Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Előbb megnéztem a Santini shop-ban, hogy esetleg van e az idei TdF mezekből olyan, amin a hivatalos art van, ami a roadbook-on is: [link] Mert szerintem nagyon jól néz ki.
De szerencsére nem találtam. Remélem nincs is.Az a 3GT-s mez is jó, olyanban sem láttam még senkit szerintem.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Az UCI-nál sosem tudhatod.. Annyira irreálisan döntenek, hogy tippelni sem mernék, hogy mi lesz a vége most ennek.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Elég frankó mezeket villantottak a csapatok tegnap. Engem meg is lep, hogy pont a Visma meze az, amitől rosszul vagyok. Pedig a tavalyi TdF mezük annyira tetszett, hogy kevesen múlt a rendelés. Ez viszont, kabaré amit idénre kitaláltak.
Viszont a többi csapaté sztem teljesen korrekt, és egyedi.
-
.LnB
titán
A Team Visma | Lease a Bike csapata egy meglepő újítással próbálkozik az idei Touron, hiszen egy külön kisbuszt alakított ki, amely egyfajta „vezérlőteremként” funkcionál. Ennek a feladata a valós idejű teljesítményadatok elemzése és a sportigazgatók minél gyorsabb tájékoztatása lesz. Természetesen a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) nem nézi jó szemmel ezt az innovációt, így azonnal vizsgálatot kezdeményezett. Amennyiben a busz használata összeegyeztethetetlen a sportág irányító szervezetének szabályaival, abban az esetben nem engedélyezik annak a használatát.
– Nem szegjük meg a szabályokat, nyilvánosan elérhető adatokkal dolgozunk – reflektált Richard Plugge a holland csapat első számú embere. – Ezzel az újítással biztonságosabbá tesszük a csapatvezető munkáját. Mindenről tájékoztattuk a nemzetközi szövetséget, várjuk őket a vezérlőtermünkben.
-
.LnB
titán
BUILT | Introducing the Red Bull – BORA – hansgrohe World Tour Team
Hopp, a Red Bull - Bora váltott Hammerhead-re? Elvileg már a PCS is listázza az alkatrészek között. És az új sajtóképeken is azok vannak a bringákon.
Ez elég nagy fogás a Sram-nak.
Ja a videó meg nekem hipnotikus. Tök jó végignézni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #886 üzenetére
Rendes outi bicókkal mentek. Pár perces YT összefoglaló.
[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
LOL, ezt csak most láttam, mikor letolt gatyával szaladt a csávó a hegyi befutó előtt a tavalyi touron
-
.LnB
titán
válasz lsebestyen #886 üzenetére
Én sem értettem, amikor megláttam. Egy Quick-Step kétlem, hogy sima bringákkal égetné magát, ha már ott áll mögöttük a Speci. De sok csapatnak meg tuti nincs, külön TT bringája. Szerintem is az lenne a korrekt, ha megegyeznének. Viszont szerintem nincs ilyen. Egy TT VB-n is vannak kisebb, szegényebb országok, akik patkó fékes, normál bringával mennek a TT-n. Szóval megy gondolom mindenki azzal, amilye van.
-
dom1n0
senior tag
És egy rossz hír a Vismásoknak , Kuss mégsem tud jönni, nem gyógyult fel a Covidból, Lemmen lesz helyette.
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #881 üzenetére
Hát kemény lesz az biztos
Itt egy kis érdekesség, 5+1 fontos útvonal ha még nem láttátok: [link] -
.LnB
titán
Nocsak, LuLu "itt" lesz a Szlovák körön. Most néztem, hogy némelyik szakasz 1,5-2 óra lenne kocsival. Jó, Alaphilippe miatt nem mennék ennyit, de hátha hozza a feleségét, Marion-t is.
Durva egyébként, hogy full lapos mezőny a rajtlistán, és egyszer csak ott van Julian neve. Indul Sagan, Erik, és Barna is egyébként.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
lsebestyen
addikt
Tippmixen nézegetem az oddsokat a várva várt TdF-re, Carlosra ugyanúgy 30x a szorzó mint Fabio Jakobsenre ami az összetettet illeti. Ez hogy jött ki? Mindjárt dobok is rá egy kis aprót, mármint Carlosra. Tavaly is jól ment már, ha idén beüt a dráma, akkor szerintem még esélye is lehet...
Jasperre 1.67 -
dom1n0
senior tag
Én tiktokon láttam a befutóról egy 20-30mp videót bevágva, kb ezt:
https://youtu.be/nsEAA5QEY9M?t=504
Innen nekem az jött le hogy csak neki van már a befútónál "embere", így hogy írod másabb megint egy fokkal.
Egyébként nem baj ha a Touron nem csak Philipsen fogja szétnyerni magát, valahogy amúgy nekem ez a csávó kevésbé szimpi elevelsebestyen: 10 perc? LOL azért az "jelentős" különbség.
[ Szerkesztve ]
-
avl
senior tag
egyreszt abszolut igen, szerintem is
masreszt Gianni Vermersch is ott volt (Alpecin, Philipsen-nek),
Tiesj is (Visma VWA-nak),
Stuyven is probalt szökessel is (Nyn-nek segiteni)harmadreszt meg a kerekén volt Jasper közvetlenül, a többiek is ott "nyüzsögtek", de nem birtak megelözni
van ennel reszletesebb rola ? [link]svajcin volt De Lie-nek pechje is, remelem a Tour-on is sikerül Neki
-
dom1n0
senior tag
De Lie-nek volt felvezetője a sprintre az azért egész más megvilágításba helyezi a dolgot az én szememben.
Az olasz veresenyt adta az ES, Bettiol nagyot ment.Szerk: De igen, voltak meglepetések szerte a világban. Szerintem köze van hozzá, hogy azért mindenki nagyot megy idén, Ati is Giron ment egy keményet, még a Svájcin is besegített.
Ilyenkor akik jó formában vannak, de kevés nagy versenyt mentek, előnyben vannak szerintem.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Azt nézem, hogy a Vismában most csak Ati lesz bajnoki mezben. Leszámítva Laporte-t még egy ideig.
Sikerült kijutnom tegnap az OB-ra. Kérdéses volt, mert elég eseménydús hétvégém volt. Így már, hogy nem elsőre mentem, elég rutinosan ment minden. 20 perccel a rajt előtt értem csak oda. (A lányok versenyéről idén lemaradtam.) Mentem egy kört a depóban, aztán lassan indultak is. Elég jó idő volt, az a kis szellő kellett. Az rossz volt, hogy sehogy sem lehetett követni telefonon az eseményeket. Én sosem megyek befutóhoz nézni, most sem tettem, pedig most jó lett volna. Sokkal jobb verseny volt mint a tavalyi. Ati-n a kis körökön látszott, hogy nincs jó napja. Marci viszont szétrángatta őket. Ő szerintem rengeteget beletett ebbe versenybe. Volt olyan, hogy Ati rendesen le volt maradva az első négyestől. Feldhoffer Bálint ötödik helye kiemelendő szerintem a pozitív oldalról. Válent Márk-tól viszont többre számítottam.
Ahogy nézem az OB-k végeredményét, voltak meglepetések. Bár sajnos egyetlen versenyt sem láttam, szóval csak PCS alapján (így a szintrajzokat sem tudom):
A legerősebb OB-t De Lie nyerte. Nem semmi. Persze jó ő is, csak a mezőny is brutális körülötte. Lotte lenyerte a csajoknál mindkettőt. Várható volt.
Demi nem lett Holland bajnok a csajoknál...hát-hát..
Kooij meg kikapott Groenewegen-től. A Dánoknál egy 21 éves devo-s srác verte Asgreen-t. Viszont sok nagy név el sem indult idén (sem).
Még szombaton láttam az Olasz női versenyt. Sajnos nem a kedvencem , Letizia Paternoster nyert.A Guatemala-i versen izgalmas lehetett, a maga egy indulójával. De azért a Horvát mezőnyön is meglepődtem.
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #871 üzenetére
Ilyenek.
Vismajor: Persze, jo helyen lesz, remeljuk Eriknek meg ez egy nagy froccs lesz elore. -
dom1n0
senior tag
Nagyon szepet mentek a fiuk, kicsit sajnalom Eriket nem tudta behuzni, mert ez tenyleg kozel volt
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #867 üzenetére
Tavalyi is nagyon szani volt, meg ugy barmi az m4-en
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #866 üzenetére
Ifjabb Knézyt nem szabadna mikrofon mögé engedni, sose szabadott volna…
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #842 üzenetére
M4 sport élő 17:15-től ha minden igaz. Blanka nyerte a női versenyt, nincs meglepetés.
-
szuszinho
őstag
Van HBO-m. Ha valaki gondolja...
-
avl
senior tag
itt is lehet nezni: [link]
raadasul szerintem sokszor jo kommentatorokkal, jó kis lokál kiejtésekkel is (Sean Kelly ír, u-val "much" stb.; Bryan Smith skótjával: "réjder", "réjt séjd", Robbie McEwen szelidebb ausztráljával, Rob Hatch lelkes hangjával, ...) -
-
ISThun
csendes tag
válasz lsebestyen #859 üzenetére
Ugyanez a problémám. Tévét nem nézek, ES előfizetésem volt, mert a bringaversenyek érdekeltek, de emiatt nem szeretnék Maxra meg bármi egyébre előfizetni.
-
lsebestyen
addikt
TdF végével megszűnik ez eurosport előfizetés. Fizethetek elő akkor a Maxra? Hát kössz b+, az nekem full pénzkidobás, ha csak a bringaközvetítés érdekelne…Eddig havi 1800-ba volt, most a többszöröse lenne.
-
.LnB
titán
válasz lsebestyen #856 üzenetére
Hát azt is mondta a Visma, hogy csak akkor indul Jonas a Tour-on, ha 100%-os. Szóval ha mindig hinni akarunk nekik... Az a biztos, hogy én nem indulok a Vuelta-n, a többit várjuk még meg szerintem.
-
lsebestyen
addikt
bocs a capslock-ért, így tudtam kimásolni.
-
.LnB
titán
válasz Vismajor01 #854 üzenetére
Nem is a sérülés súlyossága a lényeg szerintem. Hanem a kihagyott edzés idő.
Valter Tibibá mesélte, hogy tavaly a Visma mennyire tudta, hogy Pogacar mikor fog megrogyni és miért. És azért, mert a kimaradt idő miatt nem tudott annyi, és olyan intenzitású hosszú edzést végezni, mint ami azokhoz a tavalyi hegyekhez kellettek volna a TdF útvonalába.
Ráadásul ha jól emlékszem, Pogi sokkal korábban sérült meg mint Jonas.
Ergo én úgy gondolkodom, hogy ha a Visma akkor, annyira tudta, hogy mi fog történni. Akkor most is tudja. És ha Pogi akkor annyival gyengébb volt, akkor szerintem Jonas még gyengébb lesz idén. És ezt a Visma is tudja. Ezért gondolom, hogy csak a szponzorok miatt indítják.De ez csak az én személyes véleményem, logikám. Nem akarok "fotelszakérteni" vagy bárkit meggyőzni.
#853Vismajor01
A tavalyi zseniális TdF mez után, ez olyan mint a Visma idei szezonja, a tavalyihoz viszonyítva.[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Nekem ugyan köpenylégmellem volt "csak", de 4 nap intenzívkezelés után haza is engedtek, 1 hétre rá már nem volt légzési tünetem. És nem vagyok profi sportoló, bár akkor elhízott sem voltam. A borda törés az szerintem sokkal lassabban gyógyul.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
.LnB
titán
Akkor most tippelem be nyíltan, hogy nem fog végigmenni. Ki fog szállni, és készül majd a Vuelta-ra. Extrém esetben már a Galibier szakasz után. Bár mivel annyira nem vész az első hét, lehet, hogy a feléig kihúzza.
Ez szerintem ilyen "szponzori" indulás. Látva az egész évüket eddig. Nem hiszem el, hogy rendesen fel tudott készülni erre a Tour-ra egy légmell után. Amikor Poginál egy csuklón múlott. És pontosan a Visma számolta ki, hogy akkor Pogi nem tudott hosszú terhelésekre edzeni.. Jonas esete meg sokkal komolyabb.
Ha viszont megnyeri, akkor megeszem a kalapom, vagy valami..
[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
Hivatalos, Jonas indul a touron, luxus segitokkel.
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #847 üzenetére
Nem ertem miert csak ennyit ment, 10 napja kitekerte a 408-at… De hat a sport ilyen, tervezni lehet, a pillanat meg dont.
ui: a dobogon nezve 2x olyan combja van mint Atinak meg Janinak[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
Peák Barna megverte Valter Atit idofutamon
Pelikan Jani 3. [link] -
dom1n0
senior tag
Jajj: [link] Idofutam ob baleset
-
.LnB
titán
2020-ban kezdeményezett önkéntes csődeljárást a 2012-es Tour de France-győztese Bradley Wiggins, a Wiggins Rights Limited nevű cégére. A hitelezői kezdeti követelései mára egymillió fontra emelkedtek. A felek nem igazán tudnak megállapodni már csak azért sem, mivel számos felmerülő kérdésre érkezett nehezen elhihető magyarázat.
A legfrissebb hírek szerint a brit fenegyerek egyre nagyobb gondba kerül, sőt az ügyvédje a minap már azt is megerősítette, hogy Wiggins minden vagyonát elveszítette, beleértve a házát, a mallorcai nyaralóját, a megtakarításait és a befektetéseit.
– Nagyon szomorú ez a szituáció – mondta Alan Sellers, ügyvéd. – Nem tudom, hogy hol aludt tegnap este és azt sem, hogy hol fog az elkövetkezendő napokban.
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #842 üzenetére
M4 közvetítette tavaly asszem, gondolom összeakad a Foci EB-vel.
Ha nem jön semmi közbe, fiammal kimegyünk -
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #840 üzenetére
Megerdemelne o is, kivancsi leszek mit tekernek majd
-
lsebestyen
addikt
Héten magyar országúti OB futamok. A mezőnyt most hagyjuk, Valter behúzza, de vajon a TT-t is? Én Pelikán Janinak szurkolok, tök poén lenne ha ő nyer. Full sík az egész, W/kg így nem igazán releváns, viszont FTP-re szerintem többet tud Pelikán. Technika is ott van a szeren, beállításokkal is sokat foglalkozott.
-
dom1n0
senior tag
Bíztató képek, állítólag ez lesz a keret úgy néz ki:
Jonas Vingegaard Wout Van Aert Sepp Kuss Matteo Jorgenson Tiesj Benoot Christophe Laporte Wilco Kelderman Jan Tratnik
-
avl
senior tag
válasz Vismajor01 #837 üzenetére
én Bernalt ahonnan visszajött nagyon elismerem, akármit is ér el, már ahol most is van ~ csoda
soha nem lefutott egyetlen verseny sem - szerintem
ahogy Froome mondta: "It's not over till it's over"
Carlos Rodriguez: "It just shows you must always fight until the end. I was just focusing on myself and always doing my best. The others can be worse, but we must always be giving our best,"
Pogi igen jó, de sok változó van, az erönléteken túl taktika, szerencse-balszerencse, érettség, aktuális forma,...
legyen fair race
-
Vismajor01
addikt
Ahhoz képest Bernal csak 15 másodpercet kapott. Egyre jobban bízom benne hogy kihívója lehet a 4 nagynak.
Btw,
Mindenhonnan az folyik, hogy Pogi majd simán lenyeri a Tourt, mert mekkora formában van. Emberek elfelejtik h kétszer is osszeomlott az elmúlt 2 évben? Egyszer Majka tempójátol majdnem, kov évben Ineos tempojatol. Persze nem mondom h Jonasnak semmi köze hozzá, de na. Szal majd most ment Girot is előtte és akkor majd nem lesz ilyen, simán megnyeri? Tavaly és előtte is mindent megnyert amit akart. Ráadásul utóbbi évek legerosebb lineupja lesz az idei meg úgyis hogy egyiküknek se volt sima a felkeszulese
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
avl
senior tag
Yates possibly did the best climbing performance of the season excluding Tadej Pogačar and Jonas Vingegaard and a Top 5 effort overall. Yates pushed 6.58 ᵉW/Kg for 21:20 min. His effort was made more impressive by the average altitude of 1797 m
+
[jo kis grafika, körökre lehet egérrel menni látni kihez tartozik] -
nagyúr
úgy pátom, az agu a ruhaszponzora a vismának. ha rajta van a logója, akkor az övék. a borának meg a sportful. nem hiszem, hogy sokkal gyengébb lenne.
@avl: ezt se igazán értem, a kísérőkocsiban ott ül a szerelő, meg a sportigazgató, egy perc alatt átöltöztetik.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #832 üzenetére
Hat a mostani kondija gyengus meg az biztos.
UAE - Bora- Visma harc lesz, nagy kerdes Jonas tud-e jonni, de szerintem igen, megkapja luxus segitonek Woutot, Matteot, Kuss-t.
Jo lesz ez -
avl
senior tag
válasz velizare #829 üzenetére
most ugye a bal válla is odavan, nem tud úgy öltözni sem, volt, hogy a hatso zsebbe sem tudott nyúlni
szerintem a ruhaigény nagyon állapotfüggö, csak a valós kipróbálás a különbözö feltételek között segít (páratartalom, hömerseklet, szélsebesség+haladási sebesség)
nem tudom van-e sajat meteorologusuk (F1 csapatoknak 15 eve is volt), illetve lokalis jelensegek miatt nem tudom effektiv lenne-e (egyik völgyben esös hüvös, masikban meleg paras ..öltözni kell ...de nem müködö bal vállal nem megy ...ugye Tour-on is: [link] "Speaking to ITV on the incident, Roglic said: "I couldn't put it [the shoulder] immediately back in on the road, so I needed to sit on a spectator's chair."I have a technique to pull down on it, and I tried to put it back in." ...elképesztöen kemény
en motorfejlesztesben dolgozok, nalunk van hidegkamra (pl. -35°C-os hideginditasokhoz), sok fékpadon szályozzuk a belépö levegönem nem csak a hömersekletét, hanem már a páratartalmát is ...de pl. a környezeti nyomást (altitude behavior, Höhenbetrieb) az elözöekkel "szabad kombinációban" csak nagyon kevés fékpad tudja a világban; ...el kell menni tesztelni Death Valley-be, Sierra Nevadaba, Finnországba, ... Roglanak Boraban erre eddig nem volt ideje, nem volt minden idöjarasi körülmeny (nyilvan volt melegebb idöben edzötaborban, de ott nem olyan a pára, stb.)
-
.LnB
titán
válasz velizare #829 üzenetére
Ez teljesen a versenyző felelőssége. Még az is, hogy azon felül amiben indul, mi legyen a kocsikba ruha. Mondjuk egy akkora név esetében mint Rogla, lehet, hogy minden is van a kocsiban. Ez teljesen Primoz felelőssége lett volna, hogy rendesen letesztelje a ruhákat az offseason-ben.
Egyébként ha jól emlékszem, az egyik podcastben pont hallottam, hogy a Visma ilyen vízhatlan-szélálló, hideg ruhákból, valami nagyon durvát használ. Sokan úgy vélik, hogy az a legjobb. Drága is mint az arany. Csak a márkára nem emlékszem. Rogla meg biztos hozzá volt szokva a jóhoz.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
fura, hogy ezek a dolgok nincsenek letisztázva a szezon előtti felkészülés alatt, vagy ha át kell öltözni verseny közben, akkor az ennyire megoldhatatlan probléma.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
dom1n0
senior tag
Jelenlegi oddsok tourra. Beszedes, bar a mostani eredmenye Matteonak ill. Remconak ezt atrendezi kicsit szerintem.
-
avl
senior tag
"tiz-cycling"-on mintha azt lehetett volna befuto utan Roglatol a soigneur-nak, hogy "wrong decision", aláöltözö sok volt, nem kellett volna
ebben pedzegették, hogy a más ruha (egyik ezeknél ilyenebb, másik másiknál olyanabb, nem is jobb, csak Roglicnak ismeretlen mennyire melegek - nem úgy - a Boras ruhak): [link] " The jackets that Primoz wore at Visma were different from ours. One day he almost froze to death on his bike because he didn't know what to wear. It often involved simple things like this"
-
dom1n0
senior tag
Uhh ennyin mult Matteonak a GC, basszus
-
dom1n0
senior tag
Gee nagyot megy minden nap
-
.LnB
titán
Bakker. Év elején úgy voltunk vele, hogy az évszázad Tourja lehet az idei. Mpst már annak is örülnénk, ha Roglic méltó ellenfele lenne Pogacar-nak..
Remco egyébként elnézve a többi hegyimenőt, tényleg mintha túlsúlyos lenne hozzájuk képest.
A Visma részéről meg tényleg benne van, hogy hagyni kell ezt a Jorgenson srácot indulni, aztán virgonckodjon amennyit tud. Mert én tényleg nem látom, hogy egy potens csapatot ki tudnának állítani.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
dom1n0
senior tag
Soler lehet Pogi kokteljat kapta meg ma, nagyon durvat megy
-
.LnB
titán
Na jó Na jó. Most már belátom én is. Bár vonakodva..
Kegyetlen idén ez a Visma csapat.. Hihetetlen.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Fú tökre örülök, hogy legalább Rogla jól van. Remélem a Tour-ra is átviszi a formát. Azt nem látom, hogy Pogi-t erőből elverje ott. De ha Tadej-jel történik valami... Akkor meglehet neki idén ez a TdF. És az lenne a legnagyobb sztori.
-
avl
senior tag
válasz lsebestyen #812 üzenetére
a tavalyi Giro-n 4szer lett etapon masodik, a fel nem adás, ujra es ujra probalas mintaképe
-
dom1n0
senior tag
Kuss 11perccel kesobb jott be, itt semmilyen csapatkaputanyi dolgokrol nincs szo (mar) szerintem.
Egesz szezonja rem gyenge, pedig nagyon jo hegyimeno, tavaly remekelt. -
lsebestyen
addikt
Idei touron Gee-re azért majd teszek némi aprót tippmixen az biztos. Kuss és Tao elég sajnálatos...
-
avl
senior tag
ha már a technikat emlitem: felmerül bennem, hogy a szeles gumikkal elöbb van aquaplaning (ez müszaki teny) és ez is hozzájárulhat nedves utakon több crash-hez
azt nem tudom, hogy a relevans tartomanyban vagyunk-e, azaz "szokasos" viszonyok között a 23-25mm (plane a regebbi 18-20mm) esetleg nem úszott fel, ugyanolyan körülmény mellett a 30 esetleg 32mm-es (illetve ezek uton felfekvö szelessege a relevans a vizkiszoritashoz vs. feluszashoz) meg feluszik es ...hát az cumi (vagy messze vagyunk ettöl a feluszastol mai gumiszelesseg mellett is)
nyilván a "mintázat" is szerepet játszik aquaplaning-ban, bicikliguminál nem nagyon van mintázat, nem érzem ennek szerepét
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #807 üzenetére
Tok fura am ez, mikor szol egy navi h eles kanyar mikor nem.
-
avl
senior tag
válasz lsebestyen #807 üzenetére
francia verseny
-
lsebestyen
addikt
Garmin navival mennek?
-
avl
senior tag
multkor hallottam valamiben Matt Stephens-töl: mikor a "Linda McCartney Racing Team"-ben volt, a tulaj elöirta: vegetarianusnak kell lenni, azt mondta, akkor volt a legkönnyebb Matt, de nem érezte, hogy gyengebb lett volna (önmagahoz mas evekböl)
..a Team-nek az volt a highlight-ja, hogy nyertek 1 Giro etapot ! [link]
...rákerestem, leirva is van: [link] "So we, we had to be vegetarian. Okay. so we had a contract to say that you couldn't eat, be seen to eat meat on the, on races. But I thought, so I, I did. so we quite, we had a bloody good. I did 90 days, I broke my collarbone in the September of that year and I'd done 92 days of racing up to September, which is kind of like, would put me at the top of anybody nowadays race. I was just like relentlessly raced. But as I was away from home so much, I thought I can't eat meat on the road. So I, and I can't eat when I'm back at. So I actually did go veggie. So I, I just lost five kilos just like within like, and I just was like so lean, so, and, and quite quite a good, you know, quite good."
[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
Megint mekkorat estek te jo eg
-
avl
senior tag
épp most hallottam itt a közvetitesben: https://tiz-cycling-live.io/livestream.php
hogy Bahrain-böl csak Jack Haig, UAE-böl csak Szolcsi (Marc Soler) nem esett tegnp
-
avl
senior tag
há´ mennyive´ mennyenek ?
nem akartak csak recovery-t a lejtön, z2-re gyúrtak, de uj úton soknak bizonyult. ...sajnosaz egyik videon azert latszott, hogy nem egyformak: DSM-es megfeküdt, 2 Astanas meg a közeléböl simán mentett, nem feküdt meg (persze nem ugyanazon a nyomvonalon, nem ugyanolyan gumival, nem ugyanolyan kerékpárkezelési tudással mentek - fogalmunk sem lehet, melyik mekkora szerepü volt ebben épp)
-
dom1n0
senior tag
70el mentek tegnap amikor volt a crash
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest