Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cipas
csendes tag
válasz Helios #28268 üzenetére
Persze, értem de nem tudok belépni, fellépni wifire sem, a fele képernyő úgymond sötét képernyő van,nem látom így a menüt sem...de 1. Generációs kindle, gyártási éve is megvan, képek,neten be is azonosítottam, így megadtam,de nekik nem az kell,hanem a gép saját serial number, mintha azt kéne bizonyítanom hogy ez egy eredeti,vagy nem e loptam..ez a hiba ahogy láttam meg kb majdnem minden szeriánal előfordulhat, azóta már rájöttem/rátaláltam valahol külföldi fórumon, hogy kijelző csere kéne,de nem éri meg, inkább újat veszek.
Csalódás a support, iszonyatosan bürokratikusak. -
borix
őstag
válasz Helios #28268 üzenetére
Ez az olvasó behalt úgy néz ki. Nem lenne E-Ink akkor fekete képernyő lenne.
Sorozatszám ismeretében látnák akár azt is, hogy volt e szerviz előtörténete az olvasódnak.
Nem mindegy, távsegítség lehetséges?
Nem.
Őskövület, megéri elküldeni, hogy javítsák meg, ha még vállalnák is?
Nem.
Most mit akarunk akkor kihozni az egészből??? -
zsolt501
nagyúr
válasz Helios #28159 üzenetére
Nem tudom konvertált e a calibre pláne röptében, mert pillanatok alatt felment rá a könyv, mikor meg konvertálok az azért tovább tart, mindenesetre fura, le lehet ezt utólag ellenőrizni, milyen formátumban is kerül a kindlire a könyv?
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
cocka
veterán
válasz Helios #28097 üzenetére
Nekem fordítva kellett "trükközni", mert eleve reklámmenteset rendeltem, mivel csak azt lehetett Németből.
És mikor átregisztráltam a US accountra, akkor annál volt a Preferences-nél egy ingyenes ki-bekapcsolási lehetőség, amit bekapcsoltam, hogy egyáltalán lássam milyen a "reklámos" verzió.
De nyilván ez sem működik már, mivel eltüntették az amerikaiból is ezt az opciót. -
BBéci
legenda
válasz Helios #28092 üzenetére
Nem trükközés, mivel az Amazonnál tisztában vannak azzal, hogy olyan helyről érkezett a reklámmentesítési kérés, amely számukra nem célország.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
snowdog
veterán
-
BBéci
legenda
válasz Helios #27551 üzenetére
Érdekes, engem cseppet sem zavar a margó mérete, sőt, pont ideálisnak tartom, így hasonlít az igazi könyvekhez. Nem tetszene a faltól-falig szöveg. Word-ben sem tudom elfogadni a normáltól eltérőt, amit néha kapok korrektúrázandóként. Azonnal átállítom.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DQ
tag
válasz Helios #27294 üzenetére
Esetemben is a túlfolyórácson volt, igaz, aközött és az olvasó között egy törölközőn. Bár vízálló, de a töltő csatlakozóját is leragasztottam. A gyógyvíztől féltettem, annyit nem ért volna meg nekem, hogy elveszítem, mégha ennek nagyon kicsi is volt a valószínűsége. Szeretem, na. :-)
De jó tudni, amit írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bundle topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest