- Crypto Trade
- Microsoft Edge
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A gyerekek adatait féltik a britek a TikToktól
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Mozilla Firefox
- A francia Gamestop? 650 százalékot ment az Eutelsat
- Trump meglépte: készül a stratégiai bitcoin-tartalék
-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabri
csendes tag
válasz
matti70 #28011 üzenetére
Nem sima epub volt, ezért nem is ment el emailben, ez volt a baj, a Kindle visszadobta, mert digitális jogvédelem volt rajta. Először csak egy hitelesítő linket kaptam. Be kellett regisztrálni az Adobe digital.... valami oldalra, ott kellett letölteni egy Adobe digital edition progit, abban lehetett letölteni azt az acsm filet, amit kaptam. Ebben a Windows -os programban így megnyitottam az ebookot. A Calibrába be kellett tenni azt a plugint, ami levette a digitális jogvédelmet és utána lett sima epub, amit el lehetett küldeni a Kindle-nek emailben. Férjem segített, de megőszültem, mire végigvitte.
Szóval vigyázzatok az Adobe Epubbal. Amúgy a Libristo oldalán vettem könyvet is és ezt az e-book-ot most először, mert amit keresem félárban volt náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Apple iPad Mini 6, Purple, 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil
- Apple iPad Pro 11" 256GB Wifi asztroszürke
- iPad Air 5 64GB Wifi Használt/1 hónap gar./Akku 81%/p4073
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest