- ASUS routerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- TP-LINK routerek
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
-
ballington
addikt
válasz
BlacKSouL #486 üzenetére
én semmit nem telepítek közvetlen a netről az elején.
nem hiszem, hogy azokkal a progikkal lenne a gond, amit mindig fel szoktál rakni az elején (pölö driverek, biztonsági progik, tc, stb.).
minden böngészés közben megy a gépre, és a amíg teleptget az ember, uccse böngészik.
legalábbis ez az én véleményem. -
ballington
addikt
válasz
BlacKSouL #484 üzenetére
igazad lehet, de azért egy friss rendszer telepítgetésénél, amikor egy csomó mindent kell felrakni és beállítgatni, nem hiszem, h olyan boldogan klikkelget az ember.
egy régebbi rendszernél, ahol minden be van a user kívánsága szerint üzemelve, minden program fenn van, amit gyakran használ, és ha csak ritkán kell valamit állítgatni/felrakni, az tényleg más. akkor még az ember el is viseli ezeket a dolgokat. -
ballington
addikt
-
ballington
addikt
letöltötte már valaki a v5.0.7.... -s spysweepert? mert kegyetlen lassan keres.
28 percől indul (ez remaining), majd lemegy 18-ra, aztán fel a csillagos égig. 1h02min-ig bírtam, aztán cancel.
win újraindítás után is ezt csinálja.
az előtte levő verzió gyorsan keresett. ez egyes fájlokat 1-2 másodpercig vizsgál. majdnem minden 3-dikat.
amúgy már az elején talált két spy-t, igaz alacsony veszélyességi szintűek.
basszus mostanában mindig talál vmit az ad-aware is. bár ''ow risk''-esek. -
ballington
addikt
a wmp csak lejátszó, nem spykereső. csak az mutatja, hogy a lejátszáshoz más is kell.
ahogy Benmartin is írja, a wmp nem tehet róla.
egyébként nem is rossz 5let, szólni kellene a mikorszopsz-nak, h a wmp 12-be rakjon spy keresőt, ami csak azt ellenőrzi, h a netről letöltött/megnyitott fájl hivatkozik-e vmi rosszra. gondolom értitek, mit akarok kinyögni. -
ballington
addikt
megrendeltem a spysweepert. remélem a héten megküldik a licenc-t.
-
ballington
addikt
válasz
Dredd bíró #444 üzenetére
tudom hogy meg lehet neki adni 1x sazbályt vagy állandó szabályt.
mégis voltak vele gondjaink. -
ballington
addikt
válasz
Dredd bíró #441 üzenetére
mindenki azt használ, ami neki bejön. neki se, nekem se jött be az agnitum, gondok voltak vele. ezen mit kell felkapni? örülj neki, h neked megy.
mielőtt a za-t leszólod, kérdezz engem, mit használtam idáig. több mint egy éve. és nem volt gondom vele. és csak a nod és a za figyelt real time. mellette volt ad-aware se, spybot sd. semmi más. mégse kaptam be sok spy-t.
jobb ha ezen elgondolkodsz, mielőtt bárkit leszólsz. gondolom neked is voltak olyan progiaid, amik neked nem voltak jók, másnak igen. -
ballington
addikt
válasz
Dredd bíró #424 üzenetére
ma lejár a spysweeper trial.
el kell döntenem, mit csináljak. -
ballington
addikt
válasz
Dredd bíró #406 üzenetére
fejlődök
-
ballington
addikt
válasz
Dredd bíró #401 üzenetére
sztem az ad-aware se nem spy kereső, mert a spy az nem adware.
-
ballington
addikt
erről jut eszmbe, az ad-aware se scan elés közben teljesen kiakadt.
aztán lekapcsoltam a spy sweepert, ekkor jó volt
nomeg a spybot telepítése se ment míg futott a spy sweeper. -
ballington
addikt
válasz
Dredd bíró #394 üzenetére
realtime alatt értem azt, hogy folyamatosan ellenőrzi a net forgalmat.
szal neked így van a terminátor?
egyébként tegnap lefuttattam az ad-aware-t, és talált 3 kritikus objektumot, miután az ss-el (spy sweeper) is csináltam egy scan-t. sztem az ad-aware másra specializálódott. -
ballington
addikt
válasz
Dredd bíró #392 üzenetére
de amire jó az ad-adaware de, arra ugye nem jó a spy sweeper? tehát azt mindenképp nem ártana felrakni, ugye?
amúgy te realtime hagyod az ss-t, vagy időnként lefuttatod. -
ballington
addikt
még valami eszembejutott
a Spybot S&D ugyanilyen progi? eddig ez volt egy Ad-Aware SE társaságában.
ezt a kettőt helyettesítheti egy Spy Sweeper és egy Agnitum Outpost Pro? -
ballington
addikt
írtam ímélt az AVSEC-nak....nod32 licence-emmel az outpost 10%, spy sweeper 5% (pfff)kedvezménnyel rendelhető...kipróbálom spy-t, aztán lehet meglépem.
-
ballington
addikt
válasz
Dredd bíró #388 üzenetére
igaz ami igaz, de amíg nincs családom, ősökkel lakok, dolgozok, addig kiadok erre is pénzt.
1 év alatt sok minden történhet, most kiadok ennyit, fél év múlva már el is felejtem. -
ballington
addikt
válasz
Dredd bíró #386 üzenetére
kis hamis....nincs 7-8k-d egy progi licence-re? és nem kell félni, hogy vmi bejön. egy év az egy év.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest