- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
manualból:
"Először cserélje 210.000 km-nél vagy 120 hónap után:
ezután cserélje minden 30.000 km után vagy 24 havonta"
A 30kkm/24hó mondjuk imo nagyon szigorú, máshol 4-5évek szoktak lenni.Egy másik érdekes dolog manualból:
Ellenőrizze minden nap a hűtőfolyadék-szint beállítást
és a hűtőrendszer tömítettségétdon't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
doc
nagyúr
A 'testver' nem azt jelenti hogy teljesen megegyeznek (akkor nyilvan az arazasban sem lenne kulonbseg), mint pl. a Citroen Saxo es a Peugeot 106, amik tenyleg szinte az utolso csavarig egyformak.
a Ceed es az i30 osztozik a motorokon meg a technologian, de attol meg vannak kulonbsegek. en pl azert veszek i30-at, mert a Kia kevesbe tetszik, pedig olcsobb lenne -
-
Doki16
addikt
Én idén árultam a valós futású autómat amiben 176 volt. Minden számlája papírja megvolt. Újkorától teljesen nyomon követhető volt a sorsa. Abszolút valós km. Nem egy embertől megkaptam, hogy sok ez a km és ő ennyivel nem akar autót venni. Sok ember egy álmot kerget egyszerűen. Azt hiszik, hogy minden kocsi 100-at futott max. Volt olyan emberke aki sokallta és meg kérdeztem tőle, hogy te mégis mennyit akarsz menni egy évben. Hát ő olyan 25-30k km éves szinten. Akkor nem is értem miért hiszik azt sokan, hogy a 8 éves Passat 120-at futott.
2és fél éves kocsimat vettem 166-al.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Drughi
addikt
-
-
AMD Power
titán
Kozben talaltam ra valaszt. Illetve kaptam.
"Van egy kis tévedés. Amiről Te kérdezel, az az FD széria, amit 2007-től 2012-ig gyártottak. És igen, volt facelift, méghozzá 2010-ben, innentől sok apró technikai gondot kiküszöböltek. Már ránézésre is szembetűnő a különbség: Más az első ködlámpa formája, az első lökhárító levegőbeömlő formája és az ezüstösen csillogó Hyundai embléma is a motortér tető alsó szélétől lejjebb, a hűtőrács közepére került. Ha teheted, érdemes facelift utáni modellt választani. Csatolok képet a régi verzióról (2007-2010)
" -
AMD Power
titán
Felhívtan ezt a használt autó átvizsgálós srácot. Van nála ez a prémium csomag. 80.000 Ft egy ilyen nap náluk BP-n belül, vidékre + km pénz van. Reggel 8-tól 20:00 van ez. Én kinézek 10-15 autót. Ők ezt arra a napra leszervezik. Hoznak visznek, autókat átvizsgálja és a legjobbat megveszed. Ha tud belőle alkudni akkor 25% az övé, a többi a tiéd.
-
Dare2Live
félisten
Igazából ha lehet inkább 1.6ot. Ha 1.4 akkor 2013 utánit. Megvásárlásnál még figyelni kell arra hogy Gamma 1.4 és 1.6 se tolerálja a 15kkm+os olajcserét ahogy a 10w40et sem.
1.6 gamma amúgy még 2020ban is megvehető, csak már nem a régi MPI hanem a GDI/TGDI verziója.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
kisza25
félisten
Nem olyan ritka az, csak attól még nem biztos, hogy jó áron adják, vagy annyira jó a beszámolt autó. Pl itt 2 telepe van a suzukinak, egyiken az új autók, a másikon a beszámított használt autók, de nem is sok az ami mondjuk suzuki lenne
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
törölt tag
-
-
Dare2Live
félisten
Olyan mennyiségű szemét érkezik külföldről, hogy saját tapasztalatom szerint is ez van. Ha találsz vmit ami magyar és nem sokkal drágább mint a külföldi azt elvitték.... és nem kell csodálkozni ha 2nap múlva felkerül hahura +400-500kval drágábban és onnan is eltünik 2nap alatt.
Pár hónap alatt volt pár ami jó lett volna mire telefonáltam már mentek érte. Anno yarisnál 5éve sikerült kifognom egy ilyet, most annyira nem ment az egész, hogy feladtam és vettem egy új Vengat.@Kisza25: Mondjuk az orvosjárat 1-5km fél év alatt lekokszosodott az durva. Legjobb itt az MPI hál isten Vengaban az van. DPI lehet jó ha ténylgeg kettős befecskendezésű de az még nagyon friss motor meg kevés tipusba kerül.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
spiky03
veterán
Már magyar, de amikor vettem 2016ban akkor kintről lett behozva. Egy váci kereskedésben vettem.
Mindent megkapott időben.
Hát én azt gondoltam 2 milliót kérhetek érte a plusz extra tartalom miatt.
Meg ha jól emlékszem a HAn öregebbek mentek 1,7ert.
Nah mindegy akkor lehet megtartom.Köszi az infókat.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Dare2Live
félisten
nem írtál pontos motortipust így nehéz.
dizeleknél láncal nem szokott 200.000kmig probléma lenni.
láncos i30 benzinesek hidegen kb mind csörögnek kissebb csoda ha nálad nem. Ez nem gond. Sajnos a tipust árulták 30.000kmes olajcsereperiódussal és 10w30 is ott a gépkönyvben. Ez G4FAnal garantálja, hogy 100.000km környékén vezérlést kell cserélni. G4FCnél kb 150kkmnél. 2009 majd 2013 közepe/végétől új cikkszám van lánc/láncfeszítőre állítólag onnan a probléma sokkal ritkább, G4FCnél lényegében nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
nézd meg könyvet, mennyi kmenként volt benne olajcsere és milyen.
Ha ilyen 5w40/10w30 meg 20.000km fixen rá kell nézni láncra. Nehogy azért ne csörögjön mert öntöttek bele 10/15w40et eladás elött.
Ha ilyen akkor cseréltesd. [link] A szövegben vannak hülyeségek pl 99%ba nyúlik a lánc és nem szakad.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- LEGO klub
- Sorozatok
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest