köszi,
-
kp78
addikt
válasz #09634560 #220 üzenetére
Lehet nem jól értelmezem amit írtál, akkor bocsánat az értetlenkedésért, de nálam a kábel tv még nem digitális, hanem mezei analóg adás.
Majd talán pár hónap múlva lesz digitális szolgáltatás a kábelszolgáltatónál itt felénk.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
törölt tag
Ahhoz kell egy közösitő,lehetőleg átkapcsolós (volt már itt belinkelve,keress rá) és külön-külön behangolni.Párezer ft és az eredmény se tuti mert mi van ha egymásra vannak hangolódva?.Elég buherának hangzik .Analógot kezel bármivel de a DVB-T-t nem kezel DVB-C vel(kábeles digitális).Én helyedben érdeklődnék inkább a kábeldigitális vétel lehetöségekről a szolgáltatódnál.Van legalább olyan jó mint a sugárzott.,Mostanában ugyis sok a panasz a DVB-T-re az átállás miatt(csökkkentik a sávszélt).
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Lehet, hogy "szőkenős" a kérdés, amit felteszek, akkor bocsánat érte.
Az a tv amelyikben van dvb-t tuner, azzal sem lehet vhogy egyszerre analóg (kábel tv) adást, és földi digitálist nézni (dvb-t tunerrel)? A tv egyszerre nem képes a kettőt kezelni?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
tutis
őstag
Sziasztok!
Kinéztem egy 42-es TV-t, LG 42LH4000 a típusa. Ismerem a paramétereit, 170ezer alatt meg lehet venni a legolcsóbb helyeken. Kérdésem az lenne hogy tudnátok ilyen árkategóriában mondani olyan tv-t ami eltántoríthat az LG választásától?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
nightshadow
veterán
A Sony hivatalos oldalán a 40BX400 specifikációjában az 1 tuneres PAP (Picture & Picture) ki van húzva, tehát nem tudja: [link]
Itt pedig a manualja is letölthető, s aszerint se tudja: [link]Az EX500 viszont tudja: „Nem lényegtelen apróság, hogy végre ismét akad olyan TV, amely tud PAP, azaz kép-és-kép funkciót.” [link]
-
Milan86
tag
Üdv srácok Sony KDL-40BX400 tvről lenne szó.
Megtudja nekem mondani valaki hogy PiP van-e a TVben (egy két helyen olvastam hogy van máshol meg semmi + a távirányítón sincs PiP felirat) illetve, hogy lehet egy úgy megoldani , hogy felén tvt nézek felén pedig számítógépet használok HDMIvel.
Egyszer feljebb kérdeztem már ezt de akkor nem jött 1 válasz sem , megpróbálom ismét hátha most
Köszi előre is. -
BBéci
legenda
50 hertzen a forgó keréktárcsa küllői összemosódnak, 100-on tisztán látszanak. Nyilván nem 200 fölötti tempónál, mert akkor szabadszemmel sem láthatóak.
-
dh66e
veterán
Megnéztem a mai F1 közvetítést analógon és földi digitálison is belekukkantottam.Most jó lett volna ha lett volna egy bármilyen 100Hz tv az enyém mellett mert akkor jobban különbséget tudnék tenni.Maradjunk annyiban hogy elhiszem neked hogy jobb a100Hz az F1,sport akármilyen közvetítéseknél,de nekem ez a gumi massza amit említettél nem zavaró(nem 1m-ről bámulom) a defekteket tisztán megmutatja az 50 Hz is.
Amire inkább felfigyeltem hogy a digitális annyira nem nyerte el a tetszésemet az analóg jellel szemben bizony kiütközik a sávszél hiánya a ker-i adóknál. -
coopeer
csendes tag
Sziasztok!
Biztos volt már téma, de....
A sony ex500-asnál a 37 colos változatban állítólag AUO panel van! Ez igaz? Hátrány a 40 coloshoz képest? A sony-nál nem tudnak erről egy boltban sem
Köszi a segítséget előre is
-
vinatt74
csendes tag
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék egy Samu LE37B679 lcd tv (csomagolássérült) 1 év garival,szerintem jó áron(130-t kínálják!)Abban kérném a segítségeteket,hogy valaki mondja meg mire kell figyelni,illetve ha van valakinek ilyen tv a birtokában tapasztalatait szívesen fogadnám.
Bármilyen segítség jól jönne!
Előre is köszönöm mindenkinek bármilyen tanácsot szívesen fogadok! -
0805
tag
Sziasztok!
Ez a két Samsung közt mi a különbség mert Kb 20ezer forint van köztük elsö meglátásra
Samsung_le32c530f1w
Samsung_le32b530p7wKöszi!
-
Cyrin
addikt
válasz nightshadow #202 üzenetére
HX700-hoz még:
[link] -
törölt tag
válasz csokoládé13 #207 üzenetére
Ha minden más hasonló,akkor egyetlen előnye a fogyasztása. Akkor sztem inkább picit nagyobb legyen.De a döntés a tied.
-
csokoládé13
tag
Hello!
TV vásárlás előtt állok. Samsung LE37C530 lenne az egyik kiszemelt illetve egy másik Samsung modell a UE32C4000PW. Árban és szolgáltatásokban hasonlóak, a méret és a LED-es világítás a legfőbb különbség. A kérdésem az lenne hogy megéri-e a kisebb TV csak a LED miatt, van-e olyan képminőségbeli különbség a LED-es javára hogy inkább a 32"-est vegyem?
Előre is köszönöm a segítségetek! -
Celtis
veterán
-
Grande Ale
őstag
Van itt valaki aki szervizes?
-
nightshadow
veterán
Nekem nagyjából ezek vannak elmentve:
EX500 magyar teszt:
1. [link]EX500 angol nyelvű tesztek:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Megjegyzés az EX500-hoz: nem tudom, hogy milyen méretben gondolkodsz, de a Trusted Reviews egymás után letesztelte a 40" és a 37"-es méretet. 37”-es méretben a Sony nem gyárt panelt, ezért más gyártótól veszi. Emiatt a 40-hez képest picit gyengébb a feketéje, ami miatt levont 1 pontot a képminőségből.
37"-es Trusted Reviews teszt: [link]EX700 angol nyelvű tesztek:
1. [link]
2. [link]
3. [link]HX700, EX700, NX700 csoport teszt:
1. [link][ Szerkesztve ]
-
fury71
aktív tag
válasz #09634560 #200 üzenetére
"Nem tudom,mennyit szánsz rá,de érdemesebb minél nagyobbat venned.azt senki se bánta még meg."
Viszont a kisebbet már többen megbánták.
Mondjuk én nem bántam meg a 46'-t.Még egy webshop amit tudok ajánlani a Digitalplaza.
A lényeg, hogy legyen egy elérhető címe ami lehet telephely vagy üzlet stb.Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- LG 65B29LA 165CM 4K SMART PRÉMIUM LED TV ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (QE65S85DAT) 165CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- Marantz SR6015 házimozi erősítő / av receiver, hibátlan, makulátlan, dobozában, összes tartozékával
- Beyerdynamic DT 1990 PRO MK2 új!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest