-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szgzuri
tag
válasz
szgzuri #55341 üzenetére
Ma újra szerencsét próbáltam a Dunán, a Hajógyári szigetről a fő ágat vallattam. Erősítésként vittem a lányomat, és a Duna egy gyönyörű leánykoncérral lepett meg minket. 46 cm-esnek mértük, de nem ez a lényeg, hanem egyszerűen meseszép volt. Szép lassan, méltóságteljesen úszott el, mint egy királynő, mi meg csak csodálkoztunk utána.
Volt még egy kisebb kapás meg néhány maszatolás, de több hal nem akadt. Mégsincs hiányérzetem, ragyogó idő volt, és fogtunk egy pompás halat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Kugoo Kirin G1
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest