Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
Éljenek a Tiborok!
"Formicate Under Command of the King,,
-
KTU
addikt
Boldog névnapot a Tiboroknak!
[link]TeeBee73:
"Reggeliztél már? Melyik a te poharad:?"[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
fero02
nagyúr
Srácok!
Nincs valakinek eladó autóból kiszerelt, működőképes állapotban lévő nagy ovál, vagy 16 cm-es, koax hangszórója eladó?
Jelige: Ezeöccá'!
-
-
Zeki
nagyúr
Na képzelem, ezek aztán majd nagyon jól kiválasztják a munkaerőt, azt sem tudják mi az hogy munka.
"Keressük aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező leendő munkatársainkat HR gyakornoki pozícióra!
- Munkavégzés helye: KecskemétHogy mik lesznek a feladataid?
• toborozni és kiválasztani az új kollégákat
• kapcsolatot tartani az új pályázókkal és a cég partnereivel
• adminisztratív feladatok ellátása
• az adatbázis-kezelő rendszer napi szintű használataPusztán csak a következőknek kell megfelelned:
• 18. életéved betöltése
• aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony
• légy talpraesett és önálló
• tudj vállalni legalább heti 20 munkaórát
• legyen érzéked a kommunikációhoz!Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és magadra is ismertél, hát ne habozz! "
"légy talpraesett és önálló" = mind a 18 éved által alátámasztott és igazolt piszok nagy öntelt magabiztossággal tudj felnőtt emberek sorsáról dönteni, fapofával mondani gigantikus faszságokat.
Azért ez a HR-es szakma ma már a legalja fos, ipari hulladékok dolgoznak abban is, meg akiknek fingjuk sincs a munkáról. A nevetséges az, hogy én már vagy 1 évtizede veszek/vettem fel embereket a különböző cégekhez, ahol dolgoztam/dolgozok, mégis mikor pályázok ilyen melóra, nem vagyok alkalmas.
A HR-esek viszik bajba a cégeket, akik azt hiszik, a HR-es az majd megoldja a gondjaikat. Pedig nem HR-es kell, hanem fizetés. -
Zeki
nagyúr
:)
Moslék elszállítást , napi rendszerességgel tud valaki?
-
Chaser
legenda
felhívom őket is
Fantomas80
két daikint szereltettem eddig, nagyon halkak, ránézésre látszik h minőség, amiket ráírtak azt tudja, papíron sok gree halkabb, gyakorlatban sajnos már nem, japánoknál jó az alkatrész ellátottság, jó a szerviz - hitachinál pl annyira nem -, de daikin, fuji, mitsu, panasonic, toshiba az mind korrekt, mellélőni ezekkel is lehet, de sokkal kevesebb eséllyel mint gree és társaival, amelyik gree tényleg jó, az árban meg japán szint, és akkor meg mért ne japánt vennék?
görögöknél láttam rengeteg mideát pl, bírják, de nem halkak, anno én is azon gondolkoztam, de nem bántam meg h nem midea lett, v gree, mert azt is néztem, szerencsére yt-on voltak tulajok meg fórumon, gyorsan kiderült fele nem igaz a marketingnek ( :alázógyík
ezeket akkor tudja az ember ha van összehasonlítási alapja az ftxf amit most vettem majdnem néma volt hűtésnél, kültéri is, na ez durva, és nem fél millióba került, egy gree se lett volna sokkal olcsóbbNoLF
5.1-es, nyilván darabja/eze' ft :d_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Zeki
nagyúr
Androidra van youtube-ról zeneletöltő app?
-
Chaser
legenda
válasz tibibi #101067 üzenetére
köszi, majd felhívom, majd ha ő fizeti a klímámat akkor preferálhatja, addig majd én eldöntöm miért adok ki pénzt
szerk:
érdekes mester lehet, nem látok premier plánban csak greet, fishert, meg rcoolt, ezzel szemben felsorolja a gyártókat leírással
A Panasonic márkanév = japán minőség.
A Daikin klíma márka a klímatechnikában a csúcs. A Daikin volt az első a világon aki klímát gyártott.
A Gree gyár a kínai Zhuhai-ban alakult 1991-ben. Mára a kutatás-fejlesztések következtében, az új gyártási technológiai, értékesítési és marketing módszerek bevezetésének eredményeként a nemzetközi légkondicionáló iparág vezető szereplője lett.[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
tibibi
őstag
-
daninet
veterán
Mit kell mókolni, hogy PC-n bejelentkezzen az ügyfélkapu?
Csak telefonon tudok (tehát a jelszó jó). PC-n kapok egy sikertelen bejelentkezés üzit.
Próbáltam internet explorerben, régiben is, letiltottam plugineket. kurva szarMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
gabe_
őstag
Van Kecskeméten ajánlott, klíma tisztítást végző cég?
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Chaser
legenda
Az meg man' az o baja
Valamikor 8-10 eve volt nekem, mely egesz rendben volt gyarilag, hallottam h lehet vattaval tuningolni, 10-15e korul szamitottam be valamibe, aztan meguntam', mar nem adnek erte ezekccazat' - se -, eleg egy korrekt stereo v 2.1, de hatha megteccik' vkinek
-
NoLF
veterán
válasz Chaser #101052 üzenetére
Sokmindenkinek volt anno, mert picsafust penzert adta a vallalhato minoseget, ha nincs vajt fuled. En a melynyomot szetszedtem egy hozzaertobb haverral, es megtuningoltuk - ertsd vattaval kitomkodtuk benne a reseket amibe a tenyerem befert, stb... ebbol adodoan a melynyomo nem szuszogott tobbe, hanem egesz szep melyeket tolt. Tesom garazsabol most elokerult, nekem nem fer el sehol, o meg kidobna. Ugyhogy vagy megy a padlasra, vagy meghirdetem... ezeoccazna tuti tobbert
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
genius sw 5.1 érdekel valakit?
-
TeeBee73
veterán
[Link]Csöcsöskép.[/Nemlink]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
alázógyík
addikt
Eladó egy 1,5 éves Cooler Master Extreme Power Plus 500W tápegység.
5K -
-
daninet
veterán
Kicsit megnyugodtam, hogy ismét bétatesztelhetünk élesben félkész webdesign-t a mobilarénán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
faragojof
őstag
válasz Astroboy #101040 üzenetére
Új szelek fújnak!
De én '87-ről beszéltem!
Meg ilyen dobról..."Formicate Under Command of the King,,
-
KTU
addikt
Hát bakker, írogattok itt Németországból jó páran, aztán kiderül hogy "ott nincs wifi, se internet".
Coub és YT
"Nagyon le vannak maradva, középkori állapotok vannak".
Na tudjátok kinek mondjátok.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
alázógyík
addikt
Eladó gámmer vga
-
Chaser
legenda
válasz tibibi #101033 üzenetére
drága de legalább sz@r ( :
a legjobb az volt, amikor elmennek, kinyitom az ablakot és elindul magától, húb+ d felhívom a csávót, sztem ez így nem a legjobb - abban egyeztünk meg, h három napon belül fizetek ha minden faca' -, jöjjenek már vissza ha lehet, már csak azért is mert a melósok itthagyták pár ruhájukat ( : visszajönnek, persze h nem volt jó, "óóó ez direkt ilyen, automata" looooool :d egyik szerelés közben megütötte a tokot, de nekik dolguk van, mára még két szerelés..jahhhh, engem az pont nem érdekel, később vettem észre, h a párkányokat is elszabták :d
bejárati ajtót lehet meg is oldom ha találok készet ami jó méretben, de erkély ajtó és mellette levő ablak úgyis kell_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz tibibi #101030 üzenetére
kész bejárati ajtót bekraktam, beltérit is, de ezek nem szabvány méretek, gyártatni kell, gart meg mindegyik úgy ad ha a cég építi be, ezért bontáskor se finomkodnak, nem nekik kell visszajavítani ( :
-
TeeBee73
veterán
Másik topicból loptam:
Tudtátok, hogy az "embereknek fájt a sörét"?
Nye![ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz Astroboy #101025 üzenetére
Na tessék. LMBTQ beütött?
Kukacra punci jön, jobb helyeken.
Rossz helyen horgászol.
(Jóvan', tudommireírtaddemagaslabdavót'.)
Be is szörpöztem ma, inkább megyek filmezni. Megnézem ezt a Grűnwald rémtetteit-e. (Aki már látta: a, ez a sunyin körülmetélős rabbiról szól?).[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
válasz DeltaPower #101024 üzenetére
Idővel minden fiú felnő, és Kukac után fasz jön.
-
DeltaPower
addikt
Szakmai ártalom, hogy megnéztem ki készítette a weboldalukat. Idén aszem ez a cégnév eddig a legjobb amit láttam: [link]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
köszönöm, majd megnézem őket
nekem is kompletten szúnyoghálóval és redőnnyel volt a többi ablak, előző bandától így rendeltem, működnek is faszán, csak a tetején meg alján a szúnyoghálónak az nem jön be ami nem akar ( : véglezárásokat kicsit érdekesen értelmezik
most csak szúnyoghálós ajtó kell az erkély ajtóhoz, meg redőny, az ablakra is, így a fentebbi részt nem tudják elcseszni - de legalább még sok mindent igen ( : -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
NoLF
veterán
-
Chaser
legenda
válasz Astroboy #101019 üzenetére
az lenne a legjobb, de ha kell fizetek többet is ( :
szerk:
ha vkinek kőne' notebook hdd, nemsoká megyek kmétre
320gb wd black 100/100 7k2 újszerű, 2 nap alatti üzemőd, kb 50 indítás - háromeze'
500gb seagate v hitachi 100/100, talán 5k4-es de majd megnézem, öteze'[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
utolsó bandát majdnem ablakon tessékeltem ki, olyan taknyolásokat csináltak h pfffffff, egyik ablakon még mindig ott van a fal síktól 10-15cm-re kinyúló ablakpárkány, amit "kicsit" elszámoltak ( :
extra elvárás nincs, ne nekem kelljen kijavítani amit elcsesztek, és korrekt profilokkal dolgozzanak_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
van értelmes nyílászáróval foglalkozó cég a kméti faluban? vagy bökjek rá a kugliban' valamelyikre?
erkély ajtó+mellette levő ablak és bejárati ajtó csere kell_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
alázógyík
addikt
Eladó egy Phenom X4 9500 cpu.
4.500.-
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
NoLF
veterán
válasz faragojof #101007 üzenetére
akkó' tuti nincs eccse
szerk: ZetorGumi: megkérdem édesanyám, ő sokat írt már. privátban küldd el, miről lenne szó, aztán maximum nemet mond - vagy esetleg ismer valakit, aki igent.
[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
Hi.
Jó, (és az se baj, ha olcsó) pályázatírót tudtok Kecskeméten, illetve környékén?
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
faragojof
őstag
válasz moha bácsi #101004 üzenetére
Elakadt a szava a fórumlakóknak ekkora tehetség láttán!!4!
-
faragojof
őstag
válasz moha bácsi #101000 üzenetére
Ez csak egy április elsejei tréfa!
Remélem...
-
TeeBee73
veterán
Kemény lehet ott egy céges buli!
-
DeltaPower
addikt
Sajátod a kártya?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- !!! FÉLÁRON !!! ÚJ, Bontatlan White Shark Katana US prémium mechanikus RGB billentyűzet.
- Új, bontatlan, Motorola G54 Power edition 12/256GB, 6000mAh, kék 2 év garancia
- Acer KG221Qbmix FreeSync Monitor 21,5"
- ASUS TUF matricák
- Dell S2716DG Gaming Monitor - G Sync - 27" QHD Wide 1440p Olvasd el a leírást!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest