Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
deadofgamers #5659 üzenetére
Fel lehet tolni a Win10 Tiny verziót? OTG+rádiós bill/mausz kombóval persze, driverek meg utána. Elég durván lehetne spórolni a C meghajtó tárterületével.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
Lark 8i:
Win8 alatt is felzabálja a rendszermeghajtót az oprendszer? Win10 -el kaptam, de azon kártya nélkül kvázi használhatatlan a tab.“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
válasz
hajdouczy #5534 üzenetére
Hát, a kártyaolvasója mocskosul lassú, azt meg kell hagyni. Belevágtam egy 128Gb -os kártyát, mondom megszórom némi tartalommal. Gondoltam a wifi lesz a szűk keresztmetszet, hát tévedtem...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
válasz
hajdouczy #5435 üzenetére
Ezekről tudok, azért nem úgy kérdeztem, hogy miért nincs még kész.
Amúgy melyiket célszerűbb: újrahúzni az új build -el, vagy frissíteni a már meglévőt? Már a csekély mennyiségű hely miatt.
-
CirrMee
addikt
válasz
Milo629 #5413 üzenetére
Az volt, köszi!
Most már csak 0x80240013 -as kóddal elszálló winstore javítása van hátra. Másnál is csinál ilyet, hogy az appok egy részét nem tudja telepíteni, csak dob egy ilyen hibakódot a harmadik próbálkozás után?
-
CirrMee
addikt
válasz
hajdouczy #5235 üzenetére
Ezt toltam fel, a leírás alapján.
Csak vissza akarok állítani valamit, amit törlés előtt használtam: tálcán jobb alul folyamatosan kint volt a v.billentyűzet "ikonja", most meg nincs.“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
Hozzájutottam használtan egy 8i gépezethez, majd dózeroltam kicsit az előző gazdi által rajt hagyott 1703 -as win10 példányt (saját magához mérten túl kevés szabad hely, pedig előző tulaj eladás előtt telepített újra).
Viszont a win10 érintős részéhez nem nagyon értek, ezért adódik a kérdés, hogy a touch billentyűzet részt hol/mire kell belövöldözni reinstall után, ha nem tábla módban akarom elsődlegesen használni, de attól még használni szeretném a virtuális billentyűzetet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Ipad Pro 11 (4. generáció) 256 GB - Wi-Fi + Cellular (Telekom) + Apple Pencil
- új bontatlan iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple garanica
- Apple iPad Air 6 (2024) 11" 128GB Cellular 5G M2 Chip - Új, aktiválatlan, akár beszámítással
- iPad Air 4 64GB Wifi Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 90%/p4007
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest