-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Libretom
aktív tag
válasz Degeczi #12976 üzenetére
Szerintem a Pw 1-nél ilyen opció nem volt, és a Pw 2 is csak Calibre-s feltöltésnél, illetve nem minden formátumnál támogatja a valós oldal számozást. Nem lenne rossz, ha kiderülne, hogy én néztem el a dolgot, de aligha van így! [link]
Idézet Mike76 Pw 2. tesztjéből:
"A képernyő bal alsó részén látható státuszjelző most már nem csak a Lokalizációt/Fejezetben hátralévő időt/Teljes hátralévő időt tudja mutatni, hanem végre az oldalszámot is."[ Szerkesztve ]
-
kopapy
tag
válasz Degeczi #12976 üzenetére
Én nem szoktam váltogatni könyv közben sem sortávot, sem betűméretet. Nekem a valós oldalszámozás szimpatikusabb lenne, de nem találtam meg, hogyan lehet beállítani. Működik alap rendszeren is? Nincs igényem más rendszerre, nincs kedvem variálni más rendszerekkel. Egyedül a margót állítottam kisebbre, de ezt az alaprendszeren belül könnyen meg lehetett oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3985
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- Új, felbontott PocketBook 743G InkPad 4 Stardust Silver magyar e-olvasó - Még 21 hó bolti garival! -
- Apple iPad Pro M4 13 256GB WiFi+Cellular, 2027.06-ig garancia, BOMBA ÁR!
- Samsung Galaxy Tab A9+ Könyvtok, billentyűzetes
- Xiaomi pad 6
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz