Új hozzászólás Aktív témák

  • Kidus

    őstag

    válasz philoxenia #11382 üzenetére

    A csont konkretan semmit nem tartalmaz, amit a kutya hasznositani tud.
    Annak, hogy csontot eszik, a gyakorlati haszna nulla.

    Veszelyforrasnak annal inkabb jobb, az enyem par hete nyelt be veletlenul csontdarabokat, harom napig szenvedett miatta. Es nem tetemes mennyiseg volt.
    A csont mindig szorulast csinal, nagyobb mennyisegben pedig belelzarodast is akar, aminek altatasos beontes lehet a vege, nem ajanlom senkinek....
    Szilankos tores is eselyes, kiszurhatja a belfalat, szep nagy mutet, en komolyan nem ertem, miert kell ervelni a csont mellett, mikor konkretan szemet es meg csak jateknak sem tul jo, lehet annyi mas veszelytelen ragcsat adni nekik, hogy nem jon szoba, hogy a csont szukseges legyen.

    Azt se felejtsuk el, hogy a mai kutyak nem ugyanazok, mint otszaz eve.
    Igen, regen adtak csontot, meg szartak is ra, hogy a kutyaval mi lesz, nem kedvenckent voltak tartva, most is eleg sok helyen jellemzo, hogy teljesen mindegy, mi lesz a kutyaval.
    Ennyi ido alatt az emesztorendszer is valtozik, az sem mindegy, egy allat mihez van szokva, eleg sok tenyezo van itt, amit hajlamosak nagyon sokan elfelejteni.

    Mar irtam parszor, mindenki azt csinal, amit akar, de folosleges kockazatot minek vallalni, mikor keznel van egy jo alternativa, amibol biztos nincsen gond...

    Assuming Control

Új hozzászólás Aktív témák