Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz mester6 #29007 üzenetére

    rakok majd be képeket, csak lusta voltam eddig :B

    elfogyott három evőkanál tersonet, a kar olyan redvás volt, hogy ennyi kellett ahhoz, hogy tényleg lejöjjön a 99%-a. pedig láthatóan fragola is citromsavazta, takarította. két súrolószivacs is elment, mire a fejet alulról nagyjából megtakarítottam (kartömítés alatt, körül stb.). apropó, a kartömítés szerintem még az eredeti lehet. a tesztekben írták is, hogy azért is zöld, mert valami spécibb anyagból van, a dalla corte külön kiemelte, hogy szerintük sokkal tovább tart. alatta volt valami papírtömítés is, az az enyészeté lett, cserébe most többet kell húzni a karon. amit ha nem húzok meg eléggé amúgy, folyik csapolás közben az oldalán is (mégsincs elég jó állapotban már az a kartömítés).

    mindenesetre most már talán nem fóbiázok azon, hogy az előző tulaj/tíz év mocskát iszom, ha csapolok (nem röhögni, mindenkinek megvannak a parái :DDD)

    a fej pár perc alatt eléri a pid-re állított hőfokot, de kell neki azért 15-20 perc, mire hőstabil lesz. így is a leggyorsabb gépem eddig a gaggia után.

    képek (nem, nem rendezem be neki a sarkot, nem rakom fekete-fehérbe és még arra is csak félig ügyelek, hogy ne tükröződjek :DDD):





    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák