-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ludsimon #25897 üzenetére
múltkor amíg szervizeltem a fixit outival jártam, majdnem el is adtam a fixet, jelentősen több versenyalkalom van outisként, meg jobban össze lehet mérni a "testi fejlettséget", meg sajna itthon annyira nem sok critérium van. meg nem is akarok túl gúnyos lenni, de nem szeretem az itthoni fixis világot.
persze mivel főként városban járok télen-nyáron, hóban, jégen, ezért egy outit nem szívesen csesznék szét, két bicót fenntartani meg jelenleg nem pálya, úgyhogy maradok magányos farkas a kitűzött célokkal meg a fixivel.
ennek ellenére az outis világ és a benne lévők iránt nagy tiszteletem és elég sokszor sajnálom, hogy nem tartozhatok abba a világba, tudom, hogy a topikban vázolt közlkedési stílusom kaotikusnak tűnik, de ha még meglenne a gopro, akkor meg tudnám mutatni, hogy nem olyan veszélyes az, csak dinamikus
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest