Új hozzászólás Aktív témák

• Balinov

titán

Sziasztok
    [link]
    ilyen hibaüzi fogad szerdai xp sp2hun install,majd belakás után. Spyware S&D-t futtattam,először csak normál bejelnekezéssel.talált jópár spyware-t,majd azt írja,le is törölte őket.Akkor ugrott be,hogy tán csökkentett módban kéne irtatni vele,restart,majd ssd-t indít. Újra megtalált 1db spyware-t,2db exe file bejegyzéssel.az egyik c:\windows\system\killtask.exe a másikra sajna nem emléxem (melóból írok) javítattam a ssd-vel problémát,de a linkelt hibaüzi továbbra is fennál.
    Érdekesség,hogy a hibaüzi sosem 1 példányban,hanem legalább 2-3 példányban ugrik fel. A feladatkezelőt meg sem Crtl+Alt+Del-lel,sem jobklikk a tálcán módszerrel nem tudom előhozni.
    Program is alig van fenn,IMGBurn,Decrypter,dvdlab,wmp10hun,winrar,tc,xvid/divx kodek,nero7,mohaa,acrobat,irfranview.

Van valami megoldás? visszaolvasva a topikot ugrott be,hogy msconfig-ot nem próbáltam még ill. rendszervisszaállítás ideiglenes kikapcsolását sem.

Szerk: elfelejtettem,hogy a spyware search and destro FakeMSN-ként azonostja ezt a dögöt.

köszi
    Balinov

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák