- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a PS-es megjelenéssel kezdtem, első pár alkalommal megvettem a fizetős szezon passt, meg ha nem is folyamatosan, de nekem is ketyeg a napi 90-es cucc.
A 2.x-et így zártam:
Igazából akit kicsit megbántam, az Sparkle, de nem is miatta, hanem mert Seele sajna egyre jobban lemarad erőben, nincs annyira jó cuccom neki, hogy továbbra is 1-1 ütésből leszedje az addokat, így az extra támadása sem jön olyan gyakran.
Kimondott break karakterem nekem sincs, talán csak Fugue, aki lehet majd emiatt Sparkle sorsára jutA két fő csapatom az:
- Huo, Ruan Mei, Kafka + Black Swan
- Fu Xuan, Robin, Topaz + RatioAlapvetően velük próbálom a tartalmat letolni, igazítva az aktuális feladathoz.
-
Sordoran
addikt
Én kezdetek óta játszom, így nem meglepő ha nekem több karakter megvan. Amúgy egyszer a képlet:
Gyűjtögetés:
- minden nap belogolok, megcsinálom kötelezőket
- minden eventet megcsinálok
- end game kihívásokat is tolom, ezt genhsinben pl. hanyagolom, de itt elvagyok, pedig 3 db is van
+ BP és 30 napos nekem is megvanKöltekezés:
- csak olyan karakterre megyek rá aki tényleg kell, szimpatikus és van hozzá csapat, vagy tudok építeni köré
- eleinte rámentem LC-ra is 2-3 karakternél, de azt inkább hanyagolom, mert egy LC-vel kb. bukok egy karitNem rossz gondolat amúgy a summoner csapatra korán rámenni, én inkább kivárom hogy mi lesz felhozatal. Ha nekem is bejön, akkor majd rerun alkalmával pótlom.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Genshin Impact készítőinek új játéka elsőként PC-re, mobilokra és tabletekre jön, a PlayStation kiadások később futnak be.
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- Jelszókezelők
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest