- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
sky8201
csendes tag
üdv!
Adott egy gép ami csak csökkentett módban volt hajlandó elindulni, egyébként indításkor fekete képernyő s nem lépett tovább.
Majd telepítettem volna fel újra...
Kékhalál telepítés közben (win 7)Harmadjára csak felment,de csak félig,mert ugye telepítés közben néhányszór újraindul, ám ekkor jön a kékhalál..
Jó.. mondom próbálom xp.t mivel mégiscsak egy régi 2004 es gép P5ND2 se alaplapos
Rendben fel is ment szinte.. de képernyő felbontás nem akar rendesen beállítódni csak 800x600 -látható széltől szélig, többi 1024x.. es bal oldalt kitakar. monitor mögé kúszik..
marad a szar felbontás. Dobnám fel a drivereket... amiből van vagy 5 cd.nyi feleslegesen.
Audioó.. Lan... S jön a VGA.. ekkor dobja ezt a kékhalálos hibaüzit. s innentől kezdve nem jön be a windows.
Csak ha újrakezdem az egészet. a VGA telepítőig.
Ám ha azt meg nem teszem fel ... azt is észrevettem,hogy videó nem látható.. csak a hang jmegy kép nincs...KÉKhalál hibaüzenet:
http://kepfeltoltes.hu/view/130502/k_khal_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/130502/k_khal_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpgSzedtem le új drivereket ASUS ról de mé nem próbáltam.- már rohadtúl tele van tököm géppel.
Lehet alaplapi gondja van vagy VGA ???Tud valaki okosat..
KÖSZÖNÖM a HElPet!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest