Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
Tökmindegy milyen kaját adsz neki, legalábbis Íz szempontból. Összetétel alapján kell venni, nem finnyásság miatt. Semmikép nem lehet a kutya előtt a kaja. Ha kajaidő van, oda adod neki, ha engeded akkor ehet, ha nem akar akkor elteszed, eszik holnap. Jól néznénk ki kint hagyod a kaját, aztán a légypetés kaját fogja enni.
Azért volt olyan nekem is nyáron, hogy reggel adtam neki, de mentem is dolgozni, aztán enm ette meg, délutánra úgy beköpték a legyek, millió csontim lett volna. -
Alusky
aktív tag
Vedd el teljesen, se jutalomfalat, se jajj de cuki vagy. Csak vize legyen. Aznap nem kap enni, másnap már adsz neki, ha nem kezdi el enni 10 perc múlva elveszed és csak este rakod elé újra. Ezt folytatni pár napig. Ha nem akar enni egy hét múlva se akkor esetleg állatorvos, mert lehet más baja van.
Az egyik legrosszabb etetési mód amikor egész nap a kutya előtt van a kaja vagy amikor egész nap tömik mindig jajjdecuki falatkákkal. Ezzel lehet a legjobban előidézni a válogatósságot meg így a legnehezebb a visszajelzéseket is felmérni az evésben/emésztésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...