-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz
Csokicsibesz #162115 üzenetére
Ilyet elvileg tud a Bryton 330 is, használatiban a 10. oldaltól írja.
Talán egyszer próbáltam ilyet, de alföldi outizáson kívül nem látom értelmét. Mondhatja neked, hogy akkor most nyélen menj 5 percet, ha közben lámpa van, vagy nagy lejtő, vagy esetleg még ne kezd az intervallt, csak 1 perc múlva, ha már ott vagy az emelkedőn. Szóval én inkább számolom magamnak.De: a TP-en van olyan, hogy megírod az edzést, szinkronizálod az órát, és ott van. Sőt, olyan is van, hogy az edződ az ő TP-én megírja a te edzésed, átküldi a TP-edre, és az megjelenik az órádon. Biztos jó, én egyszerű gyerek vagyok, ha bonyolult az edzés, felírom papírra a mezzsebbe.
Azt, hogy csipogjon, vagy mutassa csak, hogy a jó zónában vagy-e, szerintem csak beállítás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Anime filmek és sorozatok
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest