Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
De rég jártam erre.Na mi a téma?
Füröttéma?HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Cyberpunk #215 üzenetére
Butaság?
Mire gondolsz?
A sógornőm pl. orvos-belgyógyász-ként végzett,mellette kutató is.A világ több pontján is dolgozott,tanult,Mexikó,USA,Brazilia,Németország,és még sorolhatnám...Eléggé ért ehhez a kérdéshez,mondhatni.
Regélt olyan dolgokat,amiről sajnos nem mindenki tud, a nyugati-keleti orvoslásról,ezeknek a működéséről a gyógyszeriparról,köztük pl. a védőoltásokról,de még sokminden ehhez kapcsolódó dolgokról,stb....Hozzáteszem,
annak ellenére,amit hallottam tőle,az én kislányom is be van oltva,mert kötelező.Viszont megnyugtat,hogy a gyerekem nagynénje orvos és mindenben csakis Ő ad utasításokat,tanácsokat.Neki hiszek,mert miért ne tenném?És mi oka lenne hazudni?Semmi haszna nincs belőle...
Szóval érted...HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
válasz gyurkikrisz #202 üzenetére
Dehogy nem,van.
Hozzám betörtek.
Úgy eltűnt minden,hogy a rendőrség le is zárta az ügyet.Köddé vált még az elkövető is.Itt az igazi bermuda bakker.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Cyberpunk #184 üzenetére
Kérdésem volna hozzád,nem ide tartozik,de itt találtalak meg.
Neked i6-od van most,ha jól tudom és Alpha-volt előtte.Miért váltottál 6-ra? Volt 5s-em nekem is,de most a Samu telefonjáról nagyon jókat hallani.Szóval,vagy ez,vagy az.A napokban tervezem a vásárlást,elég jó kedvezményem van és ez a kettő jöhet szóba.Köszi előre is a választ.Témához: Fanatizmusból,vagy megbízásból tették.De az biztos.
Miért pont egy kosher bolt?Nem jön össze.Elvileg a karikatúra miatt tették....Majd bemennek egy kosher boltba is?
Ez nagyon nem kosher.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Tök mindegy mit csinálsz.Már minden szennyezett.
Egyébként meg a gyalogosok,bringások is szennyezik a levegőt.Teli fingják állandóan.Azt tudtátok,hogy angol tudósok kiszámolták,hogy egy ember napi átlagban 2 liter fingot elszív? Ez az igazi kemtrél...
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Cyberpunk #125 üzenetére
Akkor még nem tetted túl magad rajta.Pedig az már történelem. Részemről ennyi.
kovy29 : Félre értettem volna,amikor elsőre megszólítottál?Egy röhögő pofa volt a mondókád mellett.Arra reagáltam.Majd utána trágár szóval megspékelt ideges hsz-t vágtál hozzám.
Elnézést,ha megbántottalak valamivel.Bár nem tudom mi volt az.HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Cyberpunk #114 üzenetére
Nem kell bizonyítani,hogy létezik.A hit elég.Éppen ez a lényeg.De azt hogyan bizonyítod,hogy nem létezik?
A világon mennyi hívő ember él,aki hisz Istenben,vallástól függetlenül,tehát összesen?Tudsz rá adatot mondani?Csak azért,mert szerinted a világ Isten nélkül működik.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
Most nem olvasom vissza,de nem emlékszem,hogy ezt mondtam volna.Én kérdeztem a fórumtársat,hogy Ő mi alapján hisz,vagy nem.Bármiben,vagy bárkinek.
Válaszolva: Ha megtisztel valaki a kérdésével,vagy a véleményemre kíváncsi,mondjuk egy állítással kapcsolatban,ahogy említetted most például,akkor utána járok,bizonyítékokat keresek,boncolgatjuk az adott témát.Satöbbi....Attól teszem függővé és eldöntöm,hogy igaz-e,vagy sem számomra.Tehát azt hiszek el,amit akarok,durván mondva. Fontos szerintem az,hogy mennyire vagyunk nyitottak mások véleményére,a világra.
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz philoxenia #57 üzenetére
Egész pontosan életbiztosítást kötnek.Lista is van a cégekről,melyekről már kiderült.Betegségben elhunyt alkalmazottaik után kaptak hatalmas összegeket.Kettő megtörtént esetet mutatnak be a filmben.
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
Egyetértek.Például: Bizonyítok valamit,másik meg az ellenkezőjét.Akkor már nehéz a helyzet.Itt aztán tényleg előjön,hogy mit hisz el az ember.Ezt,vagy azt.Vagy egyiket sem.
A történelem nehéz kérdés.Így arra hagyatkozunk,amit a könyvekből tanítanak,vagy amit az idősebbek mondanak.
dejaris : Rendben.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Az előzőre reagálva:
" Na itt a baj, nem elhinni kell, hanem megnezni a bizonyitekokat. Nem kell kilepnem az urbe, hogy megnezzem gombolyue a fold, eleg ha kidugom az orrom egy tengeri kikotobe es nezem, hogy a tavolodo hajo "elsulyed" " ......Köszönöm Neked.
A mostanira:
Nyugodj meg.Tudom.Olvastad,amit előbb írtam neked?
...Én ezt nem úgy gondoltam,ahogy Neked ez lejött.......Mivel itt szavak és mondatok vannak,a hangsúlyt nem tudom leírni,az iróniát sem.Értesz?...[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Én ezt nem úgy gondoltam,ahogy Neked ez lejött.......Mivel itt szavak és mondatok vannak,a hangsúlyt nem tudom leírni,az iróniát sem.Értesz?
Pocee : Linket nem tudok,de annak idején egy dokumentum filmben láttam,mely ment a moziban.Kapitalizmus:Szeretem címmel.Michael Moore.
kovy29 : "Halott Paraszt biztosításnak" nevezik.Elnézést kérek tőled.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
válasz Cyberpunk #26 üzenetére
"Most alapfogalmakat kell magyarázni?".....Ezzel kezdted a mondanivalód.Erre úgy reagáltam,ahogy másféleképpen nem tudok.
Tanácsolok valamit,nem kötelező megfogadni : Ne nézz "hülyének" másokat,mert nem biztos,hogy nem szorulsz egyszer egy "hülye" segítségére..Mostanihoz szólva:
"Nem azt hiszem el amit akarok, csak azt, amiről tudni, hogy igaz"Mellébeszélés...
Egyszerű kérdést tettem fel és teszek fel ismét.:
Te honnan tutdod,mi igaz és mi nem?
Látod?Hallod?Tanulod?Olvasod? Vagy saját magad bizonyítasz be mindent,amit el akarsz hinni?Valahonnan tájékozódsz,vagy nem?És kiszűröd azt,ami hihető...vagy nem?Tehát azt hiszel el,amit akarsz.
Tudsz egyértelmű választ adni,vagy csak megint kimagyarázod?
És most ne gyere marhaságokkal és alap dolgokkal,hogy fotoszintézis,emésztés,satöbbi....
Szerintem elég érthetően fogalmaztam.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
válasz Cyberpunk #22 üzenetére
Direkt csinálod?Te most miről beszélsz?Hogy jön ide a nap és a föld,ki beszélt erről?Ezt tudom én is,mert mondták..Kinn nem jártam az űrben,de elhiszem,mert ezt tanították,hallottam,láttam,satöbbi.....Gondolom te is tanultad,hallottad,láttad,satöbbi...Vagy jártál kinn és megbizonyosodtál róla?
Nem kell magyarázni csak te úgy érzed,hogy igen"nekem tény az ami bizonyított, de nem kell látnom ahhoz, hogy elhiggyem".
Szóval azt hiszel el,amit akarsz.Ennyi....Én is így vagyok ezzel.
kovy29 : Nincs mit...
nLal : Sajnos ez így is van,de vicces .
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
válasz Bjørgersson #17 üzenetére
Szerintem felesleges,mert ahogy látom,biztosan nem érdekel téged,vagy tudod.
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Szerintem inkább rossz a helyzet a világban,mint jó.Ezt betudhatjuk a híreknek,a médiának,hogy nem mondanak igazat és félelmet keltenek,de akkor kinek higgyen az ember?Vagy melyik csatorna mond igazat?
Vagy legegyszerűbb,ha a fejünket a homokba dugjuk és semmivel és senkivel nem törődünk?HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Hallottatok már a "dead peasant",kifejezésről például? És ha igen,mi a véleményetek róla?
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Miért ne lehetnének igazak?Állatok vagyunk,ragadozók is egyben.Mindig mindenkinek több kell,mint ami van.Ez teljesen normális,mert birtokolni akarunk,legyen az bármi.Ösztön.
A kapitalizmus,amiben most élünk,az is ezt bizonyítja,a legrosszabb,mert a pénznél semmi nem fontosabb.Ezt hozza ki belőlünk.De bármelyik "izmus"-ról beszélhetnék,ezer,meg ezer éve ugyanaz van.Az erős nyer,aki általában gonosz is,a gyenge elbukik.
Háborúkat szítani csak azért,hogy egy-két ember akarata érvényesüljön,terület,olaj,a gyémántbányák,arany,satöbbi...és ezért ölni...
Az ember azt hinné,hogy ebben a században,és mert felvilágosultak vagyunk,ezek nem lehetségesek.Ez a túlélésről szól már lassan és ne gondold,hogy sok beleszólásod van,csak azért élünk még,mert megengedik."...Az igazi hatalom a hazugság,amikor tudják,hogy hazudsz,mégsem tesz senki semmit ellene,akkor a tiéd a hatalom..."
Ez így van.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
Új hozzászólás Aktív témák
Politikai jellegű topikjaink:
Politika
Külpolitika
Ukrajnai háború
Konteó topic
Iszlám, muszlimok, arab világ
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Kicsi játszós számítógép (G4600, 8GB, MSI P106-90 3GB GDDR5)
- TP-Link TL-WR941ND Ver. 5.1 Wireless N Router 300Mbps
- eladó Canon Rf 15-35 F2.8 L IS USM
- Delock 18136 / 5.25 Installation Frame for 1 x 3.5 / beépítő keret
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest