Aktív témák
-
Sareth
senior tag
Egy Moderátori® megerősítéssel ellátott nagy piros pontot kérnék SimonYana kollégának. Mit is mondhatnék ennyi elégedett vásárló után? Pontos, rugalmas, gyors, megértő és segítőkész.. Nálam ezzel kiérdemelte a különösen ajánlott*** kategóriás eladó címét.
Egy ilyet vettem tőle és már az utalás napján postázott. A posta bénázást is próbálta megoldani szóval egy korrekt embert ismertem meg benne. Így utólag is köszönöm.
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy hatalmas piros pontot westcoastog kollégának. Ezt vette tőlem. Gyors, megbízható és korrekt vevőt ismertem meg benne. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.
-
Sareth
senior tag
Piros pont jár schmidtgabi-nak, ezért az üzletért. Köszönöm szépen a gyors ügyintézést és a remek árut.
-
Sareth
senior tag
Szeretnék egy piros pontot kérni zetecR kollégának. Ezt vette tőlem! Korrekt vevő így mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy piros pontot lumosnina-nak. Ezt vette tőlem. Előre utalt, korrekt vásárló így mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy MODERÁTORI ajánlással megerősített hatalmas piros pontot Angelo69-nek. Ebből a csomagból a könyvet vettem meg de az eladóról csakis szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Az utalás napján postázott. Extra igényes csomagolással adta útjára az árút, szóval korrekt és becsületes embert ismertem meg benne, így mindenkinek csak ajánlani tudom! Ne habozzatok nyomás vásárolni
A kiegészítő termékért és a bizalomért külön köszönet és maximális tisztelet.
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy orbitális piros pontot Angelo69-nek második üzletünkért. Korrekt eladó, korrekt ügyintézés, korrekt termék... mit lehet még ezek után írni? Jár a piros
-
Sareth
senior tag
guluszem1990-nek kérnék egy Moderátori ajánlással megerősített hatalmas piros pontot. Innen vettem egy terméket. Korrekt, rendes eladó mindenkinek csak ajánlom. Külön köszi a gyorsaságot és a rugalmasságot + hogy vártál a futárra a -9 fokos hidegben. Miskolc POWA
[ Szerkesztve ]
-
Sareth
senior tag
válasz Tothgera30 #31211 üzenetére
Akkor én is kérnék egy nagy piros pontot Tothgera30-nak a már említett Police lámpáért. Korrekt rendes eladó aki azonnal és gondosan becsomagolva küldte a terméket így bátran kijár neki a kifejezetten AJÁNLOTT jelző.
-
Sareth
senior tag
Kérnék IroNiQ mesternek egy nagy pirosat. Ezt a procit vette tőlem! Maximális tisztelet neki! Előre utalt mindenféle felesleges nyűglődés nélkül. Korrekt embernek ismertem meg így mindenkinek bátran ajánlom!
[ Szerkesztve ]
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy nagy piros pöttyöt dymy65 kollégának. Ezt a VGA-t vette tőlem! Korrekt embernek ismertem meg aki minden felesleges mellébeszélés nélkül azonnal utalt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy újabb pirosat dymy65-nek. Ezt a remek kis tápot vette tőlem és minden gond nélkül zajlott. Előre utalt, nem körülményeskedett így bátran ajánlom mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Sareth
senior tag
Akkor én is kérnék egy öklömnyi piros pontot Kloss mesternek. Ezt az alaplapot vette tőlem. Sajnos mind az én mind a Posta miatt volt némi kellemetlenség de ő nem türelmetlenkedett. Előre utalt és türelemmel kivárta amíg a csomag odaért. Még egyszer elnézést a problémák miatt de a lényeg hogy odaért. Kiváló üzletfél, mindenkinek csak ajánlom!
[ Szerkesztve ]
-
Sareth
senior tag
Kérvényeznék egy sárgadinnye nagyságú PIROS pontot Konfigos kollégának. Ezt a CM TX3 proci hűtőt vette tőlem! Roppant korrekt üzletfelet ismertem meg benne, így mindenkinek csak ajánlani tudom. Remélem fogunk még üzletelni!
[ Szerkesztve ]
-
Sareth
senior tag
válasz matthew95(2) #33059 üzenetére
Kérnék egy hatalmas nagy piros pontot matthew95(2)-nek. Ezt vettem tőle és rendkívűl meg voltam elégedve mind az ügyintézéssel, mind a termékkel. Mindenféle mellébeszélés nélkül előre postázott és rendkívűl korrekt volt. Mindekinek csak ajánlani tudom.
-
Sareth
senior tag
Riska.91 kollégának kérnék egy pirosat. Ezt vette tőlem és az üzlet probléma mentesen zajlott le. Előre utalt és nem nyűglődött. Pontos, megbízható így mindenkinek ajánlom.
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy piros pontot rx7tomy kollégának ezért a monitorért! Korrekt, becsületes eladó így mindenkinek bátran ajánlom!
Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
- intel i5-6500 3.2GHz LGA1151+Gigabyte Alaplap+16GB DDR4 Ram félgép félkonfig
- ASUS VivoBook S14 S430FA NumberPad INTEL i3-8145U CPU, 512 GB SSD, 8GB RAM, INTEL UHD Graphics 620
- Keresek Xbox Series S konzolt, kontroller nélkül
- Apple Macbook Pro M2 Touchbar 13'', Space Gray, 256/8, 100% akku, garanciális
- Újszerű Kingston 32GB/3200MHz DDR4 HyperX Predator XMP (Kit! 2db 16GB) (HX432C16PB3K2/32) memória
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest