Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz LurkerSheik #221 üzenetére
Maga az "ökoszisztéma" sztem réteg igény csak. A nagy többségnek sem szüksége, sem ismerete nincs hozzá. Ne a fórumozókból induljatok ki, hanem a teljesen laikus átlagemberekből, akik ha meg is vesznek egy iPhone-t magának a telefonnak a teljes átfogó tudását sem ismerik, pláne nem azt, hogy mivel jár ha vesz még mellé "x" számú eszközt. Teljesen egyszerű példa, az 58 éves János autószerelő ismerősöm megvett egy iPhone 13-at úgy, hogy sima fotó módból portré módba nem tudta átváltani a kamerát. És belőlük van a legnagyobb százalék, nem a naprakész geekekből. Lehet ez egy flagship samsung modell is . . . A telefonok teljes tudását sem használja ki az userek 90%-a, pláné még azt, hogy azt mivel lehetne összehangolni egy nagyobb élményért cserébe.
-
Szabi®
addikt
válasz LurkerSheik #9 üzenetére
Értelemszerűn ha valaki nem találja meg a számítását valamelyik oldalon, az ne váltson. Nekem már herótom volt attól, hogy hiába jöttek az új buildek, érdemit nem tartalmaztak, cserébe funkciók rosszabbak lettek. A készülékek éventei kiadásai is számomra elégtelen volt. Sótlan az egész . . .
Testvérem Foldjánál éreztem azt, hogy végre nem egy vérunalmas szürke eminenciást hurcibálok magammal. Aztán megvettem a Fold 3-at , és rég éreztem ilyen örömöt. Nekem nagyon tetszik a vas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bitcoin topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7400 Laptop 14" FHD/i7-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Elitebook 820G3- I5-6300U, 16GB RAM 256GB SSD, 2TB HDD, FullHD Érintő, 4G, 37 akkuciklus + extrák