-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adrian360 #22923 üzenetére
Szerintem mérhetetlen az a dolog, hogy egy szakáll nélküli horog valóban kisebb sebet ejt e mint egy szakállas. Hiszen nem egy rideg-szilárd anyagon hatol át, hanem a hal száján-húsán ami viszonylag rugalmasnak mondható. Egyébként én sem egy húskampóra gondoltam most, hanem pl egy vékony húsú horogra. Egy pillanat alatt átsiklik a szakállas rész is.
Azt meg már szerintem végképp ne hozzuk ki a dologból, hogy egy hagyományos horogról könnyebben lejön a hal.
Én már régen kipróbáltam a szakáll nélküli horgokat és nekem nem jöttek be. Viszont van több ismerősöm is akiknek igen. Embere válogatja.
Én viszonylag ritkán járok tavakra horgászni, olyanon meg még nem voltam ahol követelmény lett volna a szakáll nélküli horog, de ha ilyen helyre kerülnék természetesen tiszteletben tartanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest