Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz alratar #28103 üzenetére
Szerintem nem megjelenik a másikon is, hanem csak mindkettő látja azt, hogy mik érhetőek el a közös Amazon fiókhoz tartozó könyvtárban. És bármelyikre le lehet tölteni onnan, de ténylegesen csak arra töltődik le, amelyikhez a küldött e-mail cím hozzá van kapcsolva.
Szóval mindkettő számára elérhető a privát könyvtáradban, de ténylegesen csak az egyikre töltődik rá ilyenkor automatikusan. Ezt úgy tudod kipróbálni, hogy küldesz így egy könyvet, és látod mindkét Kindle eszközön, hogy elérhető. Ezek után lekapcsolod a Wifit azon amelyikre NEM küldted, és EZUTÁN megpróbálod megnyitni róla. Nem fog sikerülni Wifi hiányában. (Ugyanígy a másikról viszont sikerülni fog.)"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
MODERÁTOR
válasz alratar #28103 üzenetére
(Szerintem) Ha a te amazon account-odhoz van mindkettő olvasó regisztrálva, minden engedélyzetett e-mail címről elmegy mindegyik olvasóra a küldött dokumentum. Nálam legalábbis az amazon account-nak van free.kindle.nevem@amazon.com vagy ilyesmi címe, a készülékeknek külön nincsen.
A más címekről mindegyik készülékre mennek a küldemények?Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
vegyszer
addikt
válasz alratar #27424 üzenetére
Nekem van direkt régi buta töltőm. Konnektoros, 500mA 5V amit tud. A régebbi telók mély merülés esetén vele keltek életre. Az okosabb töltők nem keltették életre őket.
Esetleg tégy egy próbát olyannal is. De hosszan. Pl egy nappalt, és figyeld. Ha véletlenül füstöl, vedd észre időben!
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Degeczi
nagyúr
válasz alratar #27424 üzenetére
Az csak azt jelenti, h valóban le van merülve. Ha nem tud fölvenni töltést (nem marad égve a töltést jelző led) akkor lehet, h az USB áramforrást nem tud eleget leadni, PC/laptop USB port esetén könnyen előfordulhat, érdemes telefonhoz használt töltőre tenni ez esetben, és rajta hagyni pár órát.
Ha semmiképp nem javul, és már régi példány, akkor sajnos lehet, h cserére szorul az akku. -
vegyszer
addikt
válasz alratar #22573 üzenetére
A W10 valamiért eléggé elcseszte az USB kezelését. Ami anno XP-vista-7 von@lon tökéletesen működött, az itt nem fog. Én se tudtam a saját PC-men se a PW3-mamat, se egyik Xiaomi telóm normálisan elérni. Szerencsére van egy öreg laptopja a fiamnak W7-tel, illetve pendive-ról bootlot linuxos rendszerrel az eredeti PC-men is gond nélkül működik minden. Azaz az eszköz oldali hw hiba kizárva.
Szerintem a Micro$oft rengeteg időt, és energiát ölt ebbbe, hogy egy jól működő rendszert így elb@sszon, de megtette, és sikerült is neki...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Watcher45
tag
válasz alratar #21250 üzenetére
Ha a Google drive-on van próbáld meg átküldeni onnan a készüléked e-mail címére. Ha a merevlemezeden akkor legegyszerűbb tényleg a Calibra programmal a csatlakoztatott készülékre tölteni. Főleg ha még konvertálni is kell, mert azt nem írtad, milyen formátumban van a könyv.
Szerk: bocsánat nem lapoztam, most látom, hogy már válaszoltak a kérdésedre.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz alratar #21252 üzenetére
EPUB-ról nem.
De a Calibre-t valóban mindenképpen érdemes telepíteni, ha elektronikus könyvtárat gyűjtögetsz magadnak.[ Szerkesztve ]
-
Efreet
senior tag
válasz alratar #21248 üzenetére
Először is le kell töltened az epub fájlt a könyveidnél a 3 pontos menüre nyomva, utána azt az epubot kell átkonvertálnod valamilyen Kindle kompatibilis formátumra - ebben tud segíteni a Calibre nevű program.
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
Degeczi
nagyúr
válasz alratar #20915 üzenetére
Mindig az eszközben van a töltésvezérlés, a "töltő" valójában csak áramforrás, és annak csak annyi a feladata, h az eszköz által elvárt minimumértéket (ami a Kindle esetén csak 500 mA) képes legyen biztosítani, stabil 5V mellett.
Hogy ennél mennyivel nagyobb az adapter maximális terhelhetősége, az teljesen mindegy, a Kindle sosem fog 500 mA-nél többett fölvenni, nem lesz gyorstöltés. -
donjohnson
addikt
válasz alratar #20915 üzenetére
nem, mert a töltésvezérlő a kindle-ben van, nem a töltőfejben. bármilyen micro usb-s töltővel használhatod.
a kindle nem fog akkora áramerősséget felvenni úgyse, tehát pont hogy kíméled vele, mert kevésbé fog melegedni a töltőfej.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
-
MPM
tag
válasz alratar #20761 üzenetére
Nem tudom, hogy lehetek ilyen láma, de én csak ezt találtam a német oldalon, ennél csak a reklám nélküli verzió van 94,99 €-ért, (a reklámos 75€-ért van, de azt ugye nem lehet rendelni), a te 79,82€-s ajánlatodat be tudnád linkelni?
(#20762) cocka: Ja, azt hittem ebben benne van már a német ÁFA, így egy kicsit húzósabb az összeg.
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
-
MPM
tag
válasz alratar #20750 üzenetére
Nos én is nem rég bukkantam ide, de az összefoglaló alapján csak az amazon.com-ról tudsz Magyarországra rendelni, a német meg a többi lokalizált oldalról nem.
Meg ha jól látom ezt írja ki a PW-nél: Dieser Artikel kann nicht nach Ungarn geliefert werden, ami azt jelenti, hogy nem szállítanak Magyarországra.
-
zseko
veterán
válasz alratar #20712 üzenetére
A Paperwhite-ot. Szállítják, de csak ha a reklámmentes változat van választva. £132.83-be került. De német cím volt a csomagoláson mikor megkaptam.
És valami spanyol vagy portugál nyelven van a dobozra ragasztott címke kitöltve (Importado por: Importadora Amazon Mexico, Juan Salvador Agraz)[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest