- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED monitor topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lorcsi #328765 üzenetére
Milyen magas vagy, esetleg mennyi az átlépőmagasságod?
-
lorcsi
veterán
válasz
Hasaggymeg #328744 üzenetére
Ez az a bicaj
jo arnak tunik es elgondolkoztam rJta
dw nekem xl vaz kellene, ez eleg kicsinek tunik -
Toobee
veterán
MyWhoosh 5.0 óta nem tudom elindítani az edzéseket, kifagy a program. Másnál megy rendben? Már újratelepítettem 2x.
Most próbálom felrakni a HD verziót, meg a mobilomra az iOS verziót. Már egy edzést ki kellett hagynom miatta, de készülnék a holnap reggelire. -
MC Pite
veterán
válasz
stratova #328703 üzenetére
Hasonlóan keresgéltem, én azt szűrtem le, hogy tényleg aránylik kb a magasság és hajtókarhossz. A Scotton a 140es most nagynak tűnik (a Woom 4 110ese jónak), ezért 127/28T lett ( megérkezett az olcsóbb 4szög tengelyes, 520g).
20" 110
24" 130
26" 150
27,5" 160-165dom1n0: A bringa meg a boj is tesz hozzá, jaja, de ugye tizenpáréves... Saccra hasonló géppel bojban 33-34es átlagot előlegeznék meg magamnak, egyébként 26-27 lenne.
Szerk: 28 volt közúton... Akkor lehet magasabb. -
Toobee
veterán
válasz
mauimagic #328757 üzenetére
35 vagyok
Amit lehetett, azt géppel ásattam ki. De azt is tovább kellett ásni, mert a meglévő vízcsövet nem akartam, hogy felsértse. Plusz egy kb 2x5 méter darabon nem lehetett géppel dolgozni + ott megy a meglévő 2 szennyvízcső, meg nem is fért oda. Ott vittünk 5x10 földkábelt is, 6 szál utp-t, meg a vizet. Ha nem érdekelne, meg nem élvezném a bütykölést, akkor elengedném. Az ásást próbáltam, az nem kifejezetten az én sportom. Pár óra jól esik belőle, átmozgat. Na nem baj, csütörtökön hozzák a cserepeket, élmény lesz az is
-
MC Pite
veterán
válasz
rob210 #328736 üzenetére
Ne sajnáld... Épp most látom stravan az egyik környékbeli kissrácot... [kép]
Te meddig mennél ilyen átlagot? Én kb 2-3km-t, de utána csak vegetálok. A srác idén 4900km-nél jár.
Nem csak a tényleg ügyeseknek van ilyen, de jellemzően azok nyomják meg jobban erre a kesst, akik terhelik is a pedállt.
gbors: Sok balesetmentest vele!
Melyik változat lett, az SLR1?
Nekem a kettesen a négyszögtengelyes hajtómű csapágyazás ropog, 300km után, ki kéne takarítanom.ha lesz időm+szerszámom végre. -
parandroid
félisten
válasz
Maximum1 #328756 üzenetére
Hol az ellentmondás? Az egymilliós tétel tényleg nem egy komoly bringa még. Illetve de, valahol ott kezdődik egy komoly bringa, aztán dupla annyinál már lehet válogatni is, kb 3x annyiért meg már fel lehet adni végre a kompromisszumokat. Biancsiban amugy nem vagyok otthon, ha már olasz biciklit kéne venni, akkor egy hetyke kis pinarello inkább az esetem.
p
-
mauimagic
senior tag
válasz
Toobee #328720 üzenetére
Nemtom mennyit perkáltál a zembereknek / mennyit ér a szabadidőd, de egy árokásó gép ezt elintéztr volna pár óra alatt, a betonjárdák alatt kellett volna csak átbökni.
Jónéhány éve nem vállalunk ásást, ha vizet, gázt kell vinni, hívjanak gépet. Már a bazil gépsor se a régi, senki nem szeret dolgozni.
Tavaly kivételt tettem, 2fm-t kellett ásni a vízóraaknától a házig új betáp miatt...egy segéd köszönte szépen, aznap jött utoljára
Valahol megértem, nekem senki nem tudna eleget fizetni, hogy belerokkanjak egy ilyen vergődésbe, de én 40 felett vagyok, 20 körül azért más volt a szitu...változnak az idők, egészségtudatosak lettek a melósok... -
Maximum1
őstag
válasz
parandroid #328752 üzenetére
"Egymilliós tetel amúgy nem is egy túl komoly bringa,..."
Gyorsabb lett volna kép alapján rákeresni mint egy ilyen demagógot megírni.
Amúgy meg tipikus tókerülő bicaj, nincs itt látnivaló. -
... és bekövetkezett, amiben már erősen kezdtem kételkedni - megérkezett a Giant Toughroad bringám!
Nyilván egy olyan héten kellett jönnie, amikor alig van időm vele foglalkozni, de mindegy, hosszú még a nyár, és tavaly úgyse volt tél sem
Első benyomások: mozgás közben is az a feelingem, mint amikor először ráültem - nagyon kényelmes a bringa, pont jók nekem az arányai, és van elég helyem a tartással is variálni, ha olyanom van. Súlyra nagyon viccesen könnyű, ez mondjuk nekem nem annyira faktor, de nyilván nem hátrány.
Sajnos az áttételeivel pont pechem van, a hátsó soron a 11-13-15-18-21... helyett sokkal jobb lenne a 11-13-15-17-20..., de mindegy, majd átszokok erre. Ezt megnehezítendő, kicsit meglepett, hogy a váltókarokon nincs visszajelzés, hogy éppen hányasban vagyok - ezt az első párszáz km-en vszleg utálni fogomA gyári 50-es gumikat egyelőre nem bántom, lehet, hogy be fog figyelni egy csere, de egyelőre ráér.
Köszi még egyszer mindenkinek, aki segített kiválasztani a gépet!
-
mauimagic
senior tag
válasz
Hasaggymeg #328665 üzenetére
A Cannondale L-es ≈ a Rose M-es...tudod, mint mikor nem jön rád a NW L-es, másból meg igen...
-
potyi23
senior tag
válasz
Hasaggymeg #328750 üzenetére
rendben, holnap befuttatom. Erdemes lehet, Shimano -betéteket beraknom mikor ezek elkopnak ? bele fognak menni a Tektro - fékbe ?
-
parandroid
félisten
válasz
rob210 #328736 üzenetére
Ha telik rá neki, miért ne hajtaná? Legalább rendeltetésszerűen használja. Egymilliós tetel amúgy nem is egy túl komoly bringa, enyém is annyi volt, és ez a karbon váz mellé elég belepő felszereltség. Itt a topikban is többeknek ennél sokkal komolyabb járgánya van. Ez is egy hobbi, az emberek a szoarkozásra költhető “fölösleges” pénzüket rre költik. Kinek több jut rá, kinek kevesebb. Kinek csak egy hobbija van, kinek több. Szerencsére nem érint, de tudod, hogy honnét indul egy komolyabb horgászfelszerelés? Aztán csak ülsz a tóparton a másfélmilliós karbon bottal, és néha tekersz egyet a háromszázezes orsón, hogy a végén hazamenj két csoffadt kárásszal, aminél minősegibb halat kapsz csomagoltan a teszkóban, kilóját kétezerért.
Amugy meg ha megnyugtat, Mo-n én is egy tizenéves, felnifékes alu bringával tekerek, és pont annyira vagyok (nem) gyors, mint a karbonnal. Csak kicsit más érzés.
p
-
Speedy007
őstag
válasz
velizare #328738 üzenetére
Hát az meglehet...
#328749Seep & #328734vlevi köszönöm szét nézek jobban hogy mit tudok tenni az ügy érdekében már elég rég fáj rá a fogam mert a kerékpár tisztításhoz is ezt ajánlják a kényes részekhez.
Apropó tisztítás... Nem tudom hogy ez milyen csepegtetős vax amit hasznlok de már 300-400km körül járok mostam slagon áztam meg is vele törlöm szorgalmasan mikor látom az "olajsárhoz" hasonló retket rajta (bár kézre tapadva olyan mint az olajos lenne ugyanolyan fekete nyomot hagy rajta csa kicsivel könnyebben jön le a bőrről) de jól bírja a Joe's No-Flats Ceramic Chain Wax Wet azóta se kért újra kenést -
potyi23
senior tag
válasz
Hasaggymeg #328746 üzenetére
köszönöm
-
potyi23
senior tag
válasz
Hasaggymeg #328742 üzenetére
Khelben - köszi,várok
nem nyitható meg a link
-
lorcsi
veterán
Szerintetek ez milyen meretu vaz lehet ?
[kép] -
Khelben
nagyúr
Az igaz, hogy az 1x hajtás kevésbé érzékeny a láncvonalra? Hajtómű csere esetén 47.5 helyett 50mm működhet?
-
rob210
nagyúr
NA meg volt a hétvégi pihenés tegnap is ma is egy 30as etap évadnyitónak, csak kényelmes öregúras tempóban
A mai Velencei tó kör kifejezetten jól esett.De azért ámultam bámultam milyen biciklikkel húztak el mellettünk némelyek.
Tényleg hihetetlen összegekkel képesek emberek tekerni.
Ez például úgy, hogy nem értek hozzá is azt gondolom, hogy nem is egy milliós kategória
Velencén utolértük a srácot, de ő már felfelé rakta a biciklit a kocsira, hát hazudok, ha azt mondom, hogy nem feldobta a tetőre.
Én meg ott csóróskodtam az aluvázas trekkingel. -
Speedy007
őstag
KLS POISON még egy éves sincsen. Tavaly július-augusztus körül vehettem mert nyakfájással kínlódtam és teszt képpen vettem mellé kormányszarvat mellé. Azóta rá jöttem idén hogy a stucni/kormány fej (és vélhetőleg alacsonyan van a kormány is de ezen már változtatni nem tudok utólag max magasítóval de azt tavaly próbáltam és nem jött be) a rövid 95mm és fejleszteni kellen 105-110-re mert már a 95mm-s "L" alakú már telejesen ki használtam valynem a szöget amire lehet állítani mert mióta állítottam a kormány fej szögén nem fájt a nyakam (bár közben nyereg csere is volt lidl-s crivitre de ez nem annyira lényeges mert unisex nyerget cseréltem unisexre különbség annnyi hogy az egyik jobban tart).
-
Tin
veterán
válasz
Speedy007 #328724 üzenetére
Van egy Razer Deathadder 3.5G egerem, de valami 15 évvel ezelőtt vettem. Használtam, de csak gamingre, többnyire karácsonyok környékén meg nyáron, a köztes időben bedobozolva állt. Kb 3 éves lehetett, amikor egyszer a dobozból elővéve pont ilyen volt: ragadt, és leszedni se lehetett róla sehogy a ragacsot.
De aztán mégis sikerült: izopropil alkohollal. Ilyen kozmetikai vattás koronggal dörzsöltem izomból, elment jó pár korong, de úgy lejött róla a ragacsos réteg, hogy soha többé nem ragadt újra. Itt van a fiókban az egér, a mai napig működik, tartaléknak van, ha éppen beszarik/lemerül valamelyik egerem, és 2-3 évig melós egérnek is használtam, és semmi baja.
Én megpróbálnám az izopropil alkoholt, és ne kíméld, menj neki nyugodtan, és izomból dörzsöld le. Amúgy nekem is elkezdte az egyik markolat ezt, de még csak nagyon minimálisan csinálja, nem foglalkozom vele. De majd ha már nagyon zavaró, akkor leszedem róla.
-
Speedy007
őstag
válasz
lsebestyen #328726 üzenetére
Születésem óta bőr szárazsággal ekcéma élek így a kezem "porszáraz" nagyon ritka az hogy én ott egyáltalán tudok izzadni sőt inkább egyenlő a 0-val
-
vlevi
nagyúr
válasz
Speedy007 #328724 üzenetére
Szerintem ez a ragályos. Múlt héten én is emiatt dobtam ki kormánymarkolatot.
Amúgy semmivel nem függ össze, nekem van olyan műanyag dobozom, ami otthon, a kb egyforma hűvös, árnyékos éléskamrában állt évekig, és ugyanilyen ragacs trutyi lett.
Abban a műanyagban lehet valami, ami kiválik belőle.
A másik fajta műanyag, pl a függönykarnisom törékeny lett 8-10 év után. Marhavices, amikor a nyakadbaszakad, és egyáltalán nem vicces, amikor próbálod vissza rakni, és rájössz, hogy miért nem sikerül... -
ballazol
senior tag
válasz
parandroid #328517 üzenetére
-
Speedy007
őstag
Mitől lehet hogy olyan a kormány markolat mint a régebbi Volkswagen konszernnél található autóknál a soft touch be vonat? Undorítóan ragacsos a markolat hiába takarítom nedves törlőkendővel vagy meleg szappanos vízzel vagy féktisztítós ronggyal. Rövid ideig jó aztán rendre vissza jön
-
attiss66
senior tag
válasz
turbobusa #328691 üzenetére
Amikor 2018-ban megvettem a fullkarbon monocoque Ridley Noah bringámat használtan, nem sokadik utamon Nyíradonyban egy rendőrségi parkolóból egy nő megkínált a kocsijával oldalról a bringaúton. Megjavította egy karbonjavító. A biztosító fizetett mindent. Azt mondta a javító, hogy ha diribdarabban visznek hozzá karbonbringát, azt is kijavítja hibátlanra.
Ja, és úgymond még jó , hogy nekem jött a csaj, hát na...(személyi sérülés nem történt, de az egyik haverom azt mondta, hogy adjam azt elő, hogy pszichikai sérülésem lett a karamboltól, nem merek bringára ülni és azt is fizesse a biztosító
, ezt azért túlzásnak tartottam
ilyen sérülés nem vót... max, hogy ordibáltam a csajjal, mint egy profi kocsis
, merthogy összetörte a nemrégi bringaszerzeményemet) , mert kiderült volt rajta sok régebbi repedés is, amit megjavított az új repedésekkel együtt, de a biztosítósokat nem okosítottuk ki ezügyben, amit leszámlázott a mester, a biztosító fizetett.
Most hibátlan állapotú a karbon bringám. -
stratova
veterán
válasz
Hasaggymeg #328669 üzenetére
Akit az istenek szeretnek... -
Toobee
veterán
válasz
dom1n0 #328715 üzenetére
Igen, itt is ilyesmi volt a felállás. Oké, én nem mondom, hogy ez könnyű fizikai munka, de én 172 cm+56 kg vagyok. Már második hétvégét nyomom le sz-v 8-12 órával, ki lehet azért bírni, bár másnak nem mennék el ásni
Méter melyen visszük a KPE-t, ami azt jelenti, hogy a meglévő betonelemeknél olyan 115 cm-ig kellett ásni, hogy legyen hely átbökni, ez egyébként nagyobb szívás, mint ásni. Szombaton 1óra48 perc görgő azért befért az ebédszünetbe, mert délelőtt a hosszú egyenes szakaszt kiásattam munkagéppel ~70 cm-ig (tovább nem mertem, mert ott megy az eredeti vízcső és még nem jutottunk be a házba a KPE-vel). Már akkor lelépett 3 óra után az ásókás emberem, de megesküdött rá, hogy cserébe vasárnap marad, ameddig csak kell. Ebből lett az, hogy 2 órát se volt én meg ott voltam tök egyedül, hogy ezzel pedig valamit kezdeni kell, mert k-sz bp-en dolgozom, csütörtökön meg már hozzák a cserepeket, faanyagot és nem kéne az utcán lepakolni, mert akkor nem lesz mit felrakni a tetőre. Vasárnap dél körül voltam a mélyponton, hogy soha nem végzek, de este fél10 után a hosszú egyenes szakaszra bekerült a KPE, be tudtunk vele fordulni a majdani új kerti csapig (képeken a rózsafánál, két szennyvízcső közötti terület) Hétfőn nyomtam egy 50-es karikát ebédszünetben, aztán munka után 18-21 óra között betemettem a gödröt. Volt elég edzést, konkrétan még a nyakamban is izomláz van. Műszerés kéz+miniatűr méret miatt pont idálig voltam a szennyvízcső alá bebújni és régészkedni.Szép is ez a szociház felújítás.
Képekkel nem terhelem a topikot, dobok be azért párat:
kép1
kép2
kép3
fejlámpás esti műszak
motoros kapu kézi mozgatásúvá alakítása 1 egyszerű lépésben -
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen #328712 üzenetére
Még mindig gyönyörű
-
dom1n0
őstag
válasz
Hasaggymeg #328716 üzenetére
Nanana, Cannondale az túléli az atombombát is
(Ettől még lehet a Börzsönyt nem
)...
vlevi: Neki egész, nekem fél, a képen lévőknek negyed
-
vlevi
nagyúr
válasz
dom1n0 #328715 üzenetére
Pedig az még fél nap sincs, akárhogy is nézzük
[Ma csak fél napot dolgozunk] -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen #328712 üzenetére
Hát ha betörtek az elit csapatokhoz akkor egy biztos, éspedig, hogy tudnak olyan szintű vázat is készíteni...vagyis ha a tied mondjuk nem is pont az a szint, akkor sem valószínű, hogy törik...mint a Cannondale-ek.
-
dom1n0
őstag
válasz
Toobee #328709 üzenetére
Amikor a házunkat felújítottuk, én is új vízágat huzattam be, 2 akkora csávó mint a szekrény 3 óra után jelezték, hogy akkor a napi meló kész, kérik a lóvét.. Ezzel nem igazán értettem egyet és jeleztem, hogy 8 óra egy munkanap nálam, aztán kinevettek hogy náluk nem...
Másnapra már csak az egyik jött befejezni, mert a másik a 3 órányi pénzből is KO-ra itta magát utána, úgy látszik ez ilyen hagyomány lehet -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
stickermajom #328704 üzenetére
Nem vettem észre, olyan kicsi volt a lyuk.
...viccet félretéve, ekkor már le lett ürítve és elhúztam onnan a palástot mely felhelyezéskor és meghúzáskor ugye tulajdonképp beroppantotta a xarrávékonyodott cső falát...élesben, ~70°C/5 bar forró vízzel valahogy így néz ki a javítás. [kép] (ez egy másik saját munka
)
Toobee...a K(emény)P(oli)E(tilén) pedig jó cucc, az ha minőségi gyártás (pl. Wavin) eltart a cső míg a világ + 2 nap.#328706
Jester01...amit te írsz nem releváns, hisz azt a távot amit lenyomsz évente nem bírja ki a gyémánt sem repedés nélkül. -
6030D
addikt
válasz
lsebestyen #328711 üzenetére
Biztos eddig csak hátszélben ásott, és vonattal vitte arrébb a földet.
-
lsebestyen
addikt
válasz
flash- #328710 üzenetére
Igen, saját magam raktam össze, már több mint 2k kili belement, minden ok vele.
Winspace T1550 gen2
Onedrive mappa a dobozból kicsomagolva.
Itt pedig a büszke (azóta a spacereken változtattam annyit, hogy egy 0.5mm-t áttettem a stucni fölé:A bandázst csúnyán tettem fel, hamarosan felrakatok egy újat egy hozzáértővel.
szerk.: ugyanezzel a típusú vázzal mennek a csajok, Párizs–Roubaix versenyt is lenyomták, nem esett szét a váz. Mennek idén a Tourra is. Azóta már megjelent a T1600 váz is, sorra nyitják az üzleteket, szerintem jól választottam, de persze majd az évek alatt kiderül mennyire volt jó vásár.
-
flash-
veterán
válasz
lsebestyen #328697 üzenetére
Te tényleg bevallaltad a kinai karbont? Milyen gep az?+esetleg képed van róla? 🙂
-
Toobee
veterán
válasz
Hasaggymeg #328702 üzenetére
Már a bringás topikban is ezt kell néznem?
Hétvégén hosszú műszakjaim voltak KPE témában. Voltak mélypontjaim...főleg mikor az ásós ember, akit beszerveztem 1óra45perc munka után azt mondta neki elég volt mára.
-
pbors
csendes tag
válasz
Akkor mi marad?
Csak a titán? -
Jester01
veterán
válasz
Hasaggymeg #328695 üzenetére
Cannondale caad8 alu váz + karbon villa 146908km
A gyári nyeregcső viszont elrepedt. -
szuszinho
őstag
válasz
stickermajom #328704 üzenetére
-
stickermajom
addikt
válasz
Mikor voltál utoljára szemészeten? Nem sikerült eltalálni a lyukat a javítással.
-
stratova
veterán
válasz
f4lcon #328672 üzenetére
Köszi, ez érdekes, 24"-on is ezt csinálták. '23, '24 (az általam eddig megszokott) 152 mm idén pedig ebben a kerékméretben 130 mm.
Viszont a kor és magasság alapján ajánlott bringák is változatosak.
Idén 9-11 / 130 cm-nél ugyanúgy szerepel a Flying Circus 240 (130 mm), mint az Acid 260 (170 mm) úgy, hogy utóbbi 124-141 cm-ig ajánlott.Talán a legegyszerűbb, ha elsőre lekötöm az első váltót (bejelölöm hol/hogyan volt, hogy ne szívjak
) és átteszem a 140 mm 40T hajtóművet a Trekkről, aztán megnézi azzal milyen. Majd kimatekozom, hogyan nem veszít se mászóképességet sem tempót (azt a jelenlegiből fog, de ránézésre bármi jobb mint a 170-es kar).
# Wall of text alert #
2023 (2024)
ELITE 240 C:62: AR CUBE SL DMA 30T, 130mm
ACID 240 Street: Prowheel, 42x34x24T, 140mm
ACID 240 AllRoad: Samox, 32T, 152mm(OFF)Lehet csak nekem fura egy ekkora gyerek egy ilyen nagy kerekű bringán
(/OFF)
Scott
125 cm-től
SCOTT Scale 24: Prowheel / Alloy Crank 140mm 32T135 cm-től már 26"-27,5" felé tereli a csemetét:
SCOTT Scale 600: Prowheel, Alloy Crank 140mm 32T
SCOTT Scale 700: SRAM SX Eagle DUB / 155mm / 30T (gondolom ez a nagyobb kerékméret miatt is)Trek
24" wheel - 130 - 150 cm
26" wheel - 146 - 160 cm
Wahoo 24 Trail: Prowheel Kids' 30T 130 mm
Wahoo 24 Path: Alloy, 28T steel ring, chainguard, 127mm
Wahoo 26 Path: Alloy, 28T steel ring, chainguard, 152mmSpecialized
Riprock 24: Forged Alloy, 140mm length, narrow Q-factor
Jett 24 (109-147cm): Adjustable 130/150mm
P.series P.2 (24"): Forged, 24mm Spindle, 52mm CL, 140mm
P.series P.3 (26"): Forged, 24mm Spindle, 52mm CL, 165mm2021 Hotrock 24 (120-142cm): Forged alloy, square taper, 152mm
Woom
Woom OFF 5 (128 - 145 cm): 130 mm
Woom 6 (140-165 cm): 150 mm
Woom OFF 6 (140-165 cm): 150 mmStevens:
Beat SL 24": 152 mm
Furious Tour 24”: 152 mm
Team RC 24": 152 mm -
Lajmund
őstag
A karbon témához csak annyit hogy ha valakinek még nincs és van lehetősége pénze vegyen egyet. Engem kilora megvett a karbon outim. Egyre jobban szeretem minél többet megyek vele. Annyira sima érzés ugy megy mint kés a vajba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Renpho Reach masszírozó készülék
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest