Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Google Chrome
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Valaki megfejtette már nekem a Bermuda háromszöget, a Philadelphia kísérletet?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
negyedes
addikt
válasz gyurkikrisz #190 üzenetére
nehagy iszlam vallasu egyen, akiknek kedve volt lovoldozni. ennyi.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
dejaris
addikt
Miert most? Miutan kivonultak? Nincs ertelme.
-
Ringman
nagyúr
most kerestem rá, 193 hsz-ben még nem volt szó róla:
vízkészletünkre törnekhogy maradhatott ki?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
WinPho
senior tag
válasz gyurkikrisz #192 üzenetére
Megszűnt... Azt bárki mondhassa. [link]
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
-
WinPho
senior tag
Szovjetek.
-
gyurkikrisz
őstag
Lehetséges hogy ez allahu akbar akciónak álcázott amerikai akció volt? Vagy a szélsőjobbosok béreltek fel valakit hogy tegye ezt, hogy rájuk szavazzanak?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz TheBikerider #187 üzenetére
Ja a rendszernek is vannak hülyeségei még mindig, de egyértelműen a leggyorsabb készülék volt, ami Android vonalon nálam járt.
Al-kaida? Kiváló konteó alap, mivel őket az USA kormánya pénzeli ezt mindenki tudja.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz TheBikerider #185 üzenetére
6+ van. A váltás érdekes, nagynak találtam az Alphát, de végül lecseréltem egy még nagyobbra. Jobban bejön az iOS, az Alpha előtt is szifonom volt egy évig. A 6+ végül azért lett, mert még elfér a zsebemben igaz elővenni, elrakni problémás, de így a nagy kijelző igény is megvan, nem kell még egy eszköz (tábla).
Hát nem! Ezek utálnak mindent, ami nyugat, mert szerintük az rossz vallási fanatizmus.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Cyberpunk #184 üzenetére
Kérdésem volna hozzád,nem ide tartozik,de itt találtalak meg.
Neked i6-od van most,ha jól tudom és Alpha-volt előtte.Miért váltottál 6-ra? Volt 5s-em nekem is,de most a Samu telefonjáról nagyon jókat hallani.Szóval,vagy ez,vagy az.A napokban tervezem a vásárlást,elég jó kedvezményem van és ez a kettő jöhet szóba.Köszi előre is a választ.Témához: Fanatizmusból,vagy megbízásból tették.De az biztos.
Miért pont egy kosher bolt?Nem jön össze.Elvileg a karikatúra miatt tették....Majd bemennek egy kosher boltba is?
Ez nagyon nem kosher.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Cyberpunk
félisten
Egyetértek vele. Meg sem történt még szinte, de a híreknél a kommentekben már is jöttek az elméletek a gonosz hátérhatalomról, persze még ha egy olyan oldalon jártam volna meg is értettem volna, de ezek hétköznapi híroldalak voltak.
-
Glenda
addikt
Tiszta buli van a turbóoldalon is, van aki szerint az arabok nem tehetnek semmiről, mert ők ugye az amerikaik ellenségei, vagyis nekünk a barátaink. Viszont mások szerint nemzetállamokra van szükség, arabok haza. Rendkívül konzisztens elképzeléseik vannak
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
WinPho
senior tag
-
veterán
-
dejaris
addikt
válasz TheBikerider #178 üzenetére
Hogy ne lenne, ha valaki figyelt volna altalanos iskolaban is akar, akkor nem mondana ilyeneket, hogy a kiszort barium kontrasztanyag, errol reflektalodik rank az alaszkai rosszkedvsugar.
-
veterán
-
Armahun
addikt
válasz negyedes #173 üzenetére
Ezek az elméletek úgy születnek, hogy félművelt emberek féligazságokat összekombinálva, létrehoznak egy valótlanságot.
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz TheBikerider #174 üzenetére
Az ember egy senki a tehenekhez képest azok igazi chemtrail szuper fegyverek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Tök mindegy mit csinálsz.Már minden szennyezett.
Egyébként meg a gyalogosok,bringások is szennyezik a levegőt.Teli fingják állandóan.Azt tudtátok,hogy angol tudósok kiszámolták,hogy egy ember napi átlagban 2 liter fingot elszív? Ez az igazi kemtrél...
HARLEY-DAVIDSON
-
zone
őstag
Leleplezték az energiaitalt [link]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Armahun
addikt
Hogy direkt szórnának valamit, abból maximum jég tartalmú felhők oszlatását tartom reálisnak. Ott ezüst-jodidot használnak ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Pocee
senior tag
Szerintem az autók sokkal jobban szennyezik az élővilágot mint amekkora kárt a repülőgépek okoznának,egy a chemtrailsben azért kételkedek,mert szinte biztos,hogy irányíthatatlan,ha szórna is valamit akkor az nem az adott területre hull hanem lehet,hogy 100kmekkel arrébb.Ha már tudatos mérgezést akarnának végrehajtani,könnyebb lenne egy mindennapi dologba belecsempészni,fogkrém meg ilyenek.
Mr.Brightside
-
Armahun
addikt
válasz Cyberpunk #166 üzenetére
Nem találom azt a videót amin egy amerikai, ( talán kongresszusi) meghallatást van , ahol tudósok fizikusok, genetikusok, neurológusuk, kutatási eredményekkel alátámasztva bizonygatták, hogy a repülőgép üzemanyagába kevert nehézfém alapú adalékanyagok az évek alatt hogy rakódtak le az emberek szervezetében, és milyen betegségeket okoznak.
-
negyedes
addikt
válasz gyurkikrisz #163 üzenetére
azt hogy a kondenzcsik valos dolog? ezt eddig is tudtuk inkabb bizonyisd be eszervekkel hogy van chemtrail.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Cyberpunk
félisten
A kondenzcsíkokban nincs semmi ördöngösség! Légkör fizika.
-
Tibee86
nagyúr
Trollkodásban és flame keltésben jó vagy, azt már megtapasztalhattuk.
Ezután már szerencsére órák/napok jönnek majd.[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
válasz gyurkikrisz #158 üzenetére
Ha van, illetve lenne chemtrail, azt tuti, hogy egy nagy tartályből engednék ráadásul jó nagy betűkkel ráírva, hogy MÉRGEZŐ... aha, hát persze...
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz gyurkikrisz #158 üzenetére
Szerintem már mindegyik kép cáfolt.
-
cattus
addikt
-
gyurkikrisz
őstag
Leült a topik.
Milyen bizonyítékaitok vannak arra hogy nincs chemtrail? Mert láttam sok képet, amin repülőgépekben vannak tartályok, mérgező felirattal. Ezt hogy magyarázzátok hitetlenek?
-
Cyberpunk
félisten
-
Armahun
addikt
És az Apollo 20 UFO-t talált a holdon.
-
Blyan
félisten
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Cyberpunk
félisten
válasz TheBikerider #148 üzenetére
Ja az jól rémlik.
-
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz TheBikerider #146 üzenetére
Bezárták, vagy átszervezték meg tavaly azt hiszem.
-
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz TheBikerider #144 üzenetére
Egyesek szerint egy szuper fegyver, ami az időjárást manipulálja, meg földrengéseket is tud generálni ráadásul elme kontroll is. Valójában az ionoszféra kutatására hozták létre az adott létesítményt.
-
veterán
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Armahun
addikt
válasz TheBikerider #138 üzenetére
Azt már meg nem mondom, hogy hol találtam erre vonatkozó statisztikát.
De személyes beszélgetéseim alapján magam is erre a következtetésre jutottam.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Cyberpunk
félisten
válasz gyurkikrisz #139 üzenetére
Az olyanok még beleférnek szerintem.
-
veterán
-
Armahun
addikt
A templomba járók jelentős része soha ki nem nyitja a bibliát. Csak azt tudja amit a pap elmesél neki belőle...
Egy eleve válogatva összeállított írásból részeket kiragadni a saját szájunk íze szerint ami pont igazolja az érdekeimet nekem igen kényelmes dolgodnak tűnik.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
veterán
-
Pocee
senior tag
Megmondom őszintén én ateista vagyok,azért akartam hallani a véleményed mert ezt a jelenést maga az egyház elfogadta,tanítják,ezen kívül sok 10-100millió ember hisz benne.Én,Te pedig azt mondjuk,hogy nem igaz.Nyilván az egyház nem fogja megengedni,hogy szétbarkácsoljunk egy "könnyező" máriaszobrot,így nem tudjuk bebizonyítani...
Mr.Brightside
-
zone
őstag
A véleményem az, hogy mindenre van racionális magyarázat. [link]
Persze egyesek megelégednek azzal, hogy ami nem magyarázható meg egy perc gondolkodással, az biztosan csoda. Fárasztó a gondolkodás és kényelmes a tudatlanság. Teljesen egyet értek a néhai Cristopher Hitchens-szel, aki szerint a vallás megmérgez mindent, mert a tudásszomj helyett a tudatlanságot promótálja.YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Bjørgersson
félisten
válasz TheBikerider #130 üzenetére
Nem bántottál meg semmivel, ezekre a válaszokra céloztam; [link] [link] [link].
Ne kérj elnézést, én voltam a bunkó kettőnk közül...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Cyberpunk
félisten
válasz TheBikerider #130 üzenetére
Oké fátylat rá, de ezek menjenek inkább offba most már, ha nem témában vág. Én is rákényszerítem magam.
-
veterán
válasz Cyberpunk #125 üzenetére
Akkor még nem tetted túl magad rajta.Pedig az már történelem. Részemről ennyi.
kovy29 : Félre értettem volna,amikor elsőre megszólítottál?Egy röhögő pofa volt a mondókád mellett.Arra reagáltam.Majd utána trágár szóval megspékelt ideges hsz-t vágtál hozzám.
Elnézést,ha megbántottalak valamivel.Bár nem tudom mi volt az.HARLEY-DAVIDSON
-
Cyberpunk
félisten
így van ezért én be is fejeztem a vallásos témát. Viszont volt említve a 9/11 az kiváló téma. Jópár összeesküvés elmélet kering a neten ebben a témában.
[ Szerkesztve ]
-
cattus
addikt
Kezdünk elterelődni az eredeti témától, Istenre ott a Vallás topic, itt maradjunk inkább a HAARP, chemtrail, UFO, stb. vonalon, hiszen emiatt jött létre ez a topic.
Do the thing!
-
Armahun
addikt
válasz Cyberpunk #123 üzenetére
Azt te is megválaszoltad, hogy a teremtők teremtése értelmetlen, pont erre vonatkozott az az állításom, hogy maga a kérdés feltétele is értelmetlen.
A másik része viszont nem zárja ki egymást, hogy két külön helyen kialakuljon élet, és az sem kizárt, hogy az egyik beleavatkozzon a másik fejlődésébe.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Cyberpunk
félisten
válasz TheBikerider #124 üzenetére
Amikor úgy fogalmaztam, hogy "alapfogalmak", akkor a "tényes" vitára gondoltam. Többesszámot szerintem mindenki érti ezt nem kell külön magyarázni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Cyberpunk
félisten
Miért nem helyes? Ha feltételezzük, hogy az ember, a földi evolúcióhoz külső segítség kellett (pánspermia elmélet), akkor miért ne lehetne feltételezni, hogy a teremtőket is teremtették. Viszont ha a teremtőket teremtették, akkor ez egy végtelen ismétlődő sorozat, tehát nincs értelme. Ellenben, ha azt feltételezzük, hogy a semmiből lettek, akkor miért kell a földi evolúciót ledegradálni valami alacsonyabb szintre, hogy nálunk szükség volt külső beavatkozásra? Egyébként a semmiből lehet valami, persze az sem mindegy mit értünk azon a fogalmon, hogy semmi.
-
Bjørgersson
félisten
válasz TheBikerider #119 üzenetére
Még mindig értelmesebbeket válaszol, mint te.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Cyberpunk
félisten
válasz TheBikerider #119 üzenetére
Maszlagot? Nem én vitázok alapfogalmakról már ne haragudj!
-
Armahun
addikt
válasz Cyberpunk #118 üzenetére
Az emberek jelenlegi tudása és a rendelkezéséra álló történetek, írások alapján szerintem nem lehet a kérdésre hiteles választ adni.
Még az sem biztos, hogy a feltett kérdésed helyes.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
veterán
-
Cyberpunk
félisten
Na jó egy kicsiot belemegyek. Na de ki teremtette a teremtőket, jelen esetben a földönkívülieket? És erre a kérdésre felhívnám Jerusalem fórumtársunk figyelmét, mivel van kapcsolat ez, meg a feljebb adott válaszom között!
-
Cyberpunk
félisten
válasz TheBikerider #115 üzenetére
Nincs kedvem itt istenekről vitázni. Sajnálom, hogy nem kaptál kielégítő választ, elégedj meg a logikai lekváros buktával.
-
Armahun
addikt
válasz Bjørgersson #113 üzenetére
Írok egy teremtés történet elméletet ollózva innen onnan.
Van a föld állatokkal, növényekkel és emberszerű majmokkal.
Megérkeznek a földönkívüliek, istenek , akik a saját genetikai információikat beleoltják ezekbe a majmokba, hogy értelmesebb lényeket , embereket állítsanak elő. És itt igaza van az evolúció elméletnek is hogy a majom őstől származik az ember, és az írásnak is, hogy teremtve lett az Úr saját képére és hasonlatosságára.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
veterán
válasz Cyberpunk #114 üzenetére
Nem kell bizonyítani,hogy létezik.A hit elég.Éppen ez a lényeg.De azt hogyan bizonyítod,hogy nem létezik?
A világon mennyi hívő ember él,aki hisz Istenben,vallástól függetlenül,tehát összesen?Tudsz rá adatot mondani?Csak azért,mert szerinted a világ Isten nélkül működik.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Cyberpunk
félisten
válasz TheBikerider #112 üzenetére
Mi bizonyítja hogy létezik? Csak a hit van mellette, viszont a világ megvan Isten nélkül is. Olvastam a történetet, de már akkor megmosolyogtam.
Az egész egy logikai bukfenc.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz gyurkikrisz #106 üzenetére
Az nem konteó ha nem vallás. Amúgy meg nem. De ez nem idevaló.
-
WinPho
senior tag
A katolikus igen, a többiért verés jár.
-
-Mike-
addikt
Hinni kell benne. Akkor igen.
-
Armahun
addikt
Melyik?
-
gyurkikrisz
őstag
Isten létezik?
-
törölt tag
Tisztelt egybegyűltek ! Én úgy gondolom, hogy a túlzott naivitás bajba sodor ugyan, de az állandó hitetlenkedés is megkesítheti az egyén életét. Nem árt megtalálni az egyensúlyt.
Illetve véleményem a konteókról: rengeteg a nonszensz, viszont van egy, ami megragadta a figyelmem: Ez az illumináti dolog, hogy minden országban van egy emberük politikusok személyében.
Illetve az, hogy lényegében a Rothschild és Rockefeller család tartja a kezében (pénzügyileg) az egész világot, éshogy egy ideje minden háborúban mindkét felet ők pénzelték (kölcsönök), meghogy szándékosan rontják a pénz értékét (hirtelen nem is jut eszembe, hogy miért is ...). Mindezt egy "doksifilmben" láttam. Hasonló dolog még a Bilderberg-csoport, pl. azt állítják egyik politikusunkról (nem vagyok biztos abban, hogy le szabad írni, kiről), hogy a csoportot ő képsviseli itthon. Mondjuk elég érdekes, hogy próbálják titokban tartani, de ilyenek mégis kiderülnek. (ezért is vagyok kíváncsi a véleményetekre)
Illetve a World Trade Center: az is bennevolt abban a filmben, hogy nem a terroristák voltak, hanem belülről robbantották fel az egészet, és teljesen szándékosan, belső emberekkel. Ha eddig hülyeségnek is hangzik, azért a következő elgondolkodtató: tényleg 2 repülőtől dőlt volna össze két akkora épület azonnal, ráadásul nem oldalra, hanem önmagába ?! Megkérdezték az építőket, és azt nyilatkozták, hogy ez lehetetlen, belülről számos vaskos acélgerenda merevítette az épületet, ahhoz, hogy kártyavárként omoljon össze, azon gerendákat kellett nem kevés bombával felrobbantani. Erről képanyag is készült, sok kis villanás látszódik az épület oldalán, miközben összeomlik.
Remélem nem voltam túl sok, köszönöm a figyelmet, és a beérkező (ellen)véleményeket.szerk.: typo
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Most nem olvasom vissza,de nem emlékszem,hogy ezt mondtam volna.Én kérdeztem a fórumtársat,hogy Ő mi alapján hisz,vagy nem.Bármiben,vagy bárkinek.
Válaszolva: Ha megtisztel valaki a kérdésével,vagy a véleményemre kíváncsi,mondjuk egy állítással kapcsolatban,ahogy említetted most például,akkor utána járok,bizonyítékokat keresek,boncolgatjuk az adott témát.Satöbbi....Attól teszem függővé és eldöntöm,hogy igaz-e,vagy sem számomra.Tehát azt hiszek el,amit akarok,durván mondva. Fontos szerintem az,hogy mennyire vagyunk nyitottak mások véleményére,a világra.
HARLEY-DAVIDSON
-
_BM_
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Politikai jellegű topikjaink:
Politika
Külpolitika
Ukrajnai háború
Konteó topic
Iszlám, muszlimok, arab világ
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest