Hirdetés
-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyren
aktív tag
válasz Preferia #5157 üzenetére
Szia!
Én Németországban pár hete rendeltem egy Kindle 4-et Amazon.de-ről és minden rendben vele. Ha tudom, hogy Karstadtban lehet venni, akkor valszeg ott veszem, de így Amazon-ról rendelve is másnapra kihozták (mondjuk plusz pénzért, de nem vészes összeg).
Az "ohne"="without"="nélkül" a "key" pedig szerintem a keyboard rövidítése akar lenni. Szóval ez 99%, hogy egy Kindle 4 és ugyan az, amit az Amazonról rendelve is kapnál.''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
Efreet
senior tag
válasz Preferia #5157 üzenetére
Angol (brit és amerikai), német, olasz, francia, spanyol, portugál nyelv biztosan van benne, az a szoftver része, első bekapcsoláskor kell kiválasztani.
Az ohne key szerintem azt jelenti, hogy billentyűzet nélküli (annak 99 Euro a hivatalos ára) - Valószínűleg azért írták oda, mert hivatalosan egyszerűen "Kindle" a neve a K4-nek, és a K3 pedig "Kindle Keyboard".
De ha bemész egy Karstadtba és ott megnézed, biztosan egyértelmű lesz.Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Korlátlan mobilnet havi 3260 forintért, ajándék tablettel!
- Apple iPad 10. Generáció 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest