- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
-
IT café
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
válasz
Faresz1976 #41871 üzenetére
Lehet én vagyok béna, de a 20 mm-es nem fém szíjaim gyorsstiftesek és nem férnek be a 2 tokszár közé. Nem tudom a rugós részüket annyira benyomni, hogy bepattanjanak.
zoarden: Kéken én is agyaltam.
-
Land
veterán
Sajnos nincs 19 mm-es szíjam így nem fogom tudni hordani.
-
Land
veterán
válasz
Faresz1976 #41806 üzenetére
Ezt vajon hogy kell kiejteni és miért indít bárki idióta nevű bármilyen márkát?
Nekem is jött ma GLS csomagom, lehet ez az óra.
-
Land
veterán
7000-ért nekem is megéri. Megrendelve.
-
Land
veterán
Nem tudjátok, hogy a Posta esetén ha kér papírokat a vámoláshoz, a papírok visszaküldése befolyásolja a kézbesítés idejét, azaz sietnem kell vagy az ettől független és utólag is lehet rendezni ezt a részét?
-
Land
veterán
válasz
dzsi23 #40143 üzenetére
Érdekes. A render képeken színes, a valós képeken nem.
Amúgy én az olaj nyomott sötét kék GS tokosat rendeltem meg. Azon debütált ez az "új" szíj ( polírozott élek) és az új csat.
Sokan sírtak, hogy túl vastag a GS tok és miért nem használnak 9015-öt. Tessék, megcsinálták. Persze meg is van az ára.
A kéket 77k Ft-ért vettem (60-at kellett első körben kifizetni).
Ez az új pedig 164 k Ft és a 11k-s és 15k-s kuponokkal is 138 k Ft-ig csökkenthető, mely közel duplája így is a másiknak.
-
Land
veterán
Új San Martin Miyota 9015-tel: [link]
Model: SN0144-GX
Case: Material - 316L Stainless Steel
Case Diameter: 39mm
Lug to Lug: 46.5mm
Thickness: 10.1mm
Band Length: 190mm/7.5in
Band width: 20mm -
Land
veterán
Jön alira a Back to School.
Ez a Restocking mit jelent? Egyszer csak lesz és sietni kell, mert hamar elfogy és nem lehet collectelni vagy alapból is 19-én aktiválódik? -
Land
veterán
Új GS tokos 3 mutatós San Martin típus a semmiből. Nekem 1-2 szín bejön. Szerintem valamelyikre lecsapok. A sötét kékre.
A piros dűne mintást néztem sokáig, de nem túl univerzális szín bármilyen ruha színhez.
[link] -
Land
veterán
válasz
dzsi23 #39873 üzenetére
Jelenleg ilyet keresek: 36-39 mm/44-47 lug to lug, sötét számlap (fekete vagy kék), 3 mutatós, automata, (gyorskioldós) korrekt szíj (ezt már tudja a 100+-os kínai szint, alatta ezen véreznek el az olcsóbb márkák), jó csatt, jó lume, nem búvár kialakítás. Ez a sportosan elegáns GADA óra.
Pl az Erebus Ascent szinte 200k Ft-ba belefér, de pl ezeket néztem még:
Traska Commuter vagy Summiteer, CW-k stb -
Land
veterán
válasz
dzsi23 #39868 üzenetére
Az jó lenne ha igazad lenne. Én is a 100-125k Ft-os jobb kínai órákat (SM, Proxima, Ixdao) nézem, ami már kb micro brand minőség.
Viszont ami nagyon tetszik microból az minimum 600 dollár +sarcok (mivel nem EU-ból küldik), az igazán szépek simán 1000-1500 euróba kerülnek.
550 euro volt a Henry Archer Dániából. Ez alatt nem sok microt találtam kifogástalan minőségben. -
-
Land
veterán
Van olyan köztetek, aki kicsit jobban utána olvasott a PT5000 szerkezetnek? Általában a drágább kínai órákba rakjak. Főleg ha fontos a tok vékonysága. Nem tudom vegyek-e újra ilyen szerkezettel szerelt órát. Mert alapból jó dolog a vékony szerkezet és a 28800as lengésszám, de tele van a Reddit meghibásodott PT5000 posztokkal. Pont ezért adtam el az ilyen szerkezettel szerelt órámat.
Lehet okosabb lenne egy picit vastagabb tokos órát venni NH35-tel és a rizikó is csökkenne? -
Land
veterán
Érdekel valakit 38as Seagull 1963? Tudom többen nézegették, csak tartottak, hogy eredetit kapnak-e.
-
Land
veterán
Ebből a sima hattyúnyak nélküli verzió meddig vihető le? 63ig tudtam levinni.
[link] -
Land
veterán
Majd még csinálok.
-
Land
veterán
Majd lövök róla képeket. Csak nem vagyok túl ügyes a fotózásban.
-
Land
veterán
Köszönöm megoldódott.
-
Land
veterán
Van valakinek tapasztalata Pagani design prx óránál szíj szem kiszedésre? Csavaros vagy ütögetős?
-
Land
veterán
Lehet bepróbálom. Vagy megfogják vagy nem, de valamiért csak az a neve a szállítási módnak, hogy taxes-free Post Shipping...
Így kb 62.000 Ft lenne. Ha megszorzom 1.3-mal, akkor kb. 81.000 Ft lenne.
Megnéztem skbwatchesen, ahol alapból Németországból küldik. Ott 218 dollár lenne és annak tuti az a vége, mely kb 75.000 Ft.
Alin pedig jóval drágább jelenleg. -
Land
veterán
Nézőpont kérdése az ár. Ha megnézzük az ismertebb nagyobb gyártókat, akkor jó tokos, zafíros, jó szíjas (tömör végszem, nem csörgős zörgős tömör szemes szíj, normális, nem lemez kapocs), jó lumés óra nem igazán van 100k Ft-ig. És máris nem drága egy quartz SM...
És szerintem ég és föld egy SM vagy egy Addiesdive, Pagani stb óra minősége. Volt mindből, kapásból úgy kezdtem, hogy a szíjat lehajítottam róluk, mert gagyi volt.
-
Land
veterán
Tudom, hogy utólag korrigáltad, de nekem pont ez az avocado féle SM jön be mostanában. Keresek 100k Ft-ig jó minőségű, jó acél szíjas saját dizájnos Quartz órát és ezt szemeltem ki. De ha vannak még tippek "original" dizájnra, akkor jöhet nekem pár tipp. Homageból már tele az óratartóm.
-
Land
veterán
válasz
bigmasterg #33795 üzenetére
Kamu a 36 ezres.
-
Land
veterán
Nekem tetszik az óra. 38as sima verzióm van. 48-ért csíptem meg. Ennyiért ajándék.
Az igazi klasszikus számlap az ez. A lumesnak más az összképe. Nekem az annyira nem tetszik, de akinek fontos a lume vegye meg azt. Sötétben telefonról nézem az időt ha ez az óra van rajtam.
Swanneck elvileg könnyebben szabályozható. De ebből nem következik az, hogy a sima verzió nem lehetne ugyanolyan pontos mint a swanneckes. -
Land
veterán
válasz
bigmasterg #33476 üzenetére
-
Land
veterán
válasz
Faresz1976 #33327 üzenetére
Amiket aljas módon megosztottál itt a napokban.
-
Land
veterán
válasz
Faresz1976 #33324 üzenetére
Jól van, 5 óra úton van...
-
Land
veterán
válasz
Faresz1976 #33186 üzenetére
Kamionos vagy?
-
Land
veterán
válasz
vinczetibor #33128 üzenetére
Honnan rendelted, hogy átcsúszott a vámon?
-
Land
veterán
Seagull ST19-nél meddig lehet felhúzni a szerkezetet? Ezt sem lehet túlhúzni?
-
Land
veterán
válasz
Faresz1976 #32592 üzenetére
Nem kizárt, hogy én vettem meg.
-
Land
veterán
válasz
Faresz1976 #32590 üzenetére
Nekem ropi a csuklóm, de most a Berny titánnal elvagyok.
-
Land
veterán
Ez a VH31 Addiesdive is olcsó :
-
Land
veterán
válasz
driv4r #32414 üzenetére
Elvileg 98 körül megáll. Felső ár mínusz kedvezmény. Alsó számot itthon kell ráfizetni. Persze ha kisebb értéket ír rá a kínai barátunk, akkor kevesebb áfát fognak rászámolni, így olcsóbb lehet 98nál.
Nálam alapból 7200 kedvezményt számol az ali. Külön beírtál kupon kódot?
-
Land
veterán
A coinos San Martinok hun vannak? A "himihumi" akcióknál simán voltak. Pont 11.11-nél nincs?
-
Land
veterán
Nem tudja véletlenül valamelyikőtök, hogy Seagull ST1901-nél érdemes inkább az SS (special supply) verziót venni a sima helyett? A hattyúnyakról azt olvastam, hogy annyira nem fontos azzal kérni.
Veszek egy Seagull 1963-at 38 mm-es méretben. -
Land
veterán
Erről mit gondoltok? [link]
San Martin eredeti dizájn vs Lorier Neptun?
San Martintól is hozzászóltak. -
Land
veterán
Én sem látok nagy akciót, sőt pár hete, 1-2 hónapja jobb akciókat láttam.
-
Land
veterán
Nem tudom mit várjak ettől az Alis 11.11-től.
Rá lehet kattintani a 11.11 sale coming ikonra és ha jól értem, akkor ott már az akciós árakat lehet látni, amit kosárba lehet tenni és majd 11.11-kor kifizetni. Viszont igazán jó árakat nem látok ott. -
Land
veterán
válasz
bigmasterg #32128 üzenetére
Én is nyomom. Van már 3 db arany kártya izém.
-
Land
veterán
Ezt a Merge Boss 11.11 játékot nyomjátok Alin? Van érteme?
-
Land
veterán
Akciósak az skbwatches oldalán a jelenleg igen népszerűségnek örvendő GMT-s San Martinok EU raktárról. Értsd: a kiírt ára nem jön rá se áfa, se vám, azaz nem kell 1.3-mal felszorozni az árat.
SN0129-G: 280 dollár->kb. 98.000 Ft
SN0116-G: 280 dollár-> kb. 98.000 Ft
Többi EU raktáras San Martin: [link] -
Land
veterán
Pagani Design Moonwatch coin nélkül lehet ennél olcsóbb? Szállítást ne nézzétek, Németországból ennyiért küldik. V3 fekete, acél szíj
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest