-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbika06
újonc
válasz
fragola.6035 #31606 üzenetére
Szerintem nem feltétlenül az jött le itt a hozzászólásokból, hogy éppen az x vagy y jobb. Szerintem a számára fontosabb szempontok szerint döntött. Ezen kár bosszankodni.
Példának a saját esetem: nekem eddig egy La Pavoni Professional-om volt, amit imádtam, szerintem egy remekmű ez a masina. Ám számomra volt két negatív tulajdonsága:
1, Gyakorlatilag két kávé után túlmelegszik és éget (vagy én voltam béna)
2, Az asszony nem tudott vele magának kávét főzni, és nem tudta elviselni a konyhában (szerinte úgy néz ki mint egy hurkatöltő)És ezek a szempontok alapján és a La Pavoni árában kalkulálva, rengeteg utána olvasás után vettem egy Lelit pl042. Nem tudom hogy megfogom-e bánni de szerintem a műszaki tartalmát tekintve semmivel sem rosszabb mint a GC, csak pluszba van hozzá egy épp elfogadható daráló.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest