Hirdetés
Aktív témák
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok moli_hu-nak kérnék egy pirosat az ingyen samsung bill-ért nem sokkan adnak ingyen dolgokat ugyhogy nagyonszépen köszőnőm neki
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok horzia1-nek jár egy nagy Piros pont ezért a billért plusz vettem még tölle 4db matricát is korrekt rugalmas pontos eladó csak ajánlani tudom mindenkinek
-
grrpowa
aktív tag
válasz
ShadowLord #46885 üzenetére
Nem jó helyre raktad inkább ide kéne
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok szeretnék kérni egy PIROSAT creation-nak a CSX Diablo ramokért szépen teszik a dolgukat
És egy PIROSAT kérnék emerico2004-is tölle egy ASUS M4A88T-M USB3 alaplapot vettem sajnos hirdetést nem tudok linkelni mert ahogy megkapta a lapot el is hoztam tölle igy nem volt ideje felrakni PH-ra
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok HATALMAS PIROSAT kérnék bundata kollégának mert a segitségemre sietett hövezető pasztát hozott nekem SOS-ben
nagyon köszőnőm neki rendes PH-s tag még házhoz is hozta a pasztát
-
grrpowa
aktív tag
válasz
guyver #45694 üzenetére
Fekete pontot nem ide kell beirni bár ezért még feketét sem kapna szerintem
Lehet korházba került vagy bármi más
feketét itt lehez kérni
-
grrpowa
aktív tag
válasz
Megamen #45276 üzenetére
AKIKKEL JÓ VIGYÁZNI ide kellett volna ezt berakni
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok kerpi_p4-nek szeretnék egy pirospontott kérni egy 550W HKC tápot vettem tölle korreklt megbizható eladó
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztók szeretnék egy nagy pirospontot kérni Admiral-nak vettem tölle egy vinyot egy ramot egy házat és egy dvd irot korrekt és olcsó
üzletfél
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok pirospontott kérnék freschonak ezért az üzletért a lap+proci kombot vettem tölle korekt megbizható eladó
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok pirosat kérnék illusion1010 kollegának ezért az üzletért 2db aerocool ventitt vettem töle nagyon baráti áron
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok kange-nak szeretnék egy PIROSAT egy hyper 212 hütőt vettem töle sajnos a hirdetést már törölte
-
grrpowa
aktív tag
peter9228 forumtársnak kérnék egy pirosat köszönőm a segitségét
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok Pirospontot adnék macko20 forumtársnak, egy DVD olvasot vettem tölle 2000ft ért és még házhoz is hozta
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok Pirosat kérnék orichalcos kollégának az Artic Cooling Accelero hütőért korrekt megbizható forumtárs és külőn köszönőm a jegelést
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok sanyaking-nek adnék egy piros pontot Aerocool 8cm-ventit vettem tölle plusz még egy kártyaolvasót korrekt eladó kaptam ajándékba még egy doboz leszarom tablettát is
-
grrpowa
aktív tag
Egy pirospontott kérnék mirmur forumtársnak egy Leadtek 8800GT-t vettem töle nagyon jó árban
.A hirdetést már törölte sajnos nem találom
-
grrpowa
aktív tag
válasz
Tothgera30 #13125 üzenetére
Tothgera30 nak is jár a pirospont a venti bizniszért megbizható PH-s
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok pirospont jár zserokollégának a chieftec dragonkuckóért egy majdnem 100% állapotú házat kaptam 3000ft ért és szintén egy pirospont jár chooky kollegának a EKL prochütőért mindkét kolléga korrekt és megbizható eladó ajánlom öket mindenkinek
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok egy pirosat szeretnék adni laszto01kollégának a Gainward 8800GTX ért.Minden rendben a karival és az eladóval is.Jófej srác és pontosan érkezett a talira
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok jár egy pirospont caesarion kollégának ezért xilence ventik az üzletért zsir új ventik jó áron korrekt eladótól
-
grrpowa
aktív tag
Szeretnék egy pirospontot adni lenart forumtársnak ezért coolink swif2 az üzletért zsir a venti
-
grrpowa
aktív tag
Szeretnék adni egy nagy pirospontot Cthulhu Dawn nak a Lancool k58-kuckoért tip top állapotban vettem át a házikót
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok piros pontott szeretnék adni Bulitt forúmtársnak a kábelspirálos bizniszért hamar lezavartuk a dolgot
gyors volt és korrekt
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok Piros pont jár tytyty forumtársnak egy PS2 vettem tölle a hirdetést már törölte mert nem találtam meg korrekt és megbizhtó emberke
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok pirospontot szeretnék adni Tas forumtársnak egy DVD irot vettem tölle plusz még kábeleket (a hirdetést már törölte szerintem mert nem találtam meg) és szintén piros pont jár tomta forumtársnak Mouse Pad REVOLTEC kék egérpadot vettem küldtem a pénzt és jött a csomag mind ketten korrekt eladók
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok jár a piros ZozzHUN kolégának időben érkezet és korrekt vevő egy Sapphire 4850 Vapor-X et vett töllem
-
grrpowa
aktív tag
Pirosat kérnék Borsi kollégának Sapphire 4870 512MBezért az üzletért
-
grrpowa
aktív tag
Szeretnék adni egy pirospontot ThaBoss fórumtársnak, egy xigmatek ventit bizniszeltem el vele
[ Módosította: dabadab ]
-
grrpowa
aktív tag
Szeretnék kérni Tom-e [link] nek is egy pirosat egy Shapire vapor-x 4850 es videokártyát vettem tőle
-
grrpowa
aktív tag
Szeretnék kérni egy nagy pirosat HERR Z forumtársnak mert nagyon korrekt és segitőkész eladó procit vettem tölle és még a proci tuningolásában is segitett
Aktív témák
- Canon EOS DSLR topic
- Interactive Brokers társalgó
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- További aktív témák...