- Crypto Trade
- Microsoft Edge
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A gyerekek adatait féltik a britek a TikToktól
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Mozilla Firefox
- A francia Gamestop? 650 százalékot ment az Eutelsat
- Trump meglépte: készül a stratégiai bitcoin-tartalék
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
Achill3uS #22 üzenetére
Ez a gép is ezzel a módszerrel lett moddolva, és szerintem egész szép lett:
Bővebben: link
Igaz a vágások nem éppen nyílegyenesek, a sarkok nem pont 90 fokosak, de az én mintámban az a jó hogy ilyen nincs is benne
Így ha lennének is minimális eltérések, nem lesznek feltünöek.... -
LLKobe
veterán
válasz
-=Ghost=- #19 üzenetére
Az elejét értettem.
Én is ugy gondoltam hogy leragasztgatom az egészet azzal a szarral, réindigózom a képet, körbefurkálom, aztán reszelő+dekopír kombóval finomítok.
De onnantól nem fogtam hogy:
'' körbenyalom a talpad az biztos '' ez mit jelent? Azonkivül mér linkelted be EZT a topikot? -
-=Ghost=-
őstag
tudom neked javasolni pilóta fóliás ragacsozós módszerét mert ha ezt belevágod fúróval dekopírral szépen hogy visszaadja a formát körbenyalom a talpad az biztos
ittisvan
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Achill3uS #16 üzenetére
áááá... passz ezt dekopírrel nem lehet kivágni, túl íves kanyarok meg fordulások vannak benne.. az az igazság h ott lennének gondok ahol pontos vágatok vannak és ki kell húzni a fűrészt újra berakni..... elég szögletes hatása lenne.. akkor télleg az a megoldás amiről ott a kép, olyan készlettel talán..
sok sikert, de sztem próbálj meg mást kitalálni -
LLKobe
veterán
-
Achill3uS
nagyúr
Sztem ez házfüggő, de sztem ezeket a festékeket beleégetik vagy mi, mer nekem semmit nem pattogzott le és egy sima házam van moddolva..
Dekopírrel meg aránylag könnyű dolgozni, de mint mondtam qurva hangos lesz..
amugy milyen formát akarsz?? mert akkor meg tudom mondani megoldható-e sufniban hagyományos eszközökkel
Dekopír amúgy nem azonos a Flexxel, nem koronggal dolgozik, egy függőlegesen mozgó acélpenge van benne és simán átviszi a házat, el se kopik..
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
én PL Ipari fúrót használtam mer pontosabb a lukak fúrásához, igaz nehezebb is 50kg-mal
az egyéb ívekhez és formékhoz sztem jó a Dekopír fűrész, picit hangos lesz de szépen lehet vele dolgozni..
egyéb nem nagyon kell, csak reszelő a végén, és Sufni tuning voila
sok sikert.. -
LLKobe
veterán
Ööööö azt nem akarom megosztani, titok féle
Egy ilyesmi kép leegyszerüsitett változata:
Az a jó benne hogy nincs benne egyenes vonal, amit ugye elég nehéz vágni.
Ebben a minimális eltérések nem feltünöek.
[Szerkesztve] -
LLKobe
veterán
Szóval moddolni szeretném jelenlegi házamat (is).
A ház oldalából szeretnék kivágni egy elég bonyolult formát, és ehhez kellenének tapasztalatok.
Esetleg valaki ha tudna kölcsönadni egy ilyesmit pár napra:
Tisztában vagyok a cucc értékével és használatával, de ha valakinek lenne és tunna kölcsönadni ezt ugyis részletesen megbeszéljük.
Szal egy elég bonyolult figurát akarok kivágni, akinek van tapasztalata ezzel kaccsolatba kérem ossza meg:
-Flex ehhez nagy és durva
-Ferm cuccom nincs
-A fúró + reszelő kombó jól hangzik, de lehet azzal szép formát vágni?
(Legkissebb vágás 1 cm körül van...)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest