-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
trialboj #178455 üzenetére
Schwalbe Performance széria nem tartós annyira (az EVO sokkal jobb), nálam is egy szezont bírtak, ráadásul könnyű kivágni, de ezt is tapasztaltad te is. Ugyanakkor nálam a legdrágább hiper szuper Rekon még kevesebbet tartott, kb. minden tekerés után elszörnyedtem, hogy már megint lekopott a bütykökből egy adag
. Ha ez nem elég, szerintem a gördülési ellenállása is szörnyű volt. Én most a Pirelli felé hajlok, ha szétmegy a hátsó, valszeg azt veszek
. Amúgy a te igényeiddel valszeg én már rég Vittoria Barzo-t nyúznék, elvileg tartós, terepen is jó, aszfalton is jó és most divatos márkának számít, menő a Vittoria logó a gumin, meg a szürke/barna oldalfal. Bár ahogy elnézem te nagyon Maxxis felé hajlasz, akkor vedd abból ami megfelelőnek tűnik és kész... a Forekasterrel mi lett?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iOS alkalmazások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Energiaital topic
- BMW topik
- Háztartási gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest