Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
Szeretnék egy nagy pirosat robitusszin kollégának, egy GTS 250-et vettem tőle Nagyon jó áron, és korrekt lebonyolítással
[ Szerkesztve ]
A számom az adatlapomon. ;)
-
KukkSteve
senior tag
Egy pirosat szeretnék elistvan kollégának, egy DVD-írót vettem tőle
-
KukkSteve
senior tag
Sir Psycho-nak lesz egy nagy piros egy D347-es prociért...Pontos, megbízható és rendes: Fizetés nélkül is ideadta a cuccot megbízva bennem h később fizetek...nagyon korrekt
-
KukkSteve
senior tag
Kérnék egy pirosat vepe kollégának, egy pendrive-ot vásároltam tőle Pontos, korrekt partner, ajánlani tudom
-
KukkSteve
senior tag
Egy nagy pirosat kérnék petike666 kollégának, egy félkonfigotvettem tőle. Pontos korrekt, partner, és hibátlan volt a cucc is
-
KukkSteve
senior tag
Kérnék egy pirosat caprine fórumtársnak, egy Tetszetős, egeret vettem tőle Korrekt partner!
[ Szerkesztve ]
-
KukkSteve
senior tag
Kérnék egy pirosat kérnék vepe kollégának, egy pendrive-ot vásároltam tőle Pontos, korrekt partner, ajánlani tudom
-
KukkSteve
senior tag
Szeretnék egy pirosat P.K.Gabesz kollégának, ezért az üzletért...Nagyon korrekt áron adott nekem egy 5000+os athlont. Pontos, Korrekt partner
-
KukkSteve
senior tag
2 pirosat kérnék P.K.Gabesz Kollégának, egy LG dvd Rw-t vettem tőle. És egy CM Hyper TX3 at adtam el neki...Nagyon meg vagyok elégedve, korrekt tag.
-
KukkSteve
senior tag
1 pirosat kérnék cowboy_belop-nak, 2 CM ventit vettem tőle, korrekt pontos tag.
-
KukkSteve
senior tag
Kérnék egy pirosat creation kollégának, egy 700W-os HiPro Tápot vett tőlem, ami tökéletesen szuperál .
-
KukkSteve
senior tag
Hali!
1pirosat kérnék colos890721 kollégának, korrekt áron adott nekem egy tápocskát. Köszönet neki.Másrészről kérnék pirosat dante05-nek is. Segített a fentebb említett tápos ügy lebonyolításában, illetve vettem tőle egy DVD romot...Neki is köszönet.
-
KukkSteve
senior tag
Kérnék 2 pirosat caprine kollégának, 2 jó üzletért:
1) 300W-os táp.
2) 80Gb-os SAMU.
Nagyon köszönöm neki, korrekt, pontos tag, ajánlom mindenkinek, semmit nem számol drágán . Kiváló üzletpartner.A számom az adatlapomon. ;)
-
KukkSteve
senior tag
Kérnék egy piros pontot salieri. kollégának, mert sikerült lebonyolítani A tápbiznyict . Korrekt pontos tag, csak ajánlani tudom.
-
KukkSteve
senior tag
Kérnék egy ot kopy33 fórumtársnak, egy 720BE-t vettem tőle .
-
KukkSteve
senior tag
Hali!
Kérnék egy ot, Ezért az üzletért terrion fórumtársnak.A számom az adatlapomon. ;)
-
KukkSteve
senior tag
Kérnék egy pirosat, vasii Fórumtársnak, a kitűnő Gyémántért . Korrekt partner, ajánlani tudom .
-
KukkSteve
senior tag
Kérnék egy piros pontot F1r3b1rd kollégának, az üzlet tárgya egy Jetway J&W N61P v2.0-ás lapka volt
Köszönet neki, korrekt partner...A számom az adatlapomon. ;)
-
KukkSteve
senior tag
Hali! Kérnék egy nagy piros pontot zeegabi kollégának, egy WRoutert vettem tőle. Korrekt tag, az akció a szüleivel volt lebonyolitva
-
KukkSteve
senior tag
Kérnék egy -ot scapegt fórumtársnak. Egy Belkin routert vettem tőle. Köszönet neki
-
KukkSteve
senior tag
Hali!
Kérnék egy piros pontot, nevembalint kollégának, Ezért. Köszönet a korrekt partnernekA számom az adatlapomon. ;)
-
KukkSteve
senior tag
Szeretnék kérni egy hatalmas -ot
aluaura fórumtársnak, egy zsir origi Geil Memóriakitet vettem tőle.A számom az adatlapomon. ;)
-
KukkSteve
senior tag
Kérnék egy Piros Pontot marcus.fenix fórumtársnak, egy félkonfigot vettem tőle...
-
KukkSteve
senior tag
bocsi, 2x nyomtam
[ Szerkesztve ]
-
KukkSteve
senior tag
válasz colos890721 #14460 üzenetére
Kérnék egy nagy piros pontot colos890721 kollégának, 2tápot vettem tőle, nagyon korrekt volt most is, mint az előző üzletek lefolyásakor.
A közvetítésért dante05-nek jár a piros .[ Szerkesztve ]
-
KukkSteve
senior tag
Kérnék egy piros pontot caprine kollégának, egy gyönyörű állapotú LaFleur S5230-at vettem tőle. Köszönet neki, minden jó volt .
-
KukkSteve
senior tag
DJTJ fórumtársnak kérnék egy piros pontot, 3DB pendrive-ot vettem tőle.
Köszönet neki. A közvetítő goyo206volt .A számom az adatlapomon. ;)
Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest