-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaligula
tag
válasz
norbika06 #33935 üzenetére
Nem is erre gondolok. Sajnos sok név alatt fut ilyen-olyan módosításokkal: imat, Mokita, Quaha, Lelit, ráadásul gyártási évben is vannak eltérések. Azt lenne jó tudni, hogy az Imat gyártmányban réz kazán van-e, opv, stb. Erről sajnos neten nem tudtam kiásni infót.
Olaszpresszón más gépről van szó. -
fragola.6035
aktív tag
válasz
norbika06 #31609 üzenetére
Nem bosszankodok, csak értetlenül állok. Én vagyok az egyik legnagyobb Gaggia ellenes. De azért egy Lelittel szemben a 2014 előtti Gaggiákat jóval magasabbra pozicionálnám. De lehet, hogy nincs igazam.
Soldiernek: a Cremina biztos hogy ajánlott, csak előbb szakemberrel el kell takaríttatni belőle az azbesztet. Az azbesztnek tényleg semmi helye a konyhában semmilyen formában. Hoztak volna már nem egy olympiát, de a tulaj azt se tudta, hogy azbesztes vagy nem azbesztes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest