Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Saját magadat cáfolod meg a második és harmadik bekezdéseddel. Pont ezekről szól a formaidőzítés.
#399dom1n0
Ez a gének dolog ez biztos. De véleményem szerint csak három versenyző esetében van erről szó. Pogacar, Remco, és Jonas. A többieknél kemény munka áll az mögött, hogy fel tudnak nőni hármójukhoz néha. Nem tartom se Van der Poel-t, se Wout-ot , se Roglic-ot ufónak, mint a maradék hármat. És Remco nálam így is a határon egyensúlyoz. Jonas meg egymesterien megtervezett gépezet. Aki a TdF-re van kihegyezve.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #398 üzenetére
Nekem ez a formaidőzítés megmondom őszintén a full profiknál nem meggyőző pont, megnézve miket mennek Pogiék, Jonas is, most Jorgenson is brutál szinten van a többiekhez képest.
Inkább azt gondolom vannak komoly erőviszonyok, és ahogy pl. Pogi lezúzza a klasszikusokat meg a tavaszt, egyszerűen kimerül Tourra, más a regenerációs képessége..
Most Roglicnal is keresik mi lehet az oka a gyengus Paris-Nizzának, pedig azért ott minden hájjal megkent profik vannak, továbbmegyek ő még az edzőjét is vitte...
Hát aJumbonakVismának a TDF a lényeg az biztos, de ha megnézed Kuss-t, Giron is jól ment, TDF-en is, és valahogy megnyerették vele azért a Vueltát is, szerintem simán Jorgit bedobhatják hasonlóan a vízbe.[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
+ a formaidőzítés. Több mint 10 éve követem a profi bringás mezőny történéseit, de nekem még mindig az az érzésem, hogy ezt vagy eltalálják vagy nem. Amit eltalálnak x évben, az az x+1. évben nem lesz jó, mert annyi mindentől függ.
Jorgenson TdF-re ment volna segítőnek, mint az elmúlt években? Mert ha igen, szerintem aligha kockáztatna egy jó segítőt a Visma egy Giro dobogóért cserébe.
-
.LnB
titán
A Belga Kerékpárszövetség Orvosa azt nyilatkozta, hogy ebből max olimpia lesz. Vagyis, hogy ő nem engedné indulni a Giro-n semmi képen.
Ehhez azért tegyük azt is hozzá, hogy neki az is lenne az érdeke, hogy az Olimpia legyen a fő cél, mert ugye ott versenyez Wout Belga színekben. Szóval lehet, hogy érdemes kettővel osztani azt, amit mond.Persze, egy óriási hős Wout. Csak amíg Mathieu simán tartja a szintet, sőt fejlődik. Addig WvA-nak mindez már nem megy simán. Kemény erőfeszítések árán tud csak ottmaradni mögötte, mind CX-ben, mind országúton. És a lényeg, a mögöttén van. Ez a bukás meg sokkal komolyabban érintheti a karrierjét, mint most gondoljuk.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
dom1n0
senior tag
-
.LnB
titán
válasz lsebestyen #393 üzenetére
//Tim van Dijke azt nyilatkozta, hogy olyan 90km/h körül lehetett a bukás. Az köszi.. //
Ne is legyen. Mert ha összekalapálják, aztán csak szenvedni fog, és megy majd a "Jól vagyok" amikor meg leég, akkor meg a "Ja, amúgy nem vagyok jól" szöveg..
Pihi, nyugi. Max megy segíteni a TdF-re. Én úgy sem látom már benne azt, hogy Flandriát, és Roubaix nyer. Giro szakaszokra jó lett volna, ez tény. Meg ott a mezőny is elég "gyengusz" lett volna körülötte.
Mondanám, hogy Ati majd nagyobb szerepet kaphat a Giro-n. De vagy Cian-t fogja végig segíteni. Vaaagy! beteszik majd WvA helyére a Jorgenson-t, aztán csinál egy Giro dobogót.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
avl
senior tag
-
.LnB
titán
Ez így biztos nem igaz. Az 1 milliós pletyka már jóval Lotte aláírása előtt megvolt.
Szerintem csak jót tehet a női kerékpárnak, ha Lotte és Demi nem egy csapatban teker.#387velizare
És? Mi olyat írtam, amire ezzel reagáltál? Nem beszéltem a visszatéréséről. Pluszba törött még a szegcsontja is azt olvasom.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
válasz lsebestyen #388 üzenetére
itt mi történt? nincs meg a sztori eleje.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
lsebestyen
addikt
SD Worx tweet a Demi ügyben, ez szerintem nagyon gáz.
-
.LnB
titán
válasz lsebestyen #384 üzenetére
Pont láttam még a kommentedet. Szóval tudtam, hogy ő fog nyerni, úgy néztem végig.
Hát igen.. Ilyenkor nehéz okosat írni az előző kommentem után. Nincs nekem bajom ezzel a Jorgensonnal. De akkor is fura volt azt látni, hogy esik a fő kapitány. Vált a kamera, ez meg izomból tolja.. Hát igaza volt.
Wout amúgy torott kulccsont, és több törött borda.
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #384 üzenetére
-
.LnB
titán
Most nézem a szakaszt. Pont most volt a bukás. De b+ az, hogy az első kép a bukás után megint az, hogy Jorgenson húzza a sort, az nem normális.. Azzal az emberrel mi van??
Na nézem tovább..„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
avl
senior tag
sajnalom WVA-t es Stuyven-t (persze Girmit meg a többieket is)
más lesz a klasszikus szezon visszalevö része (Flandria, Roubaix) így
-
.LnB
titán
Huhh.. Marci amit mesél az Eolo-ról a tegnapi podcastben, az meredek. Oké, hogy az érme egyik oldala csak, de akkor is keményen hangzik.
-
dom1n0
senior tag
Hamarosan baszk körverseny, Roglic, Remco, Jonas kozremukodesevel. Izgalmas lesz
-
Vismajor01
addikt
válasz lsebestyen #377 üzenetére
Én megteszem az osszes hegyi szakaszra h Pogi nyer. Ha felrakok 1000 forintot akkor a nyeremenybol ki jön egy turorudi
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
.LnB
titán
válasz lsebestyen #377 üzenetére
Jó ötletet úgy, hogy ki van mondva, hogy Wout és Cian csak szakaszokért megy a Giro-ra. Ráadásul Pogi pont az a típusú versenyző, aki vissza szokott venni ha nagyon vezet.
-
lsebestyen
addikt
Ritkán tippmixelek, de azért a Giron egy-két szakaszt majd megteszek a második, harmadik héten Attira, ha már Pogi nagyon vezet. Szökésből szerintem benne van a győzelem.
-
szuszinho
őstag
Hasonló gondolatok voltak/vannak bennem is. Sajnos a magyar "média" ilyen. Szeretik azt előadni, ami a közönség vágya, már-már úgy, mintha ez lenne a valóság.
Természetesen ez nem von le semmit Ati érdemeiből!
-
.LnB
titán
Ez alapján teljesen egyetértünk. Mert én is így gondolom. És szurkolok is neki ugyan úgy. Csak az elvárásaimból adtam lejjebb. És nem fog elvinni a hév, amit sokszor a kommentátorok "gerjesztenek".
Mondjuk őket teljesen megértem a szakaszok közvetítése közben, ezt kell csinálniuk, hogy sokat beszélnek róla és drukkolnak neki. De fater tegnap mondta is már, hogy ha legközelebb találkozok a Lantossal, mondjam már meg neki, hogy hagyja abba. Mert őket például nagyon idegesíti már az állandó Valterezés. Mondtam is nekik, hogy nincs igazuk, mert mi mást csinálhatna? Negatívan nem állhat mégse hozzá. Milyen lenne ha mondaná a szakasz végén, hogy na ez a Valter ma se nyert...Viszont podcast-elben már lehetne árnyalni a képet. Ezért szeretem Lengyel Tomi megnyilvánulásait a témában. Ő nem kertel, nem színezi a történetet.
-
dom1n0
senior tag
A nagyrészével egyet értek a leírtaknak.
Ati szintje magyar szempontból kimagasló, viszont WT szinten bármennyire is szeretnénk, egy erős közepes, kimagasló napjain éremesélyes esetleg szerintem.
Ettől függetlenül örülni kell és biztatni, mert ez is nagyon egyedi, viszont a Vismánál valódi GC szerintem nem lesz, de idővel egy Kusshoz hasonló sztársegítő lehet belőle, ami ugyancsak nagy szó.
Magyar szempontból inkább Vas Kata Blanka akire figyelni kell szerintem, bár ő is olyan csapatban van, ahol minden versenyre jut 2-3 esélyes a csapatából csak... -
.LnB
titán
Én nem tartom magam egy buta embernek (valószínűleg senki sem tartja annak magát.). De azt hiszem, hogy most hétvégén oszlott csak el a rózsaszín köd, ami eddig nem engedte látszani Valter Attila valódi helyét ebben a mezőnyben, abban a csapatban..
Bár szerintem kicsit minden magyar szurkoló meg volt vezetve. Túl nagy volt az optimizmus, ami a médiából felénk áradt Atival kapcsolatban. És ez neki is, az Eurosport.hu-nak, és az M4 bringás stábjának is köszönhető.
Én borzasztó nagy szurkolója vagyok Atinak. Szerencsére találkoztunk is már párszor. És tök jó fejnek tartom. Találkoztam már az Eurosport teljes bringás stábjával is. Ők is teljesen értelmes, jó fej srácok. Mégis ludas szerintem itt mindenki egy kicsit.
Igen, hatalmas szó, hogy Ati a Visma csapatában teker. A valaha volt legnagyobb nemzetközi bringás sikernek elkönyvelhetjük a férfi mezőnyben. Ez nem is kérdés. Szuper egy ilyen srácnak akár élőben, akár a tévé előtt szurkolni a versenyek alatt. És még is arra jutottam, hogy már-már nem élvezem a versenyeket ha ő is ott van a mezőnyben. És ezen tegnap gondolkodtam el komolyabban.Arra jutottam, hogy a nézők felé, ezáltal felém is eljutó információk túlontúl optimista képet festenek le Ati helyzetéről. Ezáltal én is fals elvárásokkal ülök le nézni a versenyeket. A vége meg mindig egy kis csalódás. Na meg az, hogy folyamatosan azon rágódok, hogy a csapat miért nem segít neki, ha a Strade-n ő az első ember. Ha a tegnapi barcelonai szakaszon zöld utat kap? Mert én (itt már nem merek többes számot használni, hogy "mi") csak azokat az interjúkat hallom, amiben ő is, és a kommentátorok is méltatják a csapatban betöltött szerepét. Ati is simán olyanokat nyilatkozik néha, mintha ő komolyan számítana azon a roster-en. Az események meg egyre többször azt bizonyítják, és amit be kell látnom nekem is, hogy ő egy közép szintű segítő. Semmi több.
Mert a Visma sosem áll be mögé. Sosem segíti őt. Pedig mi azt az infót kapjuk, hogy "na majd ma lesz Valter nagy napja". Aztán mégsem... És tök fura, mert én azt tartom magamról, hogy tudom reálisan értékelni a dolgokat. Úgy gondolom, hogy nem szokott elvinni a hév. De ebbe a csapdába most én is beleestem. Nem is nehéz ezzel a rengeteg interjúval, podcast-tel. És azzal, hogy a kommentátorok folyamatosan őt tartják a fókuszban. Még akkor is, amikor a csoport végén, a 20. hely körül mászik egy pár száz méterre a céltól található emelkedőt.És akkor a verseny utáni nyilatkozat megint arról szól, hogy minden rózsás, minden happy. És mennyire fényes a jövő. Mennyire jobb lesz a forma. Igen, ez mind szép és jó. Csak dekódolni kell azt, hogy a forma arra lesz fordítva, hogy segítőként szerepeljen a Giro-n Cian és Wout mögött.
Persze én sem azt várom, hogy versenyeket nyerjen. Hanem legyen már meg az első WT szakaszgyőzelem. De egyedül, a csapat nélkül szerintem ez nem fog megvalósulni erőből. Maximum nagyon nagy szerencsével. Mert tegnap is mi volt? "Zöld utat kapott a csapattól a szakaszra". Laikusként azt gondolnám, hogy akkor megpróbálják győzelemhez segíteni most őt. Mert már annyit dolgozott másokért ebben a csapatban. De ez a zöld utat kapsz, az annyit jelentett csak, hogy azt csinálsz amit akarsz. Egyedül, önerőből.
Egyébként durva azt is látni, hogy Ati mennyire magasodik a teljes magyar mezőny fölé mondjuk egy Országos bajnokságon. És ez mit ér a WT mezőnyben. Iszonyat a különbség. És akkor még az ufókat meg sem említem, mert hozzájuk eszem ágában sincs hasonlítani.
Félreértés ne essék, én nem temetem a karrierjét. Csak kicsit más szemmel, más elvárásokkal fogok a szezon további részében tekinteni rá.
-
.LnB
titán
Elnézést, ez az a topik, ahol nemrég napokig volt téma, hogy az UAE segítők mennyivel gyengébbek hegyen mint a Visma-sok?!
Totál blama ez a Katalán kör eddig a Visma-nak. Kuss a legjobb, 15. helyen. Aminek azért örülök, mert idén nem lesz akkora dominanciájuk talán mint tavaly. Mondjuk a Giro-ra valószínűleg úgy se lenne idén sanszuk.
Kíváncsi leszek, hogy Attila megkapja e ma a lehetőséget. Most majd kiderül, hogy mennyire számít ő ebben a csapatban. Mert ez a verseny már kuka, semmi akadálya nem lenne, hogy esélyt kapjon.
Landa és Bernal totál meglepetés számomra.Gent-Wevelgem is lesz ma. Van der Poel és Philipsen is ott lesz. Más hozzáfűznivalóm így nincs is.
-
lsebestyen
addikt
válasz Vismajor01 #368 üzenetére
Pogi most biztosan nincsen 100%-on, ha igen, akkor az komoly hiba lenne.
-
Vismajor01
addikt
Ja és Landa előtt is le a kalappal, tavaly a Kussmentő vueltás szitun kívül semmi maradandót nem tudott alkudni, észrevétlen volt. Most viszont egyértelmű második erő volt Pogi mögött.
Azt sajnálom, hogy jó eséllyel az idei Giro rohadt unalmas lesz. Ha pogacar csak 90%-ban is de át tudja vinni a jelenlegi formáját Májusra, akkor nem lesz olyan ellenfél aki bármilyen szinten kihívásra kényszerítené
Kár h Vingegaard nem ismerte fel h duplázásra nem lesz nagyobb esélye jó ideig: Giron és Tdf-en is egyenlő eséllyel indulnának Pogival, így viszont TDF-re még nagyobb esélye lesz Jonasnak, jövőre meg utána ha Girora megy akkor oda meg Pogi nem fog menni és akkor meg Tourt nem fog nyerni, valszeg persze.
-
dom1n0
senior tag
válasz Vismajor01 #366 üzenetére
Nagyon szimpatikus srác, jól is ment
-
Vismajor01
addikt
Nagyon szurkoltam neki! Már akkor szimpatikus volt amikor még nem volt a nagy balesete. Egyedüli kolumbiaiként Tavaly nagyon sajnáltam szegényt h teljesen a középmezőnyben kullogott, de az idei év már reménykedésre ad okot!
-
avl
senior tag
Bernal (az interview-ban is utana)
-
avl
senior tag
válasz lsebestyen #363 üzenetére
ugy nez ki ez az uj stilus
messziröl tamadni, szökni (persze, ha megvan hozza, ami kell ?)tegnap is MvdP ugye ~60km-nel kezdte az kciokat es sokat ment egyedül - allitolag inkabb szembeszelben - egyedül
tegnap erdekes volt, hogy VWA 35-röl ~11-mp-re csökkentette, aztan böven 90mp föle nött
vajon MvdP jatszott (engedte közelebb, aztan mikor 11 lett, akkor ujra nyomta) vagy VWA nem evett eleget, rosszul merte fel magat, ...
illetve a tegnapi Jorgenson-t kritizalokra gondolva: nem tudom; nem olvastam utana; siman az is lehet, hogy elre all, de - es ez közvetitesben nem, csak power, v, stb. adatokbol lenne lathato - kevesbe nyomja, kvazi az elröl lassitgatja az üldözest (van ilyen, hogy ez az volt-e azt nem tudom)
-
lsebestyen
addikt
Pogi idén sem bírja visszafogni magát. Brutálisak ezek a solo menései.
-
.LnB
titán
És nem elég, hogy esik. Ráadásul egy ilyen csapatárssal kellene boldogulnia..
Jorgenson ha le volt szakadva Wout-tól, felhúzta rá a csoportot. Ha utolérte Wout csoportját, akkor betámadott. Amikor Wout elkezdte üldözni MVdP-t, ez a madár Jorgenson még vezetett is az üldöző csoportnak. Ja, és amikor Wout elesett? Mint ha nem is lennének egy csapatban. És erre szerintem nincs kifogás. Ha társkapitány volt, hanem. Ez az egész nap, nagyon gáz volt tőle. Az utolsó 30km-en állt be végre az üldözőcsoport végére, és csak utazott. Gondolom ott már kapta az ívet a rádión keresztül
..
Ja és még csak nem is Wout-nak szurkolok ha ott van Mathieu.[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
Hu csori Wout, most tenyleg sajnalom. Ott volt top poziban, jo eroben is van, erre kicsuszik…
-
.LnB
titán
Ez most eléggé meglepetésként ért, hogy ma E3 Saxo van. Akkor ez valószínűleg megint utólag lesz este megnézve. Mert szeretnék ma tekerni délután inkább.
-
lsebestyen
addikt
Tegnap valaki vicces kedvében volt és be volt flaggelve. Strava link
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nem azért linkelem be, hogy itt az új Vingegaard. Mert bármi lehet még belőle.
De azért ezek az adatok.. 31km/h-s átlag. Van videó róla, szóval nem fake.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz lsebestyen #353 üzenetére
Végülis..
Remélem Lenny nem oda megy..„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Most olvastam az ES-en, hogy Lenny Martinez szerződése lejár idén az FDJ-nél. De a Bahrain-nel hozták szóba. Kíváncsi leszek, hogy hova kerül majd.
Katalán kör:
Előbb ezt elfelejtettem írni. De Landa-t én nem hiszem el, hogy milyen jól megy. Hol volt ez a Landa az elmúlt két évben?[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
En egy dolgot tudok elkepzelni, visma strategia szempontbol:
Ha megnezitek, tegnap es tegnapelott is az utolso megindulasaig ottvolt Kuss Pogival, majd utana sajat tempora valtott. Szerintem alapvetoen lehet arra is kivancsiak, hogy az utolso dropig tudja-e hozni Jonast, aki utana tud menni Pogival, akar vissza is tudja tamadni.
De lehet mist csak ennyi van benne.
De lehet mindketto is[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz lsebestyen #347 üzenetére
Majd ma talán kiderül, ha válaszol a kérdésekre. De nem úgy tűnt, mint aki mindent belead.
Lassan akkora Kuss hátránya, hogy akár el is engedhetik ezt a versenyt csapat szinten. És Atti elvileg az utolsó, barcelonai szakaszon szeretne magáért menni. És hát nem vagyok szakértő, de ahogy ez a verseny eddig alakult nekik, simán engedhetnék neki.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vallas
őstag
A Vismás sorozatra valami javaslat? [link] honnét, vagy vpn ?
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
dom1n0
senior tag
Ijj ez a Pogi, hat a tegnapi utan ez kemeny
Kuss vegre kicsit magaratalaltVagy megsem…[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
Attila egy szökevénynapra gyúr, vagyok #deadlegs van? Lehet volt róla szó, de lenémítva nézem.
[ Szerkesztve ]
-
avl
senior tag
a mai emelkedök a leghosszabbak a versenyen:
a befuto Ainé vetekszik a tegnapival: 1.5szer olyan hosszu, kicsit kevesbe átlagmeredek
-
.LnB
titán
válasz Vismajor01 #343 üzenetére
Jó, akkor ezen fog múlni a TdF..
-
-
.LnB
titán
válasz lsebestyen #341 üzenetére
Mondom Dán.
Köszi.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
"es a Tour-on is eredmenybefolyasolo is lehet"
Az megvan, hogy Jonas Norvég?! Mármint ha a rossz idő a téma, és Pogival való összevetés...
Ráadásul a Tirreno-n is elég gatya időjárás volt, és simán lenyerte.
Egy Pogacar-Roglic csata meg nem az időjáráson múlna szerintem.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
avl
senior tag
válasz lsebestyen #335 üzenetére
"ilyen időjárásban ő mindig is kiemelkedően jó volt."
nekem is ez van meg
es forditva is: Rogla inkabb a meleget birta jobban (Pogival ellentetben); az idöjaras is benne lehet multkori Rogla teljesitmenyben
...es a Tour-on is eredmenybefolyasolo is lehet, hogy a komoly etapokon epp milyen az idöjaras (persze lehet nagyobb különbseg, mas ok is, de akár csak ez is)
-
lsebestyen
addikt
Ok, én a szezonra értettem.
-
.LnB
titán
Már, hogy ne írnám le őket két perc feletti hátránnyal erre a versenyre?! Kuss 2:11 hátrány, Cian még több. És ami számomra a legdurvább, hogy Bernal előzte Kuss-t.
Nyilván nem az évre írom le. De meglepődnék ha meg tudná bármelyik Visma-s szorítani Pogi-t a végére.
dom1n0
Vlasov tényleg jó. Kíváncsi vagyok, hogy akkor majd Roglic-ot fogja támadgatni a TdF-en?! Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy le tudja e tenni az egóját, és beáll e majd segíteni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
dom1n0
senior tag
Vlasov nekem az idei év nagy meglepetése, tavaly se ment rosszul, de idén tényleg mindig ilyen dobogóesélyes a csávó.
De Landa is szépet ment tegnap.Nem leírom, csak így klasszikus GC esélytelen egyiknek se, ha indul Jonas vagy Pogi.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
A Canyon összedobott egy ilyen "ünneplős" trailert, mert Mathieu van der Poel hosszabbított náluk: [link]
És van egy interjú is vele: [link]„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz velizare #330 üzenetére
Annyira talán nem is trollkodás, mert a dobogósokkal nagy haverok elvileg. Az "easy" az trollkodás, ez tény.
-
.LnB
titán
Azta.. Tegnap este fél hét körül, leültem, hogy megnézem a szakaszt. Hát "izgi volt". Se motoros kép. Később már helikopteres se.
Aztán egyszer csak Pogi megjelent az állókamera képén. És ennyi.Kuss 12. helye elég nagy negatív meglepetés. Landa második helye meg oriási pozitív számomra. Nairo pedig 18. jegyezzük fel! Még megnyerheti az összetettet!
Ez a sztori amit Pogi nyilatkozott megvan? Ő és Domen Novak előreálltak vezetni. És azt vették észre, hogy távolodnak a mezőnytől. Eltávolodtak állítólag vagy 200métert. Majd megálltak pisilni. Elbújtak a bokorba(!), hogy elmenjen a mezőny mellettük, majd csak utánuk indultak el! Ez a Pogi egy igazi hülye!
-
Vismajor01
addikt
válasz lsebestyen #327 üzenetére
Mint 2021es Giro, mikor Bernal nyerte így a szakaszt h konkrétan csak a célt láttuk
-
lsebestyen
addikt
Ennél izgalmasabb közvetítés is ritkán van.
-
Vismajor01
addikt
Ezért imádom a kerékpárt. Pogi a nemesis ellenfele annak akinek szurkolok, de nem lehet utalni mint más sportágakban (real vs barca etc)
Elszökik lejtmenetben és tudja h nem megy vele semmire de vigyorog mint a tejbe tök h hátul tuti panikolnak
-
dom1n0
senior tag
Fetter Erik szökésben van a Coppi e Bartalin
-
.LnB
titán
Armstrong: Én 7Watt/kg-t nyomtam a TdF előtt, majd megjegyzi... "i know, different times..." Ezen annyira röhögtem.
-
avl
senior tag
az megvan, hogy Pogi edzöt valtott ? [link] FTP=431 W
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Jaja olvastam.
Én ezt a szakaszt valószínűleg csak estefele fogom látni. Délután tudok menni tekerni, nem hagyom ki. Aztán majd az ES appban visszanézem.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Benne van a hegy nevében, hogy ki fogja nyerni. Csak egy "l" betűvel elírták a spanyolok.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Valószínűleg vannak kilépési záradékok egy ilyen hosszú szerződésben, mindkét fél számára.
De olyan biztos nem lehet, hogy eligazol a Visma-ba és Cervelo-ra vált. Ilyenkor ahova megy, ott a csapatnak is váltania kell(ene) az adott bringára. Ez volt Sagan-nál is. Ő Specialized versenyző. Ahova ment, a csapat is azzal ment. Például a TotalEnergies is. Aztán idén már nincs Sagan a TE-ben, nincs Specialized se. ENVE-vel mennek.Canyon támogatott egyébként Fabio Wibmer is.
(Nekem egyébként az álmom egy Canyon bringa. Érdekes módon nem Pinarello, vagy S-Works.. Ezt csak így zárójelbe )[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Miért mi baj a Canyon-nal? Nyer vele CX-ben, nyer vele országúton, és néha montiban is (amikor nem esik el.)
Ez olyan szempontból érdekes csak, hogy mondjuk Remco csapattársa tuti nem lesz ez idő alatt. Mert ő meg ugye Specialized versenyző. Nem mintha ez a "veszély" bármikor is fennált volna.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
dom1n0
senior tag
Mvdp 2028-ig hosszabbitott az Alpecinnel, de ami keg durvabb 2034-ig a Canyonnal.
10 ev?
Ennyire jo lenne, vagy ennyire sokat fizettek csak? -
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #311 üzenetére
Ilyesmire gondoltam enis
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #308 üzenetére
Hát azért így is majdnem levadászta
Ami aggasztóbb, hogy Kuss-t rendesen otthagyta, nem tudom Kuss belerakott-e mindent... -
lsebestyen
addikt
Nocsak, Pogi fáradt?
-
avl
senior tag
latva ezt:
akár Dylan Teuns is nyerhet ma (tipp)
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #305 üzenetére
Ja hát abszolút
Szerintem ez az UAE félig erős félig nem, Del Toro nagyon bika, Yates is jónak tűnt amíg nem esett, de pl. McNulty gyenge volt, Wellens sem győzőtt meg.
Majd most okosabbak leszünk -
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #302 üzenetére
Lehetnek ők harmatosak, ha Pogi ugyanazt csinálja minden nap mint a Straden
-
.LnB
titán
Nem tudom mit feszültök, hogy melyik csapat milyen erős.
Nario ellen kevesek lesznek úgy is.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest