Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
A karaoke új dimenziója: [link]
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
válasz DeltaPower #21052 üzenetére
Opera mini, vagy mobile? Előbbi nem játssza le, utóbbi igen. Ezt itt tanultam Nem lehet, hogy nálad is ez a baj?
-
Ramius
őstag
Nekem lenne egy roppantul ideillő kérdésem
Jó pár nap, meg egy másik mod segítsége kellett, hogy rájöjjek anno, hogy yetike = 7. Miért változtattál nevet?gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
válasz Rics22 #20554 üzenetére
"...A másik meg,ha nekem kategóriákkal jobb kocsim van,mint a pórparaszt kötsögnek..."
Nem csodálom, hogy teherautót is vezetsz, ekkora arc csak ott fér el
Mi a bajod azzal a réteggel akinek kell a kocsi munkába járáshoz, de nem engedhet meg magának egy 3 millás taligát?
És mielőtt megint ide lyukadunk ki: nem sértettél meg, nem vettem magamra, csak érdekel a véleményed.gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
válasz GrandeP #19848 üzenetére
A moderátort keresős topicba csak a kérés lehet, ez le is van írva, onnan mindenki beleugatását törölni fogják, nem csak a tiédet. Ha kifogásolni valód van akkor a jogos mod, vagy miféle topicban teheted meg, onnan nem fogják kiirtani.
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
Érdekes, grande adatlapja még a régi, oda még nem ért el az átszámolós rendszer.
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
válasz DeltaPower #18186 üzenetére
Miféle perverz dolog ászf-et olvasgatni?
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
Van némi izomlázam itt-ott...
-
Ramius
őstag
Az új cipő esete: [link]
-
Ramius
őstag
Raikonnen aranyköpések:
Kimi, mit lehet csinálni Finnországban? KIMI: " Hát nyáron lehet horgászni, meg szexelni. Nos, télen a horgászat kiesik."
Kérdés: Kimi, hogy működtek a gumik? Kimi: "Gurultak, mint általában."
...
Milyen a szingapúri pálya? Kimi Räikkönen: "Valahol szélesebb, valahol szűkebb. Attól függ, hogy melyik szakaszon vagyunk.""Egy alkalommal-10 körrel a verseny vége előtt- majdnem elaludtam. Megzavartak és kizökkentem a koncentrációból. Blokkoltam a kerekeket, melynek következtében kicsit szélesen vettem a 3-as kanyart. Még rádió nélkül is tudtam, hogy azt mondják: Kimi, ébresztő!"
Kérdés: A pilóták számára a sisakjuk különleges jelentéssel bír. Számodra mit jelent a sajátod? Räikkönen: Azt, hogy megvédi a fejem.
A katonaságról:"Hú, azt utáltam. Folyton csak menekültünk az erdőben, meg táboroztunk, meg ilyesmi. Ráadásul egyfolytában ordibálnak az emberrel, nem olyan jó hely!"
"Őszintén szólva ez a verseny sem különbözött a számomra, mint az összes többi. Ugyanabban az ütemben közelítettem meg mindent, és a kormányt is ott fogtam, ahol eddig."
Kérdés: Mivel töltötted az időt, míg felkészültél a szezonra? Räikkönen: Azt általában az Önök újságjából szoktam megtudni.
Kimi és Alonso egymás melletti hotelszobát kaptak. Kimi: "Ha nem tudok aludni, tuti, hogy felébresztem Alonsót."
-
Ramius
őstag
Tudom, hogy a topiclakók nagy részétől távol áll a sport, de van-e itt olyan ember aki ismer olyat akinek az ismerősének a rokonának a haverjának lenne kedve/ideje heti egy fallabdához? Akit én ismerek, mind elveszett.
Ütőt tudok adni.gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
öh [link]
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
Ha már szóba kerültek az egyéni arcképek, nekem 2007.06.28 óta megvan. Valaki régebbről?
-
Ramius
őstag
Nagypének minek az avatar? Valakinek odaszól egy velőset, és már el is veszik. Hát érdemes ezért szenvedni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest